Британците, британците! - По (без)космите ще ги познаете - тема 26

• 19 816
  • 714
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Плами, и в съзнанието боде, не само в подсъзнанието  hahaha

# 361
Щото ти си виновна четвъртъкът да дойде вчера! Още се смея на глас като се сетя за темата с "възрастния космат мъж" и секса в колата  Joy Joy Joy

Да бе, представяш ли си, не стига, че възрастен и космат, ами и секс си позволява да прави, отвратително  Sick  Mr. Green Laughing

# 362
# 363
  • в сърцето на един мъж...
Ми да се стиска ли човека? Напъва го, човещинка е, все пак Mr. Green

# 364
  • Ænima/Albuquerque

Бъркаш - от "песни"!  hahaha

# 365
 Joy Не бе, тва щото беше плахо предположение, че няма друг източник на доход. Обаче и ти си права. hahaha

# 366
  • Ænima/Albuquerque
Вие сте изроди! hahaha

# 367
Аз ще взема да се запозная с "творчеството" на Бийбър - може и да съм слушала негови песни по радиото, но не съм подозирала, че произлизат от този неземен талант  Mr. Green

# 368
  • София
Що? Ще жениш щерката за него или имаш мазохистични наклонности  hahaha

# 369
Аз за да съм в час със световната мода  Mr. Green
Пък и не разполагам с никакви деца  Crazy

# 370
  • София
В случая с Бийбър се радвам, че нямам такива и аз... представяш ли си - цялата къща в постери, лепенки, тетрадки, химикалки с Хана Монтана и Бийбър!!!!  smile3527

Слънчо, много хубав подпис  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 371
Представям си  Mr. Green
И на баба сигурно не й е било лесно, общата ни стая беше цялата облепена с постери на AQUA и братята Hanson  Embarassed  Embarassed В своя защита ще кажа, че бях на възраст 11-12  Mr. Green

# 372
  • София
 hahaha hahaha hahaha Аз имах само един постер и две малки снимки на Спайските (ама те не са толко зле, колкото днешните монтани и пр.) и един постер - ама не ми се смейте - с автограф на Глория само на вратата на детската стая.  Много ми харесваха, а и сега ми харесват - напомнят ми за детството. Жалко, че Виктория към днешна дата прилича на нищо  smile3505

За Хенсън-ови защитата ти не важи  hahaha
Ахххххх, сетих се кои са другите "Айм а барби гърл, тра - ла - лааааа"  rotfImbo

# 373
В случая с Бийбър се радвам, че нямам такива и аз... представяш ли си - цялата къща в постери, лепенки, тетрадки, химикалки с Хана Монтана и Бийбър!!!!  smile3527

Боже, това ме кара да изпитвам неизразима радост, че Киф е още твърде малка, а докато стигне до фенска възраст, Бийбъра ще е отшумял.  hahaha

Слънчо, Хенсън?! Боже, боже!  Joy

# 374
  • София
Пуци, не се радвай. Може да си пада по ретрото  hahaha като стане голяма!

Общи условия

Активация на акаунт