Какво има след смъртта?

• 577 085
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 315
Рак или скорпион си?
Скорпион. Rolling Eyes Не знаех, че има нещо общо...Доколкото знам, астрологията няма научна основа и е мислех, че е плод на човешката фантазия.

Жоз, забележителен сън! А сънуваш ли собствените си проблеми предварително? Аз-да. И най ме дразни факта, че въпреки това не мога да ги предотвратя. Много гадно...

# 316
Ira-ari, разбирам те и се просъединявам към написаното от Вела.   bouquet

Много е вярно това - скръбта е адски егоистично чувство. Confused

В астрологията има толкова математика, че се отнасям с уважение към нея. Но и на нея не вярвам 100%. В същото време ме е шубе да ми направят хороскоп, предпочитам да нямам  предварителни идеи за бъдещето си.

# 317
Рак или скорпион си?
Скорпион. Rolling Eyes Не знаех, че има нещо общо...Доколкото знам, астрологията няма научна основа и е мислех, че е плод на човешката фантазия.

Жоз, забележителен сън! А сънуваш ли собствените си проблеми предварително? Аз-да. И най ме дразни факта, че въпреки това не мога да ги предотвратя. Много гадно...
Заповядай в скорпионската тема, защо не съм те мяркала там? Naughty
Ами има си непредотвратими неща, съдба, няма как да я избегнеш, дълго е.........сега нямам време
Не ми се спори дали астрологията има научна осново със скептиците в темата, за мен си е чиста математика Mr. Green

# 318
ИрПуц, астрологията не е само предсказателна, т.е. може пак да си направиш хороскоп.
Препоръчвам ти Адриана Вотей, ако се престрашиш, невероятна жена и астролог

# 319
добре де, и какво да правят такива като мен, които нито са имали дежа ву-та, нито пророчески съновидения, нито са си сънували изпите, бъдещите съпрузи и други подобни, децата им не са под индиго, нито са кристални/жива да не бях , и такива не подозирах, че има Crazy/, а съвсем нормални, не чуват гласове, и на всичкото отгоре астролозите не могат да им 'познаят' бъдещето, като на тази писта се провали и дори спряганата за астрофеномен адриана вотей/не 'позна' най-важното за мен /.

сигурно е виновен зодиалният ми знак - знаех си,трябваше да се родя скорпион поне  Mr. Green

# 320
Трябвало е да си Скори, ако искаш въпросните усещания Mr. Greenшегичка.
Живей си живота.
Астрологията предсказва с точност до 80%.
Моля те, разкажи, какво не ти предсказа правилно А.Вотей, много ми е интересно? Тя рядко греши. Възможно е събитието да се случи, но да се измести във времето, например при ректификацията, няколко минути имат значение. Аз например и отговорих грешно на някои въпроси, т.е. не си спомнях точно времето на събитията и така я подвеждам нея за точна ректификация, и от там и събитията леко се изместват, както и да е.,.............
Няма да забравя преди години, когато ми прави хороскоп, и ми предсказа следващата година бебе, т.е. да съм бременна, аз и казах, че съм далеч от подобни намерения, не съм готова, и имам други приоритети...........ами наистина бях бременна, не беше случайност, а съзнателен избор........... Embarassedимах предвид, интересна ми е твоята история, ако имаш желание да я споделиш Laughing

# 321
На това му викат "самоизпълващо се предсказание" (куцо звучи тоя превод, знам). Ей затова не искам хороскоп. Казват ти, че предстои някакво събитие и ти съзнателно или не, действаш така, че да се сбъдне предсказанието.

# 322
пази боже, бебе не искам Laughing имам си големи, отгледани деца.

аззи е прекрасно запозната, примерно. всичко, касаещо личния ми живот не стана така. а това за мен е най-важният акцент. там всичко го 'подреди' по друг начин, а изобщо не се случи. дори индикации нямаше.

часът ми раждане и ректификацията дават отклонение точно 14 минути, майка ми е безкраен педант и бшх сигурна, ама пак си направих  Wink.

-------------
пс. за да съм честна - за другите неща всичко стана абс точно. но моята драма са не парите, а любовта.

----------

везна съм Mr. Green и ужасно се харесвам точно такава.

---------ред. да добавя само. безкрайно съм и благодарна всъщност, че не стана, каквото 'пророкува'. ако беше станало, щях да загубя човек, на когото държа ужасно много. а тя просто го дилийтна от живота ми Crazy

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 19:30 от слънчева*

# 323
Твърденията, че раждаме и отглеждаме деца, заради егоизма си, а сега пък и скърбим за изгубен човек, пак заради егото си, ми идват малко в повече! ooooh!
Не можем всички да сме дебили! Crazy
Наричайте го както искате - аз му казвам любов към ближния. Peace

По темата - когато загубих баба, преди няколко години, четох книгата "Живот след смъртта" и там се обясняваше, че първите 40 дни след смъртта, дяволите и ангелите се борели за душата на покойника и затова е важно да се споменава с добро починалият, за да отиде на добро място. Живот след смъртта има, според мен, и точно там всеки получава наградата си или наказанието, в зависимост от делата приживе. Peace

# 324
Твърденията, че раждаме и отглеждаме деца, заради егоизма си, а сега пък и скърбим за изгубен човек, пак заради егото си, ми идват малко в повече! ooooh!

А защо скърбим иначе? Човекът така или иначе вече го няма - не го боли, не тъгува... Защо тогава скърбим?

# 325

А защо скърбим иначе? Човекът така или иначе вече го няма - не го боли, не тъгува... Защо тогава скърбим?
Физически може да не изпитва болка, но откъде знаеш, че не тъгува или изобщо, че е добре?! newsm78
Щом ти харесва, наричай си го егоизъм или с каквото там грозно име се сетиш.
За мен си има красива дума и тя е - любов.

# 326
Само да поясня - егоистично чувство в случая не го казвам с лошо - егоистично е дотолкова, доколкото ни боли, защото човекът вече го няма до нас, т.е. на нас ни е зле. Някак не си представям повечето хора да скърбят, защото си представят покойника гърчещ се в Ада.

Физически може да не изпитва болка, но откъде знаеш, че не тъгува или изобщо, че е добре?! newsm78

Според един от героите на Пратчет чувствата и емоциите са плод на жлезите с вътрешна секреция и след смъртта просто няма как да ги изпитваш. Разбира се, подобно виждане не претендира за научност, но на мен ми допада.

# 327
  • Варна
добре де, и какво да правят такива като мен, които нито са имали дежа ву-та, нито пророчески съновидения, нито са си сънували изпите, бъдещите съпрузи и други подобни, децата им не са под индиго, нито са кристални/жива да не бях , и такива не подозирах, че има Crazy/, а съвсем нормални, не чуват гласове...
Дотук нищо притеснително, сестра по съдба (и по задия). И аз толкова имам - 2 съня на кръст, незначителни.  Hug Hug Hug
Кой твърди, че астрологията "предсказва", тя дава само евентуални насоки.
За децата, да ти кажа, твърдят, че вече идват още по-нови видове  Grinning

# 328

Нямам никакво основание да вярвам, че мъртвите са зле.

Ти тъгуваш, защото си мислиш, че на тях им е зле по някакъв начин ли?

# 329
  • София
Като казахте гласове да ви разкажа една случка, да се посмеете.
Отивам някъде с мъжа ми, в колата сме, пътуваме и има всякакви шумове- музика, улично движение, изобщо хаос.
И изведнъж аз чувам глас, който говори нещо.
Ослушвам се аз, обаче нищо. След малко пак чувам глас, пак същото.
Питам аз мъжа ми дали е чул глас някакъв, той отрича.
След малко пак го чувам този глас и вече съм дълбоко възмутена и направо изтрещях и реших, че съм тотално за лудницата, а мъжа ми се смее и ми показва някаква навигация, която кудкудяка, как не я счупих, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт