Британците, британците! - По (без)космите ще ги познаете - тема 26

• 19 816
  • 714
  •   1
Отговори
# 450
Ми ако ме изгонят за непристойно поведение?  Mr. Green Тая само още веднъж да я чуя да изпръхти и ще целя екрана с нещо, честна дума. А тя ще пръхти и то много.

# 451
  • София
Особено докато е под Мечо със сигурност ще пръхти!

Слънчо, не ти се сърдим! Даде ни необходимата доза форумен смях  hahaha

# 452
  • Somewhere far away
Перфектно го знам кой е, тоз гнусник, ама защо тук го обсъждате, в територията за красоти newsm78

Щото не помя кой пусна статия, че бил много богат  hahaha hahaha hahaha
МИ богат ще е ...те такива лигьолвци и льольовци като него много пари печелят. АМа са въздух под налягане.

# 453
Особено докато е под Мечо със сигурност ще пръхти!

Недей, страх ме е дори да си го представя...  Confused А тя пръхти преди всяка реплика, кво говорим изобщо. Ох.

# 454
  • София
Добра вечер на всички лейдита   bouquet!
Момичета, имам нужда от съдействие и съм сигурна, че тук ще го намеря! Живях си с мисълта, че съм чела доста романи на Удхаус. Пък то се оказа, че са доста, ама разкази, а не романи  Blush.
Погледнете този линк http://chitanka.info/person/p_g_wodehouse и ми кажете с какво да започна (то е ясно, че ще сваля всичко налично  Mr. Green).
Мерси предварително   bouquet!

# 455
  • София
Вени  Hug
Не мога да отворя читанка-та  Sad При всички положения, каквото и да има в списъка ти го препоръчвам. Повечето романи, които съм чела са за Джийвс, но мисля, че и останалите не му отстъпват!

# 456
  • София
Тюх, вярно, че пак не се отваря читанката! От вчера май имат проблем и се губи.
Мерси, Ване Hug.

# 457
  • Somewhere far away
Досега даваха Хю Джакмън по бтвкомеди! Защо не го хванах по-ранооо- защоо?!  ooooh!

# 458
  • в сърцето на един мъж...
Вени, от тук сканираните, аз съм чела само Стрихнин в супата.
Ох, аз ноември ще съм си в ДЕ, та ще си го чакам по торентите и ще си го гледам сама Confused

# 459
  • София
Отворих я и аз читанката.
Чела съм всичко налично там за Джийвс, няколко за Бландингс, и Стрихнин в супата, чела съм и за клуба на Търтейте нещо, но не мога да се сетя какво... Ох, всичко ми е много любимо... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 460
  • Ænima/Albuquerque
Муахахах, "Стрихнин в супата" е велика книжка!
Вени, чети без проблеми, не са свързани!

# 461
Добро утро!
Една новинка Sunglasses - http://movies.yahoo.com/news/kate-winslet-rachel-weisz-form-anti … ry-225321529.html

newsm10 Браво! Чудесни са! Подкрепям ги напълно!

# 462
  • София
Вени, чети без проблеми, не са свързани!
Това щеше да е следващият ми въпрос  Hug. Много, много ви благодаря на всички   bouquet.
Вчера съм се смяла с глас на "Стрихнин в супата"  Joy, хем я препрочитам.

Чакам с нетърпение филма с Леонардо Ди Каприо за Хувър. Джуди Денч ще е в ролята на неговата майка, а Клинт Истууд е режисьор.

# 463
  • София

Браво!  newsm18  Браво!  newsm18 Браво! newsm18

Цитат
Чакам с нетърпение филма с Леонардо Ди Каприо за Хувър. Джуди Денч ще е в ролята на неговата майка, а Клинт Истууд е режисьор.

И аз! И аз! И аз! Сигурно е видно и от аватара ми  Heart Eyes

Добро ви утро на всички  Hug

# 464
  • Разпиляна във въображението

Гледах снимки в нета от сета. Чудесно се вписва в ролята Лео Wink

Общи условия

Активация на акаунт