Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 89-та тема

• 154 209
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
добър вечер дами невероятни красоти и вкусотии създавате   искам да попитам как се правят тези маслени сладки розички по рени мазникова   нов потребител съм ,всичко ми харесва и ме е яд че не се регистрирах по рано

# 496
# 497
Тук при нас е страхотна жега и за тази вечер отново сме на таратор,и салати .Реших да опитам салатата на Стенли от Черешката ............ много ни хареса.Другата салата е с пилешко и любимото песто по Пепчовски с леки мой модификации,Пепи ,любимо е в къщи ,винаги го имам в хладилника.Благодаря ти за вкусната идея

# 498
и пестото,не успях в предния пост

# 499
  • забравих си мисълта...
Мила Mari.eta, сърдечни благопожелания за твоето малко момче. Желая ти много радост, усмивки и гордост с него.  nbirthday

Megansg, Еликсир, Labrex, благодаря ви мили Дами, благодаря и за пожеланията за отпуската.   bouquet

Magansg, отново ни караш да преглъщаме пред вкусните ти гозби.
Мила Еликсир, казах само това, което мисля. Тиквичките и патладжаните са наистина прекрасни и сигурно още по-вкусни. Невероятно изкушаващи са.
Mari.ета, прекрасни торта и питка. Неустоими и толкова привлекателни както сами ти можеш да ги поднесеш.
Lu4а, чудесна печена палачинка Simple Smile.
Labrex, чудесни сандвичи, ако знаеш как ми се иска да захапя поне един от тях, не бих отказала и на два даже Wink.
Sharky Chimpfanny, тутманикът ти е чудесен, сърмичките много апетитни, а като гледам кучето как гледа тортата направо тази торта му казва, "Ела вълчо изяж ме!" Wink, всичко е много съблазнително.
Цецето, отново ни изкушаваш без капка милост!

От мен Мъфини, но този път малко по-различно.
Голяма борба беше с тях Wink. Сега, преди отпуската, няма време за такива глезотии Wink.
Беше само проба. Следващият път със сигурност ще изглеждат много по-добре.
Всъщност напълних само 5 фунийки, а останалото тесто го направих като кекс, че нямах време.

Topfenauflauf или кекс от извара

# 500
  • София
Здравейте, всичко е толкова вкусно тука. Аз набързо се записвам с пържено зеле с чушки

желирано кисело мляко с боровинков сироп

и едни хрупкави тиквички

# 501
  • София
Пускам си и сутрешната доза Пирожки Племенникът ми изяде 8 броя  Shocked, а щерката закуси обилно преди градината, направо се е пристрастила вече  Laughing
Само да уточня, че слагам 2/3 кофичка кисело мляко и повечко сиренце - около 300-350 гр.  Peace

# 502
Цецето, от снощи слюноотделям по тези пирожки   Blush Blush  а ти ги обяви и сутрешно  Crossing Arms май утре ще направя, като гледам си е тесто за бухти (ние без друго ги ядем със сирене), но оформено като пръчици.  Ще има щастливи пак  newsm68
Вени, хубава и приятна почивка да си изкараш   bouquet
Марианка,  Hug

# 503
  • София
Пепчо, да, горе-долу като за бухти е, но все пак е по-твърдо тестото, не течно като за бухтите  Peace То и аз съм правила всякакви подобни теста и за бухти, и за мекици, но това се оказа много сполучливо! Щом щерка ми, дето все я гоня с мекиците, омахва по 3 поне, че и си крие "за после" като хамстер - доволна съм! Wink

# 504
Цецето - пирожките изглеждат чудно, много отдавна не съм правила, а мъжо така ги обича, утре може и да му направя и аз
Madla - вкусно и разнообразно, във всеки пост  Hug
Venetta - отново чудни предложения  Hug
MG18 - вкусно, много вкусно ... салатката е бързика и вкусна
miriams28 - разнообразно както винаги, хлебчето на Йоли и при вас се тачи значи много
еликсир - пълнените ти зеленчуци изглеждат божествено, много обичам да хапвам и аз такива неща, ама май само аз си ги ям вкъщи ... сосчето да ми кажеш какво има в него
mari_eta - да ви е живо и здраво момчето... много хубава торта и питка
labrex - с рецепти за тиквички можеш цяла книжка да издадеш ... много са хубави всички рецепти, които си предложила до сега  Hug доста от тях изпробвахме и вкъщи
Snarky Chimpfanny - тутманика и сърмичките много добре изглеждат
Marieta - мусака със зеле и аз не съм пробвала, ама добре изглежда
Мама Цоцоланка - честита ти и на теб рожденничка (малко на патерици)... жива, здрава и много радост да носи на цялото семейство
Angellove - сиренцето е божествено  Hug
Qn-Bibiqn - много вкусотии и по твоите снимки
marabu - тези бързи чушки и аз  ще  ги пробвам, щом има яйца значи мъжо ще го хареса  Simple Smile
BiankaD - още чудни предложения и от теб

И за всички, които изтървах да спомена ... страхотни кулинарки   bouquet  bouquet  bouquet

При нас няколко неща от вчера и днес:
вечерята ... мъжо приготви набързо - печени мръвчици на скара с пюре, диня и салатка с ракийка  Simple Smile

два броя закуски от двата дни: праскови с мляко и корнфлейкс и препечени филийки с сиренце, домат и краставичка

лещичка с месце                                                    бърза тортичка

другото без снимка са редовните фрешове, шейкове и таратор за разхлаждане в тези жеги, лек ден на всички... и дано да стане по-прохладен

# 505
Лабрекс, с тия тиквички ми взимаш ума  Crazy Цяла тиквичкоенциклопедия си!    bouquet

Цецето, на мъж любител-градинар не трябва да му се позволява със закон да сади повече от едно гнездо тиквички. Иначе те превръща в "царица на тиквичките"! Grinning Какво да ги правя, носи ми ги постоянно, те пък родили, родили тая година, та се заплеснали. Раздавам, готвя, сърце не ми дава да ги хвърля. Е, отвреме навреме и на майка кокошките намазват. Peace
Чудни са ти пирожките! Heart Eyes  bouquet
Venetta, интересни предложения, ще ги разгледам подробно!  bouquet
plamsy, направо за две материал има! Joy  bouquet

# 506
Пепчо, да, горе-долу като за бухти е, но все пак е по-твърдо тестото, не течно като за бухтите  Peace

моето е същото, доста по-тдърдо от мекици. аз ги точа, изрязвам, затова ги свързах с тях; и пак със сирене в тестото, че да не си цапали ръцете отделно да го хапват  Laughing

Пламси, двете закуски ми харесват  Embarassed явно днес не ми е ден, не закусих, а само надничам в темата  Crazy

Лабрекс, значи мъж ти бил виновен за тиквеното ти лято  Wink

# 507
и пестото,не успях в предния пост

Добре ти изглежда пестото.  Peace
Може ли да попитам какви са съотношенията, защото това, което купувам ( от кутийки) е адски мазно, а от щанд е доста скъпо. С две думи не искам да е мн. мазно пестото, искам да е гъсто, твърдо, но да не тече олио от него.

# 508
Цецето, с тези пирожки ме върна в детството - баба ми ги правеше прекрасни и понеже се казваше Златка, в нейна чест ги бяхме кръстили Златинчета. Мноого са вкусни!

# 509
Аххх, Цеце, какви са тези чудесии  Shocked направо ми взеха акъла тези пирожки!

Мариета, да ти е живо и здраво детенце   bouquet

В нашата къща приключи седмичната диета. Един след друг се натъркаляхме от летния вирус и много бавно се захранвахме след това. Сега имам за показване само един сладолед по рецептата за йогурт на Лулуто / само че с шоколад, а не с плодове/

Общи условия

Активация на акаунт