Какво има след смъртта?

• 560 844
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 3 000
А какво прави куче, което знае само да лае? Ами прави квот си знае... Wink Joy Joy

# 3 001
  • Far away from here...
Пъкни, HAPPY_QEEN, Unadaptable, а как сте сигурни, че преживяванията ви не се случват, докато сънувате? Има ли някакъв начин да се провери, както с картините на тавана на оная болница, например?

# 3 002
 Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 18:48 от unadaptable

# 3 003
И при мен е подобно - не е сън, но не допускам и да е реалност. Чувства се точно като реалност - движение, звук, картина, сетивност /мога да направлявам действията си като в реалността, будна съм/ (докоснах и усетих /форма, твърдост и т.н./ едно "същество" веднъж), всичко се възприема съвсем реално (не е като сън дето е много хаотично и не знаеш какво точно става). Веднъж имах чувството, че ще ми се пръсне главата от един звук - всичко се усеща и сякаш тялото ми е слабо за подобен род изживявания, имам чувството, че ще се разглоби. Но не е сън в никакъв случай, май видение е по-точно да се каже.  Rolling Eyes

# 3 004
На подбив ли са ме взели? Кой това? Поименно моля- ще си понесе наказанието още приживе. Grinning

Това което описваш не е астрално пътешествие. Последното е съпроводено с излизане и влизане в тялото и не може да се нарича видение. То е много силно преживяване, а не видение. Когато се случва спонтанно това е съпровождано със страх за живота.

"Видения" различни са признаци на шизофрения.

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 18:07 от Lizet33

# 3 005
Лизет, към мен ли беше отправено написаното? Аз ще да съм шизофреничка.  hahaha

# 3 006
Всички Joy Joy които имат да разкажат "нещо".... Wink

# 3 007
И при двете не е никакво астрално преживяване.

Един мой познат всеки ден ми викаше "сънувах те". Бреей...то бива-бива сънища ама всеки ден това на нищо не прилича.
Той нашия на събуждане във възбудено състояние лесно си предизвиква сам фантазийни видения каквито си поръча. И сам не знае сънува ли- фантазира ли. Mr. Green Та и вашата такава...

# 3 008
АЗ съм имала и излизане от тялото ама за мен не е нещо интересно.  Laughing Само дето после ми беше трудно да се върна ама намерих начин.  Laughing
Това със звука и картината ме разцепи.

# 3 009
Няма никакъв начин да пътешестваш ако не излезнеш от тялото си. Срещи с разни същности не са астрални преживявания.

# 3 010
Ма хич не ми дреме астрални ли са, не са ли. Имам си там някакво шизофренично преживяване и му се кефя ама ако не ми се случва вече ще се радвам повече.  Laughing

# 3 011

П.П.Да върнем нещата в по-приемливо русло, все пак Хелоуин мина Wink
Ае, разчиствам Party

# 3 012
АЗ пък няма да разчистя. Мен ме кефи да съм шизофреничка. Тамън, ако извърша някое престъпление, да се оправдавам със психично разстройство.  Laughing

# 3 013
добро хрумване Joy Joy

# 3 014
Много ги разбираш нещата бе Лизет! Wink

Общи условия

Активация на акаунт