Отговори
# 375
  • София
Със сигурност ще купя малки тетрадки- колкото по-лека е чантата, толкова по-добре.
 Може и да е обсъждано и да съм пропуснала, затова пак да попитам за несесерите. Какви ще купите вие- единичен, двоен, троен? Crazy Аз клоня към двоен, все ми се струва, че тройния е прекалено голям, все пак няма да носи 30 цветни молива и 30 флумастера. Гледах тук в една книжарница много хубави тройни, не изглеждат по-големи от двойните на обем, нито по тежки. Празни са и струват около 9лв. Та се чудя.

# 376
  • у дома
Ами аз бяха чела, че от тази година на първи клас ще се дават по два комплекта учебници - един за училище, един за занималня, но не мога да се сетя къде и кога  newsm78
За първи клас едва ли ще дават по два,защото комплектите са нови и не се връщат-вторият комплект се сфоримра от стари учебници,на които е минал срока за използване (използват се по 3 години),но за първи клас,поради факта,че си остават за децата липсват такива.

# 377
  • София
Ето: http://www.znania.tv/?p=12813
Даже до 4 клас би следвало да са с по-леки ранички

# 378
Идеята за учебниците е чудесна, но вероятно, по стара българска традиция, ще остане в сферата на добрите пожелания. Поне тази година.

# 379
  • у дома
Ето: http://www.znania.tv/?p=12813
Даже до 4 клас би следвало да са с по-леки ранички
Точно тази статия имах в предвид-в нея си пише,че вторият комплект е от стари учебници,които за първи клас по училищата липсват,защото не се връщат,а си остават за децата.

Алекс1 ,влиза в сила,срещнах нашата учителка(детето ми ще е 3 клас) и тя каза,че е подбрала вече стари учебници,с които може да се работи в час.

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 10:11 от svetlaem

# 380
  • Варна
Снабдихме се и ние с раница, в Метро явно има ново зареждане, несесер не избрахме, обаче. Спортен екип - дали има спец. изисквания? Нашата р.среща още не е минала...

# 381
  • Deutschland/HE
Снабдихме се и ние с раница, в Метро явно има ново зареждане, несесер не избрахме, обаче. Спортен екип - дали има спец. изисквания? Нашата р.среща още не е минала...

здравей,
в книжарницата на Скайл Х, тази до Общината, има много хубави несесери на Милан, можеш да погледнеш там.

# 382
  • София
Спортни екипи гледах на графа, има фирмен магазин на Дино /имат и сайт, но там няма почти нищо/. Цял екип е между 30 и 40 лв. Хубави са, а има и отделни клинове. Иначе вече в повечето детски магазини са започнали зареждане на есенно-зимна колекция  Laughing

# 383
  • На планетата Земя
Здравейте, първолачета!

И ние очакваме първия учебен ден, макар че в известна степен изживяхме подобни емоции в началото на предучилищния клас. Посрещнаха ни още миналата година с ученически звънец, питка..  Heart Eyes

Аз вече някои неща съм купила. От нашето училище предоставиха предварителен списък в началото на юни.

Купихме този несесер на Милан:

Щерката много го хареса. Дано наистина да е практичен, както изглежда. За чантата още не бързам. Ще чакам родителската среща на 07.09. да каже госпожата каква ще е схемата с чантите, ще се носят ли всяка вечер у дома. Ние сме в Шилер, заниманията за до 17 часа.

Успех на всички! И много приятни емоции около подготовката.   bouquet

# 384
  • Варна
здравей,
в книжарницата на Скайл Х, тази до Общината, има много хубави несесери на Милан, можеш да погледнеш там.

О, благодаря! Ще я проверя. Това, което видях в Метро, ме озадачи малко - много агресия в картинките (момчешките). Имаше и с конче, кученце - но малко бебешки изглеждат.

Спортни екипи гледах на графа, има фирмен магазин на Дино /имат и сайт, но там няма почти нищо/. Цял екип е между 30 и 40 лв. Хубави са, а има и отделни клинове. Иначе вече в повечето детски магазини са започнали зареждане на есенно-зимна колекция  Laughing

Графа вероятно е в София, но намерих представителен магазин на Дино във Варна. Явно е близо до Даймънд (така ли беше марката?), там ще проверя също.

# 385
Ние също взехме на Милан несесер, но на мнооого по-ниска цебна от тази по магазините. Двоен е и зареден с техните продукти. Отидохме до офиса на вносителите на гара Искър. Продават и на дребно. Препоръчителната цена за магазините е 27 лв., а ние го взехме за 15 лв. Има и всякакви други неща, свързани с канцелария.

# 386
  • Deutschland/HE
Ние също взехме на Милан несесер, но на мнооого по-ниска цебна от тази по магазините. Двоен е и зареден с техните продукти. Отидохме до офиса на вносителите на гара Искър. Продават и на дребно. Препоръчителната цена за магазините е 27 лв., а ние го взехме за 15 лв. Има и всякакви други неща, свързани с канцелария.

да за същия несесер говорех и аз, картинките не са агресивни и несесера изглежда доста здрав и не е тежък като тези от 3части

# 387
  • София
Този последния несесер не е ли метален? Питам, защото в някои училища в списъка е даден несесер, с изрично условие да не е метален.

# 388
  • Deutschland/HE
да, метален е, но не е тежък и според мен децата по никакъв начин не биха се наранили.

# 389
  • София
На нас изрично ни казаха да НЕ е метален, не защото децата могат да се наранят, а защото когато го изпуснат в час, всички деца са разсейват и после по-трудно внимавали в час, което според мен има резон  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт