Британците, британците! - По (без)космите ще ги познаете - тема 26

• 19 816
  • 714
  •   1
Отговори
# 180
И това е расизъм вероятно?!  smile3555

Ма разбира се! Кво значение, че е бил въоръжен престъпник, м? Няма! Crossing Arms Нямам думи аз, квото имах да казвам, го казах вчера.  ooooh!

tanyura, напомни ми към 45-та страница да ти зачисля Джоузеф Гнусаря.

# 181
  • Ænima/Albuquerque
И това е расизъм вероятно?!  smile3555

Ма разбира се! Кво значение, че е бил въоръжен престъпник, м? Няма! 

Ник'во значение няма, разбира се!

# 182
Междувременно тоя ужас се пренесъл и в Швеция, а в Естония някакъв въоражен превзел ВОЕННОТО МИНИСТРЕСТВО  Shocked Shocked Shocked Сега ще се разтърся за материали дали има връзка между всички тези глупости и Норвегия- за мен има, онзи изверг натисна спусъка на хиляди идиоти, които чакат да им се даде повод-лошото е, че провокира всякаква измет- от крайно десни до крайно религиозни и цветнокожи ooooh!

Мури, просто вече е голям мъж, не някакъв объркан тийн, който нищо не знае Mr. Green

# 183
За другите държави нямам информация, обаче от няколко години забелязвам, че англичаните стават с все по-къс фитил, младите това. И ето кво става. И да, наистина изглежда логично оня кретен да е изиграл роля на спусък. Да живей поредното проявление на теорията на доминото. Множко идват за една година, не е добре това.  Confused

# 184
  • Ænima/Albuquerque
Да ти кажа, ако и около мен беше пълно с фереджета, индийци, негри, източно европейци и прочие всякаква паплач, различна от естествената за държавата ми, вероятно и моя фитил щеше да се скъсява периодично.  Confused

# 185
Разбира се, особено ако ти ги навират непрекъснато в лицето. Но и някво чувство за безнаказаност върлува из Европа, чини ми се...

# 186
  • Ænima/Albuquerque
Бе, и да не ми ги навират, като си заобиколен от чужди езици и култура, вероятно в някакъв момент ти писва да си чужденец в собствената си държава.
Темата се измести, особено предвид факта, че размириците са предизвикани с идея за равноправие, което всъщност изобщо не липсва. В Англия!

# 187
Що да се е изместила темата, нали тва дъвчем.

# 188
  • Ænima/Albuquerque
Измести се в смисъл, че размириците са заради някакъв "расизъм", какъвто всъщност няма в Англия, а аз се оказва, че защитавам теза, в която има някаква логика в обществената реакция.
Демек - хем съм толерантна към различните култури, хем не мога да приема това биологично разнообразие, ако беше в собствената ми страна.

# 189
Демек - хем съм толерантна към различните култури, хем не мога да приема това биологично разнообразие, ако беше в собствената ми страна.
И аз съм така. Tired

# 190
Пуц, ще напомня, ама да не ми го запишеш Гнусаря  smile3506
Аз си го харесвам, пък и то без това нищо друго не е останало.

А пък за събитията в Европа, аз все си мисля, че има провокатори; не ми се вярва да са случайни или предизвикани единствено едно от друго.  Thinking

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 22:01 от tanyura

# 191
  • София
Отвратена съм от случващото се в Англия. Аз съм с две ръце за мултикултурализма и равноправието, и се страхувам, че случките ще бъдат използвани от крайната десница и други националистически фракции, които и без това набират мощ. Tired  Расизъм имало, социална неправда имало - грънци. По-точно казано: то че има - има, ама точно този конкретен случай няма нищо общо.

Яд ме е, защото медиите представят бунтовете като едва ли не някакво вдигане на пролетариата и онеправданите от системата, докато според мен е точно обратното. Точно честно работещите имигранти (както и местните, разбира се), които изнемогват да плащат данъци, често получават кофти пари, развиват собствени бизнесчета (които в някои случаи означават цялата им прехрана, и са били масово опожарени и разграбени от вандалите), са истинските жертви. Докато мародерите в по-голямата си част са идиоти и готованковци, които сами отказват да се интегрират и образоват, и разчитат цял живот на помощи. И всъщност изобщо не съм убедена, че преобладаващата част от тях за черни, жълти или някакви други емигранти. То снимките и клиповете го доказват де. В Англия има мнoooого голям процент т.нар. white trash, които са си чиста проба местни, но не се отличават по манталитет и начин на живот от нашите цигани. Tired

Жалко ще е, ако ставащото се използва срещу мултукултурализма и се затегнат границите, защото покрай сухото, ще изгори и мокрото. Tired

# 192
Пуц, ще напомня, ама да не ми го запишеш Гнусаря  smile3506

Няма, бе.  hahaha В списъкуването не проявявам личните си чувства.

В Англия няма видима крайна десница, Северче, че да се страхуваш от злоупотреба.

# 193
Северче, все едно аз съм го писала твоя пост Peace

Да се вземат в ръце екипа на Шерлок и да не спират снимането!

# 194
  • Ænima/Albuquerque
Грег Елис. Плю, плю!
Известен повече, като Единствения невинен човек, жертва на Декстър. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт