Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря раници Gabol в София, освен в Orange?
Какви са опциите за персонализиране на униформата на детето?
Къде мога да намеря чанти на Gabol в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря раници Gabol в София, освен в Orange?
-
Какви са опциите за персонализиране на униформата на детето?
-
Къде мога да намеря чанти на Gabol в София?
-
Какви са опциите за закупуване на училищни пособия и раници в София?
-
Кои са ключовите фактори, които трябва да имате предвид при избора на ученическа раница?
Значи не съм в грешна посока;) Ще го доизмисля след уточненията на РС.
. Хубаво е, че имате опция панталон, при нас тове е невъзможно. Рокля задължително, пола в много, ама в много краен случай. Е купих сукман - джинсов, тип балон /без презрамки/ на много ситно райе в сиво черната гама. Взех и 2 бели ризи - с къс и дълъг ръкав /според времето/. Така направих и с чорапките - пак 2 чифта, къси и дълги. Сега съм в търсене на болеро, ръкави или късо сако, че сутрин си е хладно. Вчера в малкия цум открих, но 42 лева смятам, че са ми много, особено като знам, че ще е само за този ден и после ще извисва в гардероба. Обувките също са ни голям проблем - трябва да са черни, лачени и задължително с токче. Номер 34,35 в този вариант никъде не откривам. Мислех да прегледам дамските, но ме притеснява, че няма да са подходящи за детско краче, а като знам моята фръцла този модел няма да го свали от краката си.
Други идеи имах за нещо далеч по-стилно и семпло, ама карай. Иначе е троен, което и на мен ми се вижда напълно излишно. Но поне е по-лекичък, дори и напълнен.

!