Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 89-та тема

• 154 177
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
ето че направих нещо макар и скромно още тази вечер....ЗАПЕКАНКА с подръчни материали от хладилника  -това ще ни е вечерята...+биричка

НАЗДРАВЕ!!!! Laughing

# 121
  • Балчик
какви вкусотии сте наготвили- запекаки, дробчета, панирани тиквички,варени царевички м-м-м-, опитвам си от всичко. Simple Smile

У нас днес пържени питки, и 2 торти- едната за мама, която има днес РД, почерпете се.

# 122
  • на втория етаж
За вечеря - печено пиленце и картофки с кашкавал и разни сиренца:

# 123
lina kaz-обожавам такива картофки, и май ще стана да си хвърля във фурната,че работа ме чака тази вечер.
Джемма-Браво!Хубави торти си приготвила и не се сърди,но аз си паднах по" морската торта"
 smile3501 smile3501
Близначе-вкусно изглежда твоята запеканка!

От мен тази вечер Супа от сьомга и кокосова сметана

# 124
  • от точка К до точка С и обратно
Близначе, закъснях явно за тази вечер с рецептата, но ето я и нея Peace!

# 125
Бианка, много апетитна супа    bouquet
Веси, кажи моля те каква е тавата, на която печеш пилето  Blush Чудно е и то, и картофките!
Джемма, много са хубави и двете ти торти   bouquet
Марабу, Тайне, Гуинет,
много вкусно е у вас!  Peace
Находката, остави малко от мусаката на Меганс, моля    Wink Blush трябва да убедя младежа да направи пак.

ние за обяд хапнахме тарталети с пачи крак и сирена. Очарована съм от тази гъба. Моля, ако някой е ползвал консервирана, да каже дали е така ароматна, както прясна  Praynig

# 126
  • Германия
megansg, няколко страници напред, беше пуснала една бърза питка, много те моля за рецептата й.

# 127
Джема, тортите ти са невероятни. Много апетитно изглежда тази с мидите.

Тази вечер имаше домати с моцарела, риба фагри на фурна и смокини за десерт.

Ето и един десерт с плодове от известно време

Плодов пай с бадеми

# 128
  • Варна
xondroula на Мах мама е  в "Любимите рецепти"-Питка с кисело млякоhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=490691.0

# 129
# 130
След известно отсъствие пак се разписвам при вас. Разгледах всичко, което съм пропуснала и поднасям аплодисменти за всички вас smile3501 smile3525
Показвам много сполучливи мъфини с праскови, които на другия ден бяха супер вкусни - омекнали и ароматни- приготвих ги за из път още вечерта

Солени мъфини със сирене, кашкавал, майонеза

Чушки със сирене и яйца

# 131
lina kaz, може ли рецептата на картофките

# 132
Пепчо-ох, сеге пачи крак ! Rolling Eyes smile3501И сигурно сама си ги събирала,което е бонус за мен.От опит знам,че сушените гъби са по ароматни от консервираните.От друга страна когато се запържат гъбите,както и лук и т.н са по-ароматни и би могло да се стерилизират по този начин.А могат и да се замразят.Оф,това като една лекция излезе.
И аз да питам Веси за тавата на пилето newsm78

Дарилка-Чудно меню,макар и без снимки,а Плодовия пай е .... Rolling Eyes  chef smile3501 newsm10.
Марабу-с тази купичка би съблазнила и най-заклетия противник на мюслито. newsm03Красиво   bouquetподнесено

lu4a-Вярвям,че прасковените мъфини са страхотни и ние у дома много ги обичаме newsm10
От мен снощната торта,която измайсторих
Шоколадова торта с круши и лавандула

# 133
ааа  Naughty чак за консервиране няма, питах за тези, които се продават, защото не всеки ден има пресни гъби.

Хубава, много свежа торта си направила!   bouquet

вечерята беше  Laughing

# 134
Честита нова тема   bouquet

Аз тези дни се трудих по едни кексчета за партито на една приятелка. Кексчетата са по тази рецепта ]цък. Бисквитките са по тази рецепта тук.

Общи условия

Активация на акаунт