Британците, британците! - По (без)космите ще ги познаете - тема 26

• 19 815
  • 714
  •   1
Отговори
# 585
А сега от около 3 седмици се каня да се лакирам и... дам, забравям.  

Това да ти е кусурът  Sunglasses Аз ако не броя един злополучен шилак (Вени знае, милата  Mr. Green), май съм се лакирала за последно през... 2009-та?  Rolling Eyes  Crazy (Много съм глупава, сама се издавам, така никога няма да изградя имидж на форумна кифла  JoyMr. Green
Виж, за копитцата се старая, без червен педикюр не оставам  Flutter  Sunglasses

# 586
А, добре, успокоих се.  Mr. Green Аз копитца мажа само ако се наложи.  Mr. Green

# 587
Ама какви сте спамърки направо не е истина  Laughing

Още една заявка като съм почнала с вълнуващите брюнетки с тайни

Ms Lena Headey

# 588
Ъгаси, откачили сте! hahaha Шъ сЪ омъжвам. Laughing Rolling Eyes

# 589
  • София
Оу! Аз май съм най - голямата форумна кифла тук  Embarassed Имам само около 100 лака и всеки път се чудя къв цвят да си плесна...

Тва сериозно ли?

# 590
  • срещу двата комина :)))
Гея, не е на Сарки , а Джой много ме съмнява да го либи  Joy
мисля да го делкаме  Whistling , което ми напомня че бях плюла по Хюго Уивинг, но незнайно защо не съм си го актуализирала  ooooh!
Бумър ,при таз втората ще мижа  Crossing Arms, много е хубава, но в момента мразя Церсей  Whistling
Бебе, я пак  newsm78

# 591

Я пак?  Crazy

Бумър, не ни стреляй, тук сме едно малко семейство от 26 теми насам, та...  Whistling

# 592
Бумър, не ни стреляй, тук сме едно малко семейство от 26 теми насам, та...  Whistling
Няма такова нещо само се закачам  Laughing

Честито на печелившите!!!

# 593
 hahaha Внесох ли смут в темата? Laughing Ми малко да разнообразя бе, много еднообразно ми беше. Mr. Green Ъгаси пък как реагирахте, ако наистина щях да се омъжвам, щях да се разсърдя. И кат' се има предвид, че сме във форум за майки. Тц, тц, тц. Laughing Убичам вии! Hug  

За неразбралите - не, няма такава опасност близките 20 години. Mr. Green Обичам да съм волна птица...  newsm57

# 594
  • София
Да ти имам разнообразието!  Naughty Ай, отивам да стана форумна кифла!  Mr. Green

# 595
Уф, Бебе, отдъхнах си, честно  Crazy Ми никой не го очаква от теб, как да реагираме иначе?  Sunglasses

# 596
 hahaha И аз съм кифла, имам 1000 червила и даже си имам система на слагане - всеки ден си я спазвам - по ред, както съм си ги купила.

И сега сериозно, ще ходя в Белгия при приятеля ми. bowuu Фръц, фръц.

# 597
Не се фръцкай, може да ти предложи брак.  Mr. Green  Joy

# 598
  • Somewhere far away
И сега сериозно, ще ходя в Белгия при приятеля ми. bowuu Фръц, фръц.
Оуу честито!  bouquet

Много е хубаво там...поне на мен много ми хареса! Не знам в кой град ще сте, но отиди да видиш Брюж  задължително  newsm76 Two Hearts Two Hearts- много красив и стар град , навсякъде те заобикаля готическата архитектура и витае духът на миналото. И едно такова спокойствиее... абе изобщо мнооого далеч от лудницата в София.
Аз като бях там не ми се прибирашее Heart Eyes... и като се върнах ми се ревеше! Sick

# 599
  • Ænima/Albuquerque
въх, кво става тук  ooooh!
Гея, мъжо мисля, че беше плют от някой, защото аз исках да го приютя  Mr. Green и май беше от Сарк  newsm78

О, не, не. Не е мой, този развратния британец.  Mr. Green

И к'во, гледам кифлеете ми на вафли тука, а, маймуни такива?  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт