Британците, британците! - По (без)космите ще ги познаете - тема 26

• 18 365
  • 714
  •   1
Отговори
# 75
  • Somewhere far away
Помоощ!
Айде да ви видя разбирате ли от компютърни работи! Laughing

Така... значии снощи сестра ми, глупавата Crossing Arms ooooh!- натисна без да иска едно копче на монитора ... от онези, кооито аз никога не натискам, защото не знам какво точно се прави с тях и защото просто не би трябвало да си играеш с копчетата по монитора... много се ядосах но както и да е smile3515.. проблемът е че от тогава нещо се промени в десктопа ми ...шрифта и по тънък.. някак размазан... навсякъде както на десктопа така и в сайтовете, въвъ форума - навсякъде е по -различен и по-гаден шрифта! Не мноого, но леко , достатъчно за да ме дразни .. та копчето което натисна е отдолу на монитора и пише "i" само това- като го натисна ми изписа Auto Adjust  - до него има копче Exit.

Сега въпросът е как да го върна в предишното му състояние. Възможно ли е да си го оправя и да шрифтовете да си е както преди?? no

Ако някой знае - да помага.
 newsm78

# 76
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да бе, горкият, такъв нещастен, че ще гори в ада hahaha. Само от първите три епизода не успявам да допловя, с маминка шлякат ли се наистина или на нея само и се иска Rolling Eyes.

Кръши, на мен така ми се случва, ако съм натиснала Alt и средния бутон на мишката Peace.

# 77
  • Somewhere far away
Ъъъ ми аз няма среден бутон на мишката бря... има скролер Stuck Out Tongue

# 78
Да де, той същия Laughing

# 79
  • Somewhere far away
хм.. а нямаш ли такова копче "Auto Adjust" на монитора?

# 80
Имам, ама никога не го натискам Blush

# 81
  • Варна
Deathcrush, според мен това трябва да е резолюцията на десктопа  newsm78
Ако отидеш на дисплей сетингс (през панел контрола и търсиш - adjust screen resolution)) и му зададеш максималната - 1280х800 резолюция, би трябвало да се оправи?

Пуци, абе така е, ама толкоз добре да си играят ролите и той и майка му, че ма избива на агресия кат се сетя
Джо,  не ги дават баш, ама  Whistling ....

# 82
  • София
На това в Устоите не му ли се казваше Едипов комплекс  newsm78
Много готини са и той и майка му - просто няма такава двойка актьори. много, много, много ги харесвам!!!

# 83
  • Варна
май така се води, само дето майката е влюбена в сина си  Thinking
Определено играта на двамата е страхотна!

# 84
  • Somewhere far away
Deathcrush, според мен това трябва да е резолюцията на десктопа  newsm78
Ако отидеш на дисплей сетингс (през панел контрола и търсиш - adjust screen resolution)) и му зададеш максималната - 1280х800 резолюция, би трябвало да се оправи?
Ми не е от там- там си е на най-голямата възможна резолюция. Сори за оффтопика обаче  много искам да си го оправя.

# 85
  • Варна
съжалявам, че не успях да помогна .. веднъж ми се случи нещо подобно и така си го оправих ...

# 86
  • срещу двата комина :)))
Кръши, има ли вариант да му дадеш Reset  newsm78

# 87
Бе не е баш Едипов комплекс, щото комплекса си е нормален в невръстна възраст бз майката да го поощрява, а тука беше силно патологична работата. Великолепни, наистина, ама това за всичките важи.  Heart Eyes

# 88
  • Somewhere far away
Кръши, има ли вариант да му дадеш Reset  newsm78
Ами май не ...рових, гледах но няма.. другите копчета са за разни други настроики по монитора , но това си е само с една функция. Като го натисна ми излиза само Auto adjust- и нищо друго... Sad

# 89
  • срещу двата комина :)))
Кръши, има ли вариант да му дадеш Reset  newsm78
Ами май не ...рових, гледах но няма.. другите копчета са за разни други настроики по монитора , но това си е само с една функция. Като го натисна ми излиза само Auto adjust- и нищо друго... Sad
и при мен го има, провай пак да го натиснеш, може и да се оправи  Peace
Мириел, я гледай http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2567932/cory-monteith … iss-tcas-2011-01/ още ли не го искаш  Whistling
готова съм пак да го приема под крилото си  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт