Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 89-та тема

• 154 206
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Лени, ето това е pецептата -Топеница с пармезан
аз си слагам вместо козе и овче сирене ,българско краве сирене.Невероятно е върви и със салати и питки /не знам дали ще допандне на вашия вкус ./Аз го правя в блендър и всичко се пасира до хомогенна смес олио или зехтин слагам на око .Заповядай http://pep-4o.blogspot.com/2011/03/blog-post_14.html

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 18:53 от MG18

# 511
Гледах,преглъщах след снимката на Цецето... Crazy
 И при нас - Пирожки на Марито

miriams28,много е вкусно у вас.  bouquet
Пепи,браво на Стоев-младши   bouquet
BiankaD,красиво и вкусно.  bouquet
Меганс,ти си знаеш,че си чудесна Wink
Вени,желая ти слънчева почивка Hug Комплименти за вкусотийките ти!  bouquet
Мариета, желая здраве и щастие на детенце!   bouquet  Hug

# 512
  • Варна
Деликате много вкусно,Цецето е голама подстрекателка ама и аз на нейната въдица
МЖ,Плам,Мариета,Спарки,Мама вкусно
Вени прекрасни фунийки и кекс,много хубава идея и ти желая приятна и хубава отпуска
Мадла вземам си от млекцето
Денерис чуден сладолед
Лабрех грабвам си един сандвич
Аелис прекрасна тортичка
За днес пирожките на Марето много бързи и вкусни,рибка,бамя и омлет с наденички
По късно ще ви чета,че излизам за подаръци

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 14:24 от megansg

# 513
  • от точка К до точка С и обратно
Ей, ден на пирожките е днес!  Crazy
Пропуснах няколко странички, а видях, че някои от вас са имали мили поводи - Мама Цоцоланка, мари.ета, да са ви живи и здрави дечицата, много късмет и добри хора да срещат през живота си!   party041
При всички е много вкусно, но патладжанчето на Еликсир дълго ме държа пред монитора!   chef
Благодаря на всички, които намериха време и добра дума за мен!    bouquet
Днес минавам само с

картофки с розмарин на фурна

и един много вкусен сладкиш с крем-сирене и сливи

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 16:27 от Гуинет

# 514
  • малкия град
 Гуинет, може ли рецептата за този страхотен сладкиш със сливи и крем сирене  Praynig

# 515
  • Географският център на България-Габрово
Гуинет моля за рецептата на този сладкиш със сините сливи.Благодаря предварително.

# 516
Едни прекрасни бухти от тази сутрин.След много експерименти открих рецептата.  jumpuu
Не попиват мазнина и са много въздушни.

# 517

Аааа, не тия пирожки са като епидемия, отвсякъде ми се усмихват, аха да хапна някоя, ама........сега пък тях ли да вървя да правя? newsm78 Heart Eyes Crazy  bouquet  chef

zaharina , пък е решила да ме довърши с тия бухтички! Heart Eyes  bouquet

Гуинет, и твоят сладкиш много съблазнителен! Heart Eyes  bouquet

Аз пак с възглавнички, нарязах ги направо от фурната, то в тая жега има да чакам да изстинат дълго Embarassed

# 518
Дами, влизам само да ви похваля, защото нямам време да качвам снимки!

Venetta, мъфините ти са станали уникални! Много ми харесват. Виждала съм нещо подобно в едно американско предаване, само че мъфина се пече отделно и после се слага, но и твоят вариант е много готин! Heart Eyes
Madla, може ли рецептата за желираното киселно мляко?
Цецето, в момента съм на работа и съм адски гладна, дузина от тези пирожки добре ще ми дойде  yes
Plamsy , доста апетитни са тези закуски  newsm10
Денерис, сладоледът ти изглежда супер, а и знам, че и на вкус е така, защото аз също пробвах рецептата
Delicate, сега аз гледам и преглъщам по твоите пирожки, както и още доста хора, разглеждащи сайта
Megansg, ахх.. тези пирожки! А рибката...ммм
Гуинет, много апетитно, а и отдавна ми се хапва нещо със сливи
Zahar, а може ли да споделиш и с нас рецептата, защото са ти много хубави бухтичките

# 519
  • сред люляците
Лабрекс, много ме изкушава този сладкиш!
zaharina , и аз питам за рецептата Flutter
Гуинет , много изкушаващо е винаги всичко при теб!
megansg, delicate  и Цецето, няма как, ще правя и аз пирожки... мнооооого изкушавате!

При нас печено пиле и едни картофки, които не се получиха както трябва. Другия път дано станат с по-хубав вид, за да ви ги покажа Praynig

# 520
Захарина, сподели с нас  тайната на бухтите Praynig

# 521
Много лесно и бързо се правят. Ето рецептата:  chef
1 кофичка кисело мляко
1 ч.л. равна сода бикарбонат
2 яйца
2 с.л. с връх захар
Една ванилия
Брашно колкото поеме.

Разбивам яйцата със захарта и ванилията. В киселото мляко слагам содата с една капка оцет.Добавям го в разбитите яйца и сипвам брашно колкото да стане  по-гъсто от кексово тесто- като се гребне да се задържа на лъжицата.  Оставя се да почине 10 минути.Пържа ги в много мазнина стават кръгли, и сами се обръщат Laughing

# 522
ZAHAR-Дай, моля те тайната рецепта за бухтите Wink Rolling Eyes,изглеждат въздушни и като че ли не са мазни.Не си падам по пържените храни и пърженето ,но твоите ми изглеждат много съблазнителни.  bouquet smile3501
Гуинет-сладкиша е невероятен , а картофите с розмарин са ми любими newsm10
Пропуснах няколко страници, но бях адски заета тези два дни,утре се надявам да намеря сили и време да ви покажа с какво.На всички, които са имали повод за празнуване, желая здраве и късмет!

Тази вечер

Гъбено суфле с лимоново босилеков сос

# 523
Много благодаря Захарина,докато съм пишела си публикувала и ти.Изкушаваш ме да ги пробвам!

# 524
  • София

Здравейте кулинарни феи!
Не съм писал в темата с месеци, но не ви изпускам от око.....! Всеки ден се възхищавам на творенията ви и естествено черпя идеи от вас!
Не мога да не се похваля с домата, които откъснах днес от нашата първа в живота ни градина !

Да ви покажа една баклава с течен шоколад

и сладкиша без яйца, но с натрошена тахан халва в тестото.

ВЕСЕЛ  УИКЕНД  на всички!!!!

Общи условия

Активация на акаунт