Британците, британците! - По (без)космите ще ги познаете - тема 26

• 19 816
  • 714
  •   1
Отговори
# 480
Мерси! Да знам, щото в Списъка нали са си на български. Готина мацка и аз много й се кефя, въпреки че като Лайла беше влудяващо психопатична.  Mr. Green

# 481
Покрай Вени и аз зачетох отново Удхаус - "Нещо гнило в Бландингс".
Добре ми дойде малко развеселяване Laughing

hahaha"...И насред тази кочинка се мъдреше свиня с форми, от които дъхът му секна. " hahaha Joy

# 482
  • Ænima/Albuquerque
 hahaha hahaha hahaha

# 483
  • Somewhere far away
Аз си слагам любовите сега, тъй като не се знае дали ще имам нет тия дни.

Списък /актуализация, ако щете/ на Деткръша:

Родни Ийстман

Тоби Стивънс

Хейдън Кристенсен

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 15:32 от Deathcrush

# 484
  • Ænima/Albuquerque
Вини Джоунс е на Пуци.

# 485
Ах, свинята, ах,  Императрицата!  Joy

Deathcrush, ако продължаваш да имаш намерение да пишеш тук само за да "заплюваш" някого, отсега да ти кажа,че няма да се получи. Имаш време до края на темата да преразгледаш отношението си, а това е последното ми обръщение към теб.

Ако някой от останалите се чуди защо пиша това, отговарям - нямам навика да удовлетворявам исканията на хора, които се държат грубиянски с мен. Мерси за вниманието.  bowuu

# 486
  • Ænima/Albuquerque
Подкрепям.
Тактичния ми съвет за гара Владо Тричков беше подминат, като същата тая гара. Два пъти.

Пуц, бе май тря'а ми дадеш някакви права и на мен тука - не ме взимат насериозно!  hahaha

# 487
Мчи ти си вицепъдар, то не е ли ясно? Само ти и Гея сте пускали тема га не съм могла, което за мен е равносилно на назначение.  Mr. Green Те така, на който се наложи да пусне тема, щот мен ме няма, получава назначение.  hahaha

# 488
  • срещу двата комина :)))
да се включа и аз непитана  Rolling Eyes идеята на тази тема беше да си обсъждаме всичко , което ни харесва с Great Britain, плюенето стана приятно допълнение  Joy и
и наистина не можах да разбера от къде се появи това отношение на Deathcrush, нито някой те е обиждал, нито се е отнасял лошо с теб, така че пробвай и ти да отвърнеш по същия начин  Peace

# 489
  • Ænima/Albuquerque
Мчи отбележи го в следващата тема, явно не е ясно.  hahaha
Плюс, че имам и военен чин, не мога да си обясня що не ми се връзват.  hahaha

# 490
  • Somewhere far away
Deathcrush, ако продължаваш да имаш намерение да пишеш тук само за да "заплюваш" някого, отсега да ти кажа,че няма да се получи. Имаш време до края на темата да преразгледаш отношението си, а това е последното ми обръщение към теб.
Аз пък не виждам какво ми е на поведението- още по-малко пък виждам някъде грубиянско отношение.
Мисля че само твойте забележки напоследък четем. И само те засенчват доброто настроение на темата, така че си прави изводите.
И да - няма да си преразгледам отношението тъй като не виждам с кво ти пречи моето заплюване и не виждам закво негодуваш. И да - няма да се получи докато ти продължаваш да спекулираш колко голяма "шефка" си тук. Такива изтъквания и парадиране са ми доста антипатични, да знаеш.

Заплахите ти пък за списъците  и за начините , по които ми поставяш ултиматуми... са просто смешни- тях няма изобщо и да ги коментирам.  Rolling Eyes

Прави каквото искаш иначе- мен изобщо не ме интересува- не се притеснявай няма да плачкам много и ще гледам да не си прережа вените!  Joy hahaha Grinning

Има и други теми... нали се сещаш? Wink Sunglasses

bye

# 491
  • Ænima/Albuquerque
Още ли не виждаш какво ти има на поведението?

# 492
  • Somewhere far away
Сарк - ясно ми е точно ти на чия страна си. Ясно ми е също, че винаги аз ще съм грешната, а тя правата, така че... ще подмина въпроса ти с леееко пренебрежение. Grinning Не се сърдиш нали? Mr. Green

# 493
  • Ænima/Albuquerque
Няма да коментирам повече, нещата са ясни.

# 494
Отивам да си разплета чорапите от срам, че развалям настроението в темата.  bowuu Моля да ме извините.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт