Пазаруване от ASOS -18

• 30 989
  • 738
  •   1
Отговори
# 645

на теб може да ти харесат. изработката им е добра. но аз по принцип обувки от изкуствена кожа не си купувам и ги върнах.

чашка B  при 32 няма как да е толкова голяма колкото при 34 Wink трябвало е поне 32С  да вземеш...

на Cosabella имам и си отговаря.

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 03:08 от Azalee

# 646
 kaffeetrmker_2  food010 Coffee Хайде и на мен се прецака кошницата, тъкмо ще ме спасят от финансова разруха smile3506 Сега не мога  да слагам нищо в предпочитани, нито в кошницата и да си вляза в списъка с любими  ooooh!

# 647
  • близо до морето
И аз не мога !  ooooh! Мислех че проблема е само при мен и направих още 2 акаунта!  Sick

# 648
  • Варна
Тази рокличка някой да я има? http://www.asos.com/Kookai/Kookai-1-Shoulder-Sateen-Dress/Prod/p … rt=3&clr=Navy

Струва ми се подходяща за сватба, само не знам дали ще ми скрива коленете  ooooh!

# 649
Айдеее... и аз в кюпа с прецакана кошница.

# 650
Вълчица, Шели и аз от одеве пробвам и тъкмо реших да пиша гледам вашите постове, db също, така че вероятно или общо имаме национален проблем  hahaha или те имат проблем  Crossing Arms Важното е бързо да го оправят.
pileshko, `що да не става, ама нещо ми липсва на мен в случая, пак ат мая гл точка виждам нещата, аз ако тр да избирам по-харесвам синята, но и трябва нещо цветно, някакъв ефект иначе изглежда безлична  Crazy голямо обяснение.

# 651
и аз не мога да вляза в акаунта и кошницата

# 652
# 653
  • София
и до моята кошница няма достъп, може да свалят цените още  Wink

ама най-вероятно ги вдигат  Sad

# 654
  • Варна
pileshko, `що да не става, ама нещо ми липсва на мен в случая, пак ат мая гл точка виждам нещата, аз ако тр да избирам по-харесвам синята, но и трябва нещо цветно, някакъв ефект иначе изглежда безлична  Crazy голямо обяснение.
да, после аксесоари, обувки - лесна работа...роклята ми е проблем  Crazy ooooh!

# 655
Е, значи не е притеснително, явно нещо разбазикват по сайта, ама май вече не е време за още намаляне, ами за обратното  Thinking, така си мисля с подсъзнателна реакция да защитя последните си авоари  Mr. Green

# 656
# 657
И тъй като сме ощетени...сега ще завалят към нас, едни ми ти кодове, едно чудо и спешъл за нас...каквото душа поиска...нали?

# 658
  • близо до морето
Аз като станах в 7 часа и си ъпдейтнах кошницата нямаше проблем.  Rolling Eyes

# 659
  • София
И тъй като сме ощетени...сега ще завалят към нас, едни ми ти кодове, едно чудо и спешъл за нас...каквото душа поиска...нали?
да, и по една рокличка безплатно ще ни пратят  Joy Joy Joy

кошниците се появиха

Общи условия

Активация на акаунт