Какво има след смъртта?

• 560 095
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 3 105
Ще бъда сериозна в този пост. Боя се, че и седмата посока не е вярна. Confused
Това разбрахме! Всички постове са ти чат с едно и също повторение, като латерна.
Не ставай злобна, драга! По-интересно е когато забавляваш читателите с дълбокомислени постове. Поне аз предпочитам... Mr. Green

# 3 106
  • Far away from here...
Assamas, би ли дал линкове за тези в ел.вариант? Благодаря.

# 3 107
Когато общуваш със себе си,как става това?Отиваш да крещиш насред площада,или..Сам с мисли те си..Сам със себе си.Това  е седмата посока.И за мен лично,това е верният път.

Университета за Духовна наука освен да подготвя кадри се занимава и  с редица други дейности. Принципите на Духовната наука са залегнали в основата на много училища,детски градини,клиники   и ферми  за земледелие по света.
Искаш да кажеш..Принципите на месомелачката и промиване на мозъка от най-ранна възраст.Както и крайно неефективните методи на"змеледелие"и не адектаватните"клинични подходи" Да.Всички сме свидетели на това... Stop

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 22:41 от eksipnos

# 3 108
  Над 300 духовно-научни  студии  в областта  на христологията, педагогиката, духовно-научното изследване, земеделие, медицината  и  мн.др. е трудно да се обхванат с линкове. Над 50 от тях са преведени на български език и ги има в електронен вариант на различни места.  При малко повече лична инициатива човек може да намери немалко от основополагащите изследвания на Духовната наука и в интернет.

# 3 109
  • Русе
  Какви са прозренията на Духовната наука и докъде стигна. Основите те са ясни. Ако вземем да се ровим от Соpus Hermeticum насам, току виж сме пропуснали да живеем.

# 3 110
  • Far away from here...
  Над 300 духовно-научни  студии  в областта  на христологията, педагогиката, духовно-научното изследване, земеделие, медицината  и  мн.др. е трудно да се обхванат с линкове. Над 50 от тях са преведени на български език и ги има в електронен вариант на различни места.  При малко повече лична инициатива човек може да намери немалко от основополагащите изследвания на Духовната наука и в интернет.
О, аз нямам предвид всички - и два или три ще са достатъчни. Информация в нета има много, наистина, но един лаик в материята не може да различи "науката" от плявата. Grinning

# 3 111

О, аз нямам предвид всички - и два или три ще са достатъчни. Информация в нета има много, наистина, но един лаик в материята не може да различи "науката" от плявата. Grinning
  Ако един човек реши да учи медицина ,трябва дълго време да се подготвя, да кандидатства и после минимум десетина години да учи.
   Разбира се за ''обща представа'', ''да се ориентира'', може да му се помогне с няколко линка , ако няма мотивацията и не иска да преминава през всичко това.
http://dnes.bg/health/2012/11/05/syvremenna-medicina-medicina-ba … azatelstva.172250
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BD%D0%B0

И на утвърденият лекар , му се струва, че колкото повече учи ,толкова повече неща не знае.
По същият начин стоят нещата с физиката,химията математиката и т.н. Ако някой си мисли ,че като прегледа горните линкове ще стане лекар, нека каже. С радост ще му дам няколко линка относно  духовно-научните изследвания. Обаче ако не разбира какво чете и възникнат въпроси какво ще правим тогава ? Духовната наука се изучава като всяка друга наука-бавно,последователно и методично. При необходимата мотивация трябват години.

Всеки сам решава за себе си какъв път на познание да търси. Единствено може да се даде съвет относно насоките и нищо повече.

# 3 112
Когато общуваш със себе си,как става това?Отиваш да крещиш насред площада,или..Сам с мисли те си..Сам със себе си.Това  е седмата посока.И за мен лично,това е верният път.

Прости ми скептицизма, но за мен това общуване
Цитат
(Попитали веднъж един мъдрец,коя е правилната посока за стигнем до Бог,от възможните 6(ляво,дясно,напред,назад,нагоре,надолу).Мъдрецът отговорил..Пропускате 7 мата посока.Навътре.Тя е вярната.
не е възможно. Само се залъгваме, че можем да общуваме на каквото и да е ниво.  И оттам всяка посока се оказва грешна. Иначе принципно навътре е верния път.

# 3 113
Кое не е възможно?Човек да общува със себе си?Да се опознава и надгражда?Да бъде откровен до край,със самият себе си..Това е посоката навътре.Баси..Не е нужно да си екстрасензор,телекинез или па да левитираш...

# 3 114
Също и да се научи да живее в мир и хармония със себе си. Много хора са в постоянен конфликт със същността си, първо трябва да се приемат, за да могат да се надграждат.

# 3 115
  • Far away from here...
Единствено може да се даде съвет относно насоките и нищо повече.
Именно, това питам и аз. Не очаквам някой да ми дава отговор, ако възникне въпрос и не виждам какво те притеснява, в случай, че не всичко ми е ясно. Все пак никой не казва, че ТИ имаш задължението да просветляваш когото и да било.
Защо изхождаме от позицията: "Обаче ако не разбира какво чете и възникнат въпроси какво ще правим тогава", без да сме прочели и ред? Предвиждаме резултат, в който не сме сигурни на практика. Вземаме решение да споделим или не дадена информация на база предположения.За мен това не е правилен подход.
Публикуването на даден линк не те ангажира с тълкуването на съдържанието му. Peace

# 3 116
Кое не е възможно?Човек да общува със себе си?Да се опознава и надгражда?Да бъде откровен до край,със самият себе си..Това е посоката навътре.Баси..Не е нужно да си екстрасензор,телекинез или па да левитираш...

Нещо не се разбираме.... Rolling Eyes Общуването със себе си, самопознанието и надграждането Не го смятам за начина да стигнем до Бог, това по повод на това:
Цитат
Попитали веднъж един мъдрец,коя е правилната посока за стигнем до Бог
................

# 3 117

Нещо не се разбираме.... Rolling Eyes Общуването със себе си, самопознанието и надграждането Не го смятам за начина да стигнем до Бог, това по повод на това:
Цитат
................
Ми тва е щото най-вероятно и концепцията ти за "Бог",е като за нещо извън самата теб.Нещо външно.Затова.

# 3 118
  • София

Цитат
................
Ми тва е щото най-вероятно и концепцията ти за "Бог",е като за нещо извън самата теб.Нещо външно.Затова.

ако бог е нещо вътрешно, част от теб, част от системата, няма ли да се разруши заедно със системата. Бог би трябвало да съществува абсолютно и независимо от системата

# 3 119
Цитат
ако бог е нещо вътрешно, част от теб, част от системата, няма ли да се разруши заедно със системата. Бог би трябвало да съществува абсолютно и независимо от системата

Системата не се разрушава, само се променя.

Общи условия

Активация на акаунт