Какво има след смъртта?

• 560 702
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 7 800
Ти ако искаш си пиши за нещата в които вярваш, но не очаквай да се съглася с теб.

Не очаквам, а ти защо очакваш, че хората тук ще се съгласят с теб ?!

Тонът на екс е ироничен, усещам единствено, че на него не му пука особено, какво мислиш ти и ни най-малко не се вълнува от християнството.
И все пак, интересно ми е, в обществото, ти самата, наричаш ли хората, нахални, арогантни и нагли, въпреки, че по никакъв начин не са нападали конкретно твоята вяра ?

# 7 801
Серафима, ако искаш, пали кладите и ни намятай до един.
Религията запрещава задаването на въпроси???
Звучиш като баща ми, ревностен мюсюлманин, който от летището ме посреща с Корана и проповядва безспир, и заскубва коси, щом спомена прераждане.

Темата е за нещата, които си изброила и тя няма да се изчисти от тях, както правилно си забелязала. Нали за да изпъкне светлината, трябва да има  и подобни нечистотии, на фона на които тя да грейне?

# 7 802
Точно така. Тези неща са в темата. Но и светлината ще е в темата. Няма да е само едното.

СлънцеЛуна, това че по никакъв начин не са нападнали са свободни съчинения. Прочети назад ако обичаш, чети и себе си.

Темата е посочената в заглавието  Какво има след смъртта?

# 7 803
Как сте хора? Гледам, че тук някакви спорове пак са се заформили. Мен нещо ме тресна откакто споделих оная случка за Кюнеца и сега съм друг човек, още по-шашав.  Laughing Почнах да вярвам в извънземни, може би се побърквам, кой знае. Няма много да говоря, че извънземните не прощават, а и като гледах пак филма "Четвъртия вид" си взех поука, че който много говори и дълбае, му се случват лоши неща на него и семейството му. Та да не психясам и аз като тия от филма (в какви филми се вкарах!  ooooh!  Joy). Обаче интересно, че сега нямам в себе си страх към тези същества, даже са ми по-симпатични от хората. Обаче подпитах сестра ми дали помни за Кюнеца и тя каза, че не само помни, че съм говорила за него ами че ме е било много страх от него, даже съм ревала.  Shocked Toва съм го забравила, даже се чудя защо ме е било толкова страх, сега не ме е страх, даже са ми симпатични извънземните. Обаче тя ми каза и как съм го описала - "висок и слаб като кюнец" и тя ме била питала дали е човек, а аз не съм могла да отговоря на този въпрос. Аз не си спомням нищо от това, но тя каза, че го е запомнила, защото е била по-голяма от мен и все ме успокоявала, че такова нещо като Кюнеца не съществува, но я хващало страх и нея като съм й говорела за него. Ох, както и да е. Преспах 2 нощи в тази къща, будих се на няколко пъти, втората с ужасна болка в гърба. И сега нещо ме е треснало да рисувам.  Joy Сещам се, че докато живеех там много рисувах, после спрях, откакто се преместих. ПО едно време и песни измислях. Сега сестра ми живее там и тя е почнала да рисува. Почнах да мисля, че има нещо странно.
И аз ви напускам сега, че рязко ми се смениха интересите и много взе да ми се твори.
Хайде живи и здрави, може Земята да е просто един експеримент и ние да сме опитни мишки.  Wink
Аз станах още по-шашава, сигурно си личи, но поне почнаха да се завръщат някои творчески способности, за което много се радвам. Но да не говоря много, както казва Пънки - да не си загуби от енергията.  Wink Трябва да си траем, а аз много се портя. Отивам да събирам енергия.  Wink

# 7 804
Тук не става за обществото, а за духовния свят. Ще се отдръпна ако темата се изчисти изцяло от проповядване на:
сатанизъм
окултизъм
езотерика
хиндуизъм
будизъм
атеизъм

Това обаче няма да се случи.

Разбира се, че няма да се случи. По-скоро ще си счупя всичките 10 пръста в клавиатурата, но няма да оставя вижданията на останалите хора в темата да бъдат потъпквани и омаловажавани.
Индуизмът и будизмът са истината за индуистите и будистите, така, както християнството е истина за християните и още не се е родил човекът, който ще потъпква техните виждания, вярвания и култура.
За останалите от списъка ти, важи същото.

# 7 805
 Simple SmileСупер, Хепи! Hug Grinning

# 7 806
СлънцеЛуна, това че по никакъв начин не са нападнали са свободни съчинения. Прочети назад ако обичаш, чети и себе си.

Каквото повикало, такова се обадило Peace .
А аз по никакъв начин не съм обиждала, спри да си измисляш.

# 7 807
  • Linz
Тази тема е за всички, които се интересуват от нея, без оглед на вярата или липсата на такава. И колкото е по-шарено- толкова по-интересно. Нелепо е да има очаквания за промяна в основните житейски философии и възгледи.
Неката темата си продължи без цензура Peace

# 7 808
Тази тема е за всички, които се интересуват от нея, без оглед на вярата или липсата на такава. И колкото е по-шарено- толкова по-интересно. Нелепо е да има очаквания за промяна в основните житейски философии и възгледи.
Неката темата си продължи без цензура Peace
Именно, но показателното е, че на всички християнството им е трън в очите.
Пиша тук не заради вас, а за онези, които не участват, но четат и ще четат, защото сайтът излиза нагоре в търсачките.

# 7 809
Серафима, оставам с впечатление, че си имала преди време взаимоотношения с езотериката и точно разочарования от тях, са те насочили към християнството. Ако е така, би ли споделила какво се случи....

# 7 810
Серафима, оставам с впечатление, че си имала преди време взаимоотношения с езотериката и точно разочарования от тях, са те насочили към християнството. Ако е така, би ли споделила какво се случи....
Точно така е. Има много други хора, от всички клонове на окултизма, които са прозрели същността му и после са станали християни и са разказвали. Интернет е пълен със свидетелства.
Дадох, например, някои линкове на СлънцеЛуна за вредата от йога и медитация и получих отговор, че тези хора са луди.
Конкретно за себе си предпочитам да не говоря в този форум. Споменах някои неща, но в темата нямаше интерес. Затова ще продължа да действам чрез линкове и цитати, за да си вади всеки изводите.

# 7 811
  • София - Рим и обратно
Оставете жената, открила е мисията си.

# 7 812
Да, де, ама има теми за магии и ходжи, както и за секти, аз мисля, че някой трябва да иде да ги просвети. Серафима, ние не сме егоисти Simple Smile, иди просвети хората и там малко. Sunglasses

# 7 813
Аз пък ви предлагам да отидете в специализирани сайтове за езотерика. Тук е форум за майките.

# 7 814
  • София - Рим и обратно
И ти като майка ли пишеш тук?

Общи условия

Активация на акаунт