Скорпионки упорити, но пък все сме фаворити-5 тема

• 29 135
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета... Grinning Как сте днес?
_KIARA_  Hug, ще се оправиш

# 91
Мацки, Благодаря за подкрепата, но все пак се оказа тежък ПМС Embarassed
Хайдее  оправяй се,бързичко бързичко. А бе за нас , родените на 08.11 май тая година не е от добрите?
Ето сега аз съм така. Вярвате ли ми , че дори на почивка не ми се ходи , а бе не ми се диша и си рева с повод и без такъв...
Аз да чукам на дърво нямам проблеми с това , което пише за зодията, абе май все още нямам никакви опкавания. С очила съм , но те сега са хит , та да не го пишем към диагнозите. В болница съм влизала само да раждам.

# 92
Kiara дано всичко вече е наред с настроението ти.
Росна китка и аз съм се чувствала по същия начин. Чела съм че за родените на 6ти съдбоносни са през 7 години-11,18 и т.н. и наистина е вярно. АЗ Също нося очила и имам астигматизъм но той е генетичен

# 93
Вярвате ли ми , че дори на почивка не ми се ходи , а бе не ми се диша и си рева с повод и без такъв...
Да, вярвам ти! Имам възможност за море и планина, но нямам настроение за нищо!!!

Melia, не обичам да споделям, дори се усещам, че с годините все по-трудно успявам да кажа какво наистина чувствам.

bonbolina, какво стана с резултатите? Какви са? Добре ли си?

# 94
Рoсна kитка, напълно съм съгласна, с това, че тази година не е добра за мен, и аз съм на 8 ми ноемвири  ooooh!

# 95
  • София !
Мацки, Благодаря за подкрепата, но все пак се оказа тежък ПМС Embarassed
Хайдее  оправяй се,бързичко бързичко. А бе за нас , родените на 08.11 май тая година не е от добрите?
Ето сега аз съм така. Вярвате ли ми , че дори на почивка не ми се ходи , а бе не ми се диша и си рева с повод и без такъв...
Аз да чукам на дърво нямам проблеми с това , което пише за зодията, абе май все още нямам никакви опкавания. С очила съм , но те сега са хит , та да не го пишем към диагнозите. В болница съм влизала само да раждам.

Ох , аз пък за болница не смея и да си помисля вече все гледам да мина между капките  Simple Smile Колко пъти съм влизала само аз си знам  ooooh!

# 96
KIARA,чак в началото на септември ще са готови,заради отпускарския сезон  #Cussing out Мина ли ПМС?

# 97
Мина ми Mr. Green Извинявайте, че помрънках, но на всеки се случва Embarassed
Искам да ви попитам, в съседната тема говорят за емоцията на скорпиона, е, вие емоционални ли сте, показвате ли какво чувствате? Аз не! Дори, когато искам да прегърна и целуна някого, дори, когато преливам от любов, не го показвам, просто не мога  Confused А вие?

# 98
  • София !
Искам да ви попитам, в съседната тема говорят за емоцията на скорпиона, е, вие емоционални ли сте, показвате ли какво чувствате? Аз не! Дори, когато искам да прегърна и целуна някого, дори, когато преливам от любов, не го показвам, просто не мога  Confused А вие?

И аз съм така , в повечето случай де  Grinning Рядко показвам любовта си към някого . Не знам не мога ли , не става ли не знам  Simple Smile

# 99
Аз също съм имала такъв период в който много трудно изразявах чувствата си, което е мнгоо трудно, защото аз съм чувствителна и емоционална, сега обаче нещата са по друг начин и се опитвам да показвам как се чувствам. Помогна ми една приятелка Рибка,

# 100
KIARA, относно въпроса ти съм човек, който никога не изразява чувствата си
Дори ако ми се плаче, никой не разбрира, защото толкова добре мога да прикривам чувствата си  Blush

# 101
KIARA, и аз съм така. Въпросът е, че аз все си мисля, че много съм изразила, пък се оказва, че не съм. Иначе съм много емоционална, но явно само аз си знам колко. Много повече изразявам обаче негативните си емоции, тях всеки може да ги "помирише" отдалече. Все се чудя от зодията ли е или от възпитанието и начина на отглеждане.

# 102
Когато реша мога перфктно да прикривам чувствата си, ставам непроницаема Wink, в училище ми казваха ''желязната лейди'' hahaha Mr. Green, но предпочитам да показвам на воля чувствата си, както положителните така и негативните, просто аз се чувствам по-добре, не се натоварвам, когато съм изразила себе си.............емоции и чувства да искате при мен ooooh!той мъжът ми , за това ме хареса на времето Joy Joy
Отчаяна съм Cry Cry Sad, не ми се отдава шофирането и това си е, не ми спорят опреснителните курсове, щом успях да изнервя и най-спокойният инструктор Embarassed Cryрешила съм, ако и днес се издъня, край, не искам кола Cry нищо, отказвам се.........толкова изпита съм взела в живота си, но това шофиране, не мога да го преборя Confused Confused Confused........................

# 103
Здравейте, скорпита  Hug
Как вървят последните ви лятни дни?  Laughing

# 104
Здравейте, скорпита  Hug
Как вървят последните ви лятни дни?  Laughing
Аз се убедих в нещо. Скорпионите май наистина не обичат да споделят! Забележете темата ни на какво прилича...въпроси от рода,ама вие такива или онакива сте и следват отговори! А ако погледнете другите теми, обособени по зодии, хората там си споделят проблеми, всекидневни грижи. Тук май само Ани се опитва, ама никой не подема, толкова сме потайни...
Ани и на мен ми предстоят шофьорски курсове, само че не опреснителни, а начални Crazy и при мен нещата са така - изпитвам ужас при мисълта , колко внимателна трябва да бъда и не знам как ще съм с рефлексите, само дето аз имам ултиматум до нова год да съм взела книжка...надявам се да не е мисия невъзможна Wink

Относно лятните дни...надявам се тази нечовешка жега да си заминава по-бързо и трайно да се настанят дни с нормална температура 25-28 градуса, че вече взе яко да ми писва да ми е много топло. Иначе не знам за вас, но аз обожавам есента, обичам багрите, плодовете, събрали слънчевите лъчи, абе има някакъв особен чар. Най-безлично ми е лятото, защото в него освен жега друго няма. Е да, ако си на море е много гот, ама само докато си на плажа или ако жилището ти/квартирата, хотелска стая/ , имат изглед към морето, иначе и там е кофти жега.

Общи условия

Активация на акаунт