Пазаруване от ASOS -18

• 31 007
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
http://www.asos.com/Mango/Mango-Messi-C-Wedge-Clog-Ankle-Boots/P … &clr=Chestnut  - Манго някакви боти, дето приличат на пантофи, ама готини  Mr. Green и топлииииии, па и с номера Wink

# 631
  • Бургас
http://www.asos.com/Mango/Mango-Messi-C-Wedge-Clog-Ankle-Boots/P … &clr=Chestnut  - Манго някакви боти, дето приличат на пантофи, ама готини  Mr. Green и топлииииии, па и с номера Wink

Laughing
Наистина приличат на пантофи, ама на платформа.  Mr. Green

natalinik, благодаря!   bouquet
Нещо тотално взех да се обърквам от размери на разл. марки...

# 632
аз пак да питам някой пускал ли е последните 2 часа поръчка,вече пети път пускам поръчка и ми изписва We are processing your details
в пейпал срещу поръчката пише  -канселирана.
Само аз ли имам този проблем.В картата ми има пари

# 633
А верифицирана ли ти е картата в Пейпал?
И да не опитваш да пращаш поръчката на адрес, различен от този в Пейпал?

# 634
  • Бургас
Сега отворих сайта на DV, за да се осведомя за номерацията на онези намалени сандалки...
Там пише, например:
US 8-EU 38-UK 6-24.4cm
US 7-EU 37-UK 5-24.1cm
Хм...

Ето ги и едните сандалки в техния сайт: http://www.dolcevita.com/Clearance---All-Items-Final-Sale/Dazz-K … 3042-3119/Product

# 635

еднакъв ми е адреса,оня ден пусках поръчка по същия начин

# 636
  • ...край Дунава
Страхотни-G-Star -някой да даде размери на 26 моля Praynig, да не се окажа с втори чифт и да не ми стават, имам едни, но съм им рязала етикета отдавна и не помня кой номер са ooooh!

# 637

А по първия въпрос нещо?

# 638
  • Бургас
Страхотни-G-Star -някой да даде размери на 26 моля Praynig, да не се окажа с втори чифт и да не ми стават, имам едни, но съм им рязала етикета отдавна и не помня кой номер са ooooh!

Аууу, страхотни!  Simple Smile

# 639

А по първия въпрос нещо?

как да я верифицирам,не съм наясно newsm78

# 640
Заповядай в темата за Пейпал в този подфорум. Там пише как става. Докато не го направиш, няма да можеш да плащаш с Пейпал. Стигнала си лимита от 100 евро.

# 641
  • Бургас
Може ли да се плаща с Maestro?

Досега винаги съм плащала с Visa или PayPal, но току-що си хванах нещо, много дълго чакано, а само в картата Maestro имам пари.

Уффф

# 642
  • Варна
Може ли да се плаща с Maestro?

Не може. Confused

# 643
  • Бургас

Дам, така и предполагах. Жалко, това ми беше последната надежда, други карти с пари не останаха.

# 644
Получих този сутиен 34В, нещо не ми харесва как стои, има нещо криво в кройката (или пък в мен). Този не е лош, 32В но чашката отговаря на А, направо преливам... ще ги връщам и двата...  нещо и с гащите нямам успех тези М без да съм ги мерила ми изглеждат огромни, хич няма и да ги пробвам... май съм на път да се откажа да купувам бельо по интернет  Sad

Уф, сега пък гледам, че са намалили един дето си го дебна от доста време Cosabella отговарят ли си, интересува ме най вече чашката дали е точна?

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 02:27 от zveta111

Общи условия

Активация на акаунт