Отговори
# 600
svetlaem, благодаря  Peace Значи не съм в грешна посока;) Ще го доизмисля след уточненията на РС.

# 601
  • София / Пловдив
Някой изпробва ли вече моливите от несесерите на Херлитц? Как са като качество?
Че директно прибрах целия комплект, докато приключим с ремонтите и не се сетих да ги проверя какви са.

# 602
  • Варна
Ще ми простите, че се включвам пак, ама първокласниците са ми слабост...толкова са сладки първите дни, бебета!
Та за несесерите исках да кажа. Гледам, че повечето купувате от тези 2ни и 3ни ... и моята ученичка има такива но не ги ползва за училище отдавна. Едно, че заемат място в раницата и второ, по-важно според нея - не са и удобни. Работното място на чина/масата в клас не е голямо. Като отворят тетрадка и учебник/помагало и просто не остава място на чина и за несесера. А да стои в отворената раница до нея и да бърка и вади пак не става. Затова сама си поиска малък прост несесер от триъгълен тип. Е, не е така подреден нагледно но пък и спря да носи излишни неща бързо-бързо.Simple Smile

# 603
Пали - костюмът е чудесен, вярно имате банкерка в къщи Heart Eyes. Хубаво е, че имате опция панталон, при нас тове е невъзможно. Рокля задължително, пола в много, ама в много краен случай. Е купих сукман - джинсов, тип балон /без презрамки/ на много ситно райе в сиво черната гама. Взех и 2 бели ризи - с къс и дълъг ръкав /според времето/. Така направих и с чорапките - пак 2 чифта, къси и дълги. Сега съм в търсене на болеро, ръкави или късо сако, че сутрин си е хладно. Вчера в малкия цум открих, но 42 лева смятам, че са ми много, особено като знам, че ще е само за този ден и после ще извисва в гардероба. Обувките също са ни голям проблем - трябва да са черни, лачени и задължително с токче. Номер 34,35 в този вариант никъде не откривам. Мислех да прегледам дамските, но ме притеснява, че няма да са подходящи за детско краче, а като знам моята фръцла този модел няма да го свали от краката си.
Desem - благодаря ти за подсещането. Аз също съм се вторачила в детето, за мен до момента нищо не съм купила., но ще се замисля. Няма да излагаме децата,я.
От написаното до момента за несесерите явно и аз ще купя празен и ще го пълня с качествен пълнеж.
Много ме е яд, като Ви гледам как повечето сте почти готови, а аз ще трябва да обикалям в най-голямата лудница за ученическите материали. Нашата родителска е чак на 08.09 и мисля да изчакам списъка с необходимото.
Да попитам за компютрите? Мисля нашия да го преместя в спалнята и да освободя бюрото й - все пак ще учи, игрите ще са просто бонус.

# 604
  • Sofia
Дона Леоне, кажи откъде набави ризките Simple Smile
Черни лачени обувки тип пантофка видях в едно магазинче на Графа, след Попа, посока стадиона, отляво. За детски дрехи е. Не знам дали има 34-35 номер (над 31ви казаха) и дали са с токче...

# 605
  • В светлината на слънцето
И аз купих празен несесер, точно по вече казаната от повечето причина - пълните са пълни с боклучави неща и не си заслужават. Уви, девойката тропна с крак и каза, че иска несесер с Уинкс.  ooooh! Други идеи имах за нещо далеч по-стилно и семпло, ама карай. Иначе е троен, което и на мен ми се вижда напълно излишно. Но поне е по-лекичък, дори и напълнен.
Тоалет - още няма решение. Ако е топло май нещата клонят към една сладурска спортно-елегантна рокля от Полша на райета - тип балон, но в горната част като суитчър. Още не я е обличала, така че е съвсем нова. Беше бройнала и една пепитена пола на Гес, та ще видим. Ако е студено... не знам, ще решаваме в движение. Тия дни взе да ми намеква и за една комбинация от развлечен пуловер и дънкова пола, с които бе облечена на една фотосесия, и ми настръхна косата. Абе очаквам изненади. ooooh! Обувки ще мисля чак като реши в крайна сметка какво ще облече. Naughty
пали, супер е девойката. Много практично решение сте взели.  Peace

# 606
  • София
Хайде, днес направихме картона от личната лекарка, още една задача отметнахме.  Laughing Баща й вчера донесе акварелни бой, толкова хубави, че още се чудим дали да ги даваме за училище.  ooooh! Дали се краде съзнателно, някой има ли вече минал веднъж по този път?

# 607
Здравейте,
бързичко започнахте да пишете, така за 15-ти ще сме с нова темичка  Grinning
Аз нашия несесер го напълних с моливи НВ /2 броя/ и цветни моливи, фулмастрите ги оставих в кутията, с която ги купих, но взех и малък несесер -топчест и може и там да ги сложа.
Сега ме притеснява облеклото, уж имахме пола и ризка, но сега в последния момент госпожицата ми ме изненада, че не иска да носи тая риза, а полата не си отива с нищо друго, то и полата не й харесвала, ама ... Та в търсене съм на облекло, гледам и в нета, ама нещо не попадам на подходящо.

# 608
First day at school!

Първи учебен ден! Нова учителка! Стаята прередена и прясно боядисана!
Стефи гушкаше всяко дете наред и им се радваше, че ги вижда отново.
Ех, вълнения тази сутрин...Кафето с приятелки след изпращането не ми стигна,
сега допивам второ...
До 16 ч станаха 4 броя кафетата в близкия мол. Crazy

Нали има традиция тук с повод и без повод да се подаряват картички.
Приготвих една картичка вчера с пожелания и му я сложих в раницата.
Рапорт даден! Hug

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 18:37 от немирница

# 609
  • София
Много хубав първолак и много и много готина стая.  Crazy

# 610
  • София
Приготвих една картичка вчера с пожелания и му я сложих в раницата.
Рапорт даден! Hug

У, супер!
Напълни ме с настроение!  bowuu
Честит ви първи учебен ден!  chef
А това с картичката е супер!
отивам да гледам в Оринджа за такава! Hug
Само големият, пък да не ми изревнува?! Thinking

# 611
  • В светлината на слънцето
Страхотен първолак!  Peace Да му върви по вода учението.  Hug Ех, кога и у нас ще има такива класни стаи...мечти... Blush

# 612
Здравейте,мами на първокласници!
Два дена не мога да прочета темата,за да влезна в час  newsm78!
Тъй като нашата ученичка е още в провинцията не сме пазарували абсолютно нищо, понеже искам тя да си хареса всичко.Бях се поогледала и си мислех,че съм се спряла на раница,но от всичко видяно до тук ме заинтригуваха и на Herlitz, та въпроса ми е къде в София мога да намеря от тях,освен в Метро,понеже там са само 4 разцветки (поне така са дадени в брошурата)?
Предварително благодаря!

# 613
Много хубав първолак Simple SmileИ обстановката в стаята е супер
Вярно, кога ще ги стигнем ираландците, американците и др. Confused

# 614
  • Варна
немирница, успех на първолачето! много приятна обстановка... ще чакаме още снимки

Общи условия

Активация на акаунт