Какво има след смъртта?

• 568 157
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 8 865
Да, и мен ме притесни това. Все пак ти е дадена душа, а на практика може да я загубиш, така поне излиза от кратката статия. Сега намерих цяла книга на въпросния автор, поне ще я почна, пък да видим.

# 8 866
Няма според мен вариант ОП да унищожи душа. Ще учи урока си по възможно най-трудния начин, но ще го научи. Индивидуалното съзнание е с Божествен произход, не го забравяйте, това е искрата на Бог, никой няма силата да я угаси. Не може да имаш душа и да я загубиш, няма такъв вариант, иначе за тия милиони години жива душа да не е останала, ест.

Joy Joy JoyСамър, и аз като четох в тази тема направо си мисля, че ОП-овете са в теми като тази за духа tooth tooth
Впрочем, да си кажа какво мисля по казуса на оная жена с духа, че в темата там не посмях да го напиша, не ми разправя с чугунени глави. Та.....мисля, че наистина е видяла дух, но той не е нещо реално съществуващо, а просто проекция на душата й. Тоест това е тя. Всичко това се е случило на нея, много отдавна. Може би на това място, може би на друго, много прилично на това. И душата й не е успяла да си прости. Сега вече иска покой и праща съобщение на свръхсъзнанието, за да разбере тази инкарнация. Много сериозно гледа ВА на Играта, не се забавлява тук изобщо. Дано намери търсения покой. Praynig
Какво мислите за духа от онази тема впрочем? Rolling Eyes

# 8 867
На мен ми заприлича на скучаещ тийн, който хвърля сензация във въздуха. Да види - добре, да успее да снима - хм, добре, но пък и да са светне за цяла история, а дори не обясни как е разбрала историята..

# 8 868
Ън, много интересно виждане! Много оригинално, нямаше да се сетя за подобно нещо, но ми се струва напълно възможно. А за моята вманиаченост към извънземните какво ще кажеш - че съм хахо или нещо друго?  Laughing

Малко встрани от тази дискусия искам да помоля, ако някой знае от къде мога да си дръпна този сериал V новите серии от 2009 насам, да ми пише, че в Замунда има само сериала от 1985. Особено, ако има и бг субс, ще се радвам много:

http://www.youtube.com/watch?v=Iz3vhLiBo24

# 8 869
Хепи, не е оригинално, и аз го преживях. Но при мен бяха мъж и жена, не дух. Малко е трудно да повярваш, че това си ти, че виждаш себе си в образа на нещо толкова различно. Само че Аз-ът трябва някак да ти се покаже и търси форма, в която да се "облече". Понякога човешка, друг път-не.
За извънземните мога да кажа това, което за Аз-ът. И те са творци. Но на външния ни облик. Това, че изглеждаме днес така, е тяхна работа. Те са ни "ушили" настоящите костюми за маскарада, но аз не обичам Играта, участвам в този маскарад защото няма как иначе да присъствам, освен като участник. Докато ти изглежда му се наслаждаваш и затова обръщаш толкова внимание на моделиерите. Мен не ме интересува каква дрипа навличам и затова ми е все едно кой я скалъпил Laughing

# 8 870
Хепи, а с какви чувства се интересуваш от тях?

# 8 871
Положителни, ако мога така да ги нарека - приятелски чувства. Simple Smile Не са от тези дето описват - страх, отвращение - няма такива работи. Сега може да ви стане смешно и не знам дали извънземните са замесени или моят висш Аз, както казвате тук, но имаше една вечер, в която страдах за нещо и ги помолих мислено да премахнат болката от сърцето ми. От тогава не страдам за това. Наистина болката се махна. Една вечер пък си легнах с някакво нараняване, когато мислех че идват нощем (не е доказано де), но на сутринта всичко ми беше наред - нямаше нараняване. Изобщо неща, които свързвам с тях като добронамерени същества, ако изобщо са намесени те.

# 8 872
Аз имах няколко реалистични сънища с нашествие на техни кораби и страхът си беше съвсем реален. Странно, защото темата не ме влече особено и не задълбавам в нея. Не са ми симпатични като цяло.

# 8 873
Идния петък на всички вестникарски павилиони излиза новата книга на Астра Луна „Прераждането. Има ли живот след смъртта?“ Астроложката за първи път посяга към деликатната тема за битността след фаталния миг…

Попадна ми тази информация. Съвсем в тона на нашата тема. Моля, ако на някого му попадне, да сподели мнение за книжката. Мисля да я потърся...

# 8 874
Положителни, ако мога така да ги нарека - приятелски чувства. Simple Smile Не са от тези дето описват - страх, отвращение - няма такива работи. Сега може да ви стане смешно и не знам дали извънземните са замесени или моят висш Аз, както казвате тук, но имаше една вечер, в която страдах за нещо и ги помолих мислено да премахнат болката от сърцето ми. От тогава не страдам за това. Наистина болката се махна. Една вечер пък си легнах с някакво нараняване, когато мислех че идват нощем (не е доказано де), но на сутринта всичко ми беше наред - нямаше нараняване. Изобщо неща, които свързвам с тях като добронамерени същества, ако изобщо са намесени те.
Право в десятката си.На последния курс, на който присъствах, ни обясниха, че арктурианците идват при нас, когато ги помолим, разбира се, и правят светлинни операции върху нас, когато имаме някакви проблеми.Тогава, на курса, не само ги усетихме, но някои ги и видяха.

# 8 875
Аз имах няколко реалистични сънища с нашествие на техни кораби и страхът си беше съвсем реален. Странно, защото темата не ме влече особено и не задълбавам в нея. Не са ми симпатични като цяло.
Интересното е, че в детството си и аз съм имала страх, за който съм забравила, но сестра ми е запомнила. През тийнейджърските години имах много страховити преживявания на границата на съня, които е възможно да са свързани с тях, сега също понякога имам такива с реален страх по време на самото преживяване. Но и в детството, и сега винаги извънземните са ми били симпатични и ми е било гадно, когато ги изобразяват в толкова отрицателна светлина по филмите.
Съвсем наскоро разбрах, че има различни видове извънземни на тази планета, някои от които са добронамерени, а други - не. Възможно е да съм "контактувала" с добронамерените. Откакто четох и тук http://atiearth.com/ET%20are%20real, че може да ни помагат, реших да се възползвам.  Laughing Всъщност нищо не се знае със сигурност.  Wink

miracle_today, това което пишеш е много интересно. До сега не съм чула за тези арктурианци и ще потърся инфо в нета. А какъв е бил този курс, на който си ходила?

От друга страна не отхвърлям възможността това да е божественото в нас, както го наричат, тъй като дали ще се молиш на Бог, Аллах, Буда, извънземните или нещо друго, резултат има. И когато съм се молила на Бог е имало резултат, и на извънземните. Затова е възможно всичко да е в самите нас, както казват в "Тайната". Не изключвам и този вариант.

# 8 876
miracle_today, това което пишеш е много интересно. До сега не съм чула за тези арктурианци и ще потърся инфо в нета. А какъв е бил този курс, на който си ходила?
И аз потърсих повече инфо, но не намерих нищо подобно на това, което ни казаха.За курса ще ти пиша на лични.

# 8 877
Добре. Пиши на лични, че ми стана интересно.

А тези арктурианци така ли изглеждат?!
Скрит текст:
Ми те, ако изглеждат така, аз също имам подобен вид (в смисъл светла и някак с приказно излъчване), харесвам такъв тип и онзи дето сънувах, че правя секс с него и е възможно да съм забременяла за известно време, също имаше такъв вид - в смисъл беше доста светъл, но доста огромен. Е сега пак ме накара да се замисля над тези неща...

# 8 878
Добре. Пиши на лични, че ми стана интересно.

А тези арктурианци така ли изглеждат?!
Скрит текст:
Ми те, ако изглеждат така, аз също имам подобен вид (в смисъл светла и някак с приказно излъчване), харесвам такъв тип и онзи дето сънувах, че правя секс с него и е възможно да съм забременяла за известно време, също имаше такъв вид - в смисъл беше доста светъл, но доста огромен. Е сега пак ме накара да се замисля над тези неща...
Мисля, че така изобразяват архангелите.Ако ти виждаш такива неща, защо не вземеш да ги развиеш?Ти си природно "отворена" за контакти.

# 8 879
За пръв път чувам реално някой да говори за архангели. Не мислех, че са нещо реално или може би нашият ум им придава такова значение?!
По онова време, в което бях вярваща, се случваха постоянните ми нощни и страшни кошмари и докато траеше един такъв, почнах да се моля (то е нещо като реалност по време на сън; и аз не знам как да го определя, но нито е точно реалност, нито е точно сън и се случваха много страшни работи) и тогава дойде един, по мое мнение ангел, и ме целуна. Но не някаква лигава любовна целувка, а по-точно да стои като знак. От тогава кошмарите престанаха, но сякаш бях позабравила всичко и сега ти ме зашлеви с тази информация. Наистина ли съществуват такива същества?! Още повече, че извънземните в моя живот винаги са имали образ на хора. Само това дето видях в най-ранно детство като че беше по-различно, но не мога да се сетя подробности.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт