Какво има след смъртта?

• 576 635
  • 11 927
  •   2
Отговори
# 1 320
  • Far away from here...

Какво означава понятието "ниски вибрации"? Имаме ниски честоти, средни честоти и високи честоти. Трябва ли да обяснявам какво е честота? Но вибрации...Какви вибрации? На какво точно? За вибрации обикновено се говори при машините. Другата дума за вибрации е трептения. И то механични, а не ел.магнитни. Тоест можем да кажем нискочестотни трептения или високочестотни трептения. Нискочестотни и високочестотни вибрации пак може да се каже, но май твърде не се използва такъв език. А за "разпад на вибрациите" направо нямам думи!

Според "Физика на вярата": "Изграждането на Единната Теория на Полето би доказало убедително, че принципните основи на Мирозданието се опират на единни закони и всяко взаимодействие произтича от общото взаимодействиекато частен случай; че между всички нива на Битието няма принципна разлика, т.е. един свят (например,материалният), не противоречи на друг (на Финия свят). Просто материалният свят е свят на нискочестотните вибрации, а Финият – на високочестотните вибрации.".
Обаче защо е така, не разбрах  newsm78

# 1 321

Какво означава понятието "ниски вибрации"? Имаме ниски честоти, средни честоти и високи честоти. Трябва ли да обяснявам какво е честота? Но вибрации...Какви вибрации? На какво точно? За вибрации обикновено се говори при машините. Другата дума за вибрации е трептения. И то механични, а не ел.магнитни. Тоест можем да кажем нискочестотни трептения или високочестотни трептения. Нискочестотни и високочестотни вибрации пак може да се каже, но май твърде не се използва такъв език. А за "разпад на вибрациите" направо нямам думи!

Според "Физика на вярата": "Изграждането на Единната Теория на Полето би доказало убедително, че принципните основи на Мирозданието се опират на единни закони и всяко взаимодействие произтича от общото взаимодействиекато частен случай; че между всички нива на Битието няма принципна разлика, т.е. един свят (например,материалният), не противоречи на друг (на Финия свят). Просто материалният свят е свят на нискочестотните вибрации, а Финият – на високочестотните вибрации.".
Обаче защо е така, не разбрах  newsm78

Локумжилък от класа! Да има кой да си дава парите и да чете.....И какво ще научи от такива писания?

# 1 322
.

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 14:09 от горица

# 1 323
Много пъти някога сме си говорили с мама че ако там има живот ще кажем това задължително на живите.

Задушница е и я сънувах. Минаха 2 седмици откакто тя замина, а днес дойде в съня ми за да ми покаже че е възкръснала и жива. Че няма вече рак и нищо не я мъчи. Какво друго доказателство? На мен друго не ми е нужно.

# 1 324
Много пъти някога сме си говорили с мама че ако там има живот ще кажем това задължително на живите.

Съболезнования, Lizet33!

И ние си го говорихме, но след дни стават 12 години. Нито веднъж, като съм я сънувала, не се сещам, че е мъртва /и не само нея/.
Искрено вярвам обаче, че са някъде и са добре.
За тези, които не са между нас да си спомним с любов.  Flowers Rose

# 1 325
  • Far away from here...
Локумжилък от класа! Да има кой да си дава парите и да чете.....И какво ще научи от такива писания?
Е, аз със срам си признавам, че познанията ми по физика са доста бедни, за да квалифицирам въпросните писания като локумжилък или доказана истина. Иначе мисля, че има какво да се научи от всичко, с което се срещаме по пътя си  Peace

# 1 326
Иначе мисля, че има какво да се научи от всичко, с което се срещаме по пътя си  Peace
Абсолютно права си.Емпиричният път е единственият възможен по който вървим.Няма значение,че малко го осъзнават.

# 1 327
Е, аз със срам си признавам, че познанията ми по физика са доста бедни, за да квалифицирам въпросните писания като локумжилък или доказана истина. Иначе мисля, че има какво да се научи от всичко, с което се срещаме по пътя си  Peace

А, не от всичко.

# 1 328

А, не от всичко.

От какво например на можем да се"учим"? Thinking

# 1 329

А, не от всичко.

От какво например на можем да се"учим"? Thinking

От безсъдържателни книги например. Даваме си парите на вятъра, губим си времето. За съжаление доста такива се появиха през последните години. Ето, цитатът по-нагоре май е от такава. "Физика на вярата".....Дали този, който я е написал си има хабер от науката физика???

# 1 330
E..може пък и все нещичко да"знае"човекът

http://translate.google.bg/translate?hl=bg&langpair=ru%7Cbg& … D0%25B8%25D1%2587 

Друг е въпросът,че стадото все чака някой на готово да му даде отговори.Мозъкът има функцията да мисли.Стига притежателят му да е наясно с тази опция.
"Безсъдържателните книги"е субективно понятие,понеже е пречупено през твоята индивидуална призма и като такова,няма как да е обективно.Тъй,че всеки сам решава кое му е ползотворно и кое не.

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 13:31 от eksipnos

# 1 331

Задушница е и я сънувах. Минаха 2 седмици откакто тя замина, а днес дойде в съня ми за да ми покаже че е възкръснала и жива. Че няма вече рак и нищо не я мъчи. Какво друго доказателство? На мен друго не ми е нужно.

Моите съболезнования.
Загубих майка си от същата коварна болест преди година и половина и също я сънувах. Може да е самовнушение, да си въобразявам, но ми се случиха някои неща, които ми помогнаха в скръбта поне, ако не друго. Понякога се случват някакви необясними неща, които карат хората да вярват, че близките им им пращат знаци от отвъдното, че са покрай тях, дори да не ги виждат, че са добре и т.н., дават им напътствия или съвети и др.
На мен също ми се случиха някои такива неща и аз си мисля, че мама е искала нещо да ми каже. Може всичко да е плод на фантазията ми, но на мен ми става по-леко и по-безболезнено да си мисля, че тя се свързва с мен по някакъв начин. Така ми е по-леко в скръбта. Cry

# 1 332

"Нещичко" не означава много, нали? Вижда се, че той е специалист по газови турбини. По тях даже е станал доктор на науките.  Но специалист ли е по-физика? Напоследък всеки започна да пише в области далеч от неговата специалност и знания.

# 1 333
От безсъдържателни книги например. Даваме си парите на вятъра, губим си времето. За съжаление доста такива се появиха през последните години. Ето, цитатът по-нагоре май е от такава. "Физика на вярата".....Дали този, който я е написал си има хабер от науката физика???

Обучение /учене, добиване знания/ чрез отрицание. Обратно на приемането и подражанието.  Wink

# 1 334
Точно така.Нещичко си е нещичко.Не е много.Но пък човекът е решил да сподели"бедните" си представи за Битието с останалите.Не претендира за"вездесъща истина".То не,че има такава де..

Общи условия

Активация на акаунт