Сутринта говорих и с лекаря, нямало за какво
Тя е със свалени катетри и дренажи, ходи си до тоалетна сама от вчера, даже днес си беше измила чашите.
Резултатите (след-оперативните) са и много хубави, пупу
Поздравява ви всички, отново.

ами то или го обичаш едно добиче,или - не! При това всеки домашен любимец е ваксиниран и обезпаразитен.А последната ни котка си беше красавица и глезанка!

здрав,болен - няма значение важното е ,че пътеката е минала.Човек се чуди да се смее ли или да плаче.Преди години татко лежа в болницата два месеца и го оправиха напълно от инсулта,а майка я държаха 5 дни и още 2 защото докторката се оказа най-добрата ми приятелка до 8 клас т.с. с връзки бяхме! И както я закарахме,така си я взехме!
май много -много не се получава.Като гледам напоследък най-вече наблягаме на поговорката - има ли век - има и лек!Та дано пред Шпунц има век!
Обаче виж тук ги разбрах и знам нещата. 

Ние тук вече я караме на "Излекувай се сам" и като гледам повече успехи бележим.Аз докато сменя джипито на майка ми си отвисях почти половин месец пред кабинета и.Едно съседче на 4 год изведнъж се оказа с тумор на оченцето и тук казаха на майката,че ще отворят главата ,но какво ще стане няма гаранция.Втория му баща плати във Франция 250 хиляди и само над окото имаше една мъъъничка чертичка,от там му е направена операцията без да отварят главичката и сега детето е вече на 6 години и нищичко му няма.Та и без да сме ползвали чуждото здравеопазване виждаме резултатите.
,
. Непосредствено до нея има спирка на метрото, това забелязах, никак не познавам София. Зет ми ме вземаше от летището с кола и ме водеше до болницата и после до хотела. Иначе той беше придружител. Но условията за придружители там бяха спартански. В стая за 4 болни, имаше само 1 табуретка, а съответно всички легла бяха заети. В стаята имаше още едно момче придружител на брат си. Нощем се редували през 2 часа, единият да е при болните, на табуретката, а другия да дремне на една носилка в коридора.
!!!!
!
-познати и непознати 
.
И тях ги е застигнала кризата явно- шегувам се,
, сигурно е на открито в летен театър или нещо такова, но ти после ще ни кажеш как е било.

.
като правите разни неща не можете ли да понаправите и за нас дето не ни се занимава
.
.
и обич.
, ама по-натам, Някой друг ден.
Гадна работа ви казвам...
.Аз днес ходих на зъболекар,имах зъбен камък,и да види на какво положение са ми венците,Всичко ми е наред,само като пия студена вода ме наболяват,но това не е болка,която не се трае...