Британците, британците! - По (без)космите ще ги познаете - тема 26

• 19 816
  • 714
  •   1
Отговори
# 150
  • Somewhere far away
Приятно моренце и от мен на Джо  bouquet ! И да не се препече много. Mr. Green

Аз това лято няма да ме огрее и ще съм си с бели кълки цял живот. Което не е толкова лошо де - и без това ме е страх от водата и морето. Пък и ще си имам един бонус- натурален блед /да не кажа пребледнел!/ цвят на кожата! Grinning Laughing Joy

hahaha

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 14:04 от Deathcrush

# 151
Обичам Джон Красински! Crazy Голям е сладур! Какви физиономии само правеше в It's complicated Wink

# 152
  • Somewhere far away
Ахах -ами даже не го знаех кой е и как се казва- но точно заради физиономията го постнах. Grinning Wink

# 153
  • КиТ
Джой,Джой приятна почивка,ще ни липсваш многооооооооооо Cry Cry Cry Cry

# 154
  • Разпиляна във въображението
Джой, приятна почивка и от мен.

Аз гледам и не вярвам на очите си за Англия. После прехвърлиха в България за стрелба по дете и си помислих на къде отива света. Имам чувството, че с големи темпове вървим към разрушение. Просто не е истина.

# 155
  • София
Аз гледам и не вярвам на очите си за Англия. После прехвърлиха в България за стрелба по дете и си помислих на къде отива света. Имам чувството, че с големи темпове вървим към разрушение. Просто не е истина.

Не, просто бг новините са черна хроника, а не информационен бюлетин! никъде не съм видяла новини, които да изброяват само кой къде и как е умрял без нито една минута посветена на културни новини, светски клюки, забавни/интересни факти и пр... само в нашите!

# 156
Ее, и в БТВ новините има забавни/интересни новини - за Стъклен дом, за спирането на някой сериал, скоро даваха за най-забогателите актьори и Лео водеше.

# 157
  • в сърцето на един мъж...
Много страшно това с расовата нотка Sad А днес новините ме убиха - как може да имаш внуци и да вдигнеш пушка и да стреляш по дете ooooh! Акъла ми не го побира...Страшно е Confused

# 158
  • София
Тъй де, ама докато я изчакаш тоя момент все едно си минал през гробището, за закуска!

# 159
Не мога да повярвам, ама май си намерих незаплют британец  newsm44 и имам шанс да се запиша в темата, па макар и като най-скромна newsm47
Проверих списъка и всички актуализации чинно прерових, така че си е за мен!!!

Джоузеф Файнс

]

# 160
  • срещу двата комина :)))
tanyura, честито

мама им мръсна, вижте снимките на Шерлок Холмс спрени  #Cussing out

# 161
 Sick Хубу, за теб да си е, на мен ми прилоша от близкия план.

Обаче не знам що имам спомен, че е вече нечий този грозен брат на хубавия Ралф.  newsm78 Погледна ли внимателно списъците на свръхнаглите?  Laughing

ПП Ау! Да снимат вътрешни сцени докато отшуми. Вече сьедмица ще стане, за бога!  ooooh!

# 162
# 163
  • срещу двата комина :)))
ми страх ги е хората  Crossing Arms

# 164
Хе, Марк Гейтис е голям симпатяга, в QI е участвал, не знаех, че е свързан с ШХ.

Общи условия

Активация на акаунт