Прах за пране и омекотители / тема 4

• 100 845
  • 767
  •   1
Отговори
# 165
  • ГОре на черешата...
А отзиви за омекотител Малиция - мирисах  Laughing днес в нашето магазинче, допадна ме миризмата - интересува ме омекотява ли достатъчно и дали остава траен аромат Rolling Eyes.

И изобщо нещо не мога да си намеря омекотител, които да омекотява добре - все ми стоят груби кърпите и хавлиите...аз ли искам много, тези по магазините ли не струват Thinking...

# 166
Аз оттук запомних,че Малиция са хубави омекотители. Ползвала съм синия- с един заек  Simple Smile И са на добра цена.

# 167
От известно време ме мъчи един въпрос
С какво са по-специални бебешките прахове и гелове??? newsm78 от другите.

Имам предвид като състав има ли премахнати съставки и добавени други по-"бебешки"?

# 168
Аз от Малиция не съм доволна. Като омекотяване на дрехите говоря.
Сега си взех немското Коколино...ама и то нещо не омекотява май. Тази работа най-добре я върши Ленор-а,според мен.

# 169
Днес пробвах таблетките Персил, много им се бях зарадвала ...Само миризмата им е като на немските  Confused Дори самите таблетки са различни - лесно ронливи са (немските бяха доста твърди и компактни) и имат лек бежав нюанс, едва доловим, но ако сте пробвали немските веднага ще забележите. Като пране също не са нищо особено.

Гес, чудесно оформление!

# 170
Много кофти за тези таблетки, аз само немските съм ползвала, добре че не купих от другите... доста им се чудих...

# 171
  • София
И аз май от Ленор-а съм най-доволна като качество на омекотяване.

# 172
  • Sofiа
Чети и си избирай. Има и много удобна табличка в първия пост.
[/quote]
Мда, благодаря за съвета. Опитах вече да я прочета тази тема, но на 5та страница се отказах.
Имам чуството, че съм попаднала в някаква паралелна вселена, в която всички са капацитети по препаратите и говорят на странен език, обсъждат странни марки, цветове, опаковки със зайчета, слънчица, зелени, червени и т.н. МНОГО сложна е тази материя за лаик като мен, който взлиза във Фантастико, купува един ариел, един первол и някакъв омекотител (щото всичките, които съм пробвала не ме радват) и си тръгва.
Благодаря на всички за информацията къде да намеря магазините  bouquet

# 173
  • Варна
Варненки,случайно някоя от вас да ползва жълтия Ленор,нека сподели от къде го купува.Преди го имаше  в Пикадили.Само от него съм доволна.

# 174
  • София
Мола ви припомнете ми при пране на завери (тънки) по-малко омекотител ли се слагаши и по-добре с течен препарат ли трябваше newsm78
Търсих и не  намерих, а знам, че някой беше казвал...

# 175
Опитах вече да я прочета тази тема, но на 5та страница се отказах.
Имам чуството, че съм попаднала в някаква паралелна вселена, в която всички са капацитети по препаратите и говорят на странен език, обсъждат странни марки, цветове, опаковки със зайчета, слънчица, зелени, червени и т.н. МНОГО сложна е тази материя за лаик като мен, който взлиза във Фантастико, купува един ариел, един первол и някакъв омекотител (щото всичките, които съм пробвала не ме радват) и си тръгва.

То това е надградено с вече 4 огромни теми за праховете, 2 за течните и още много странични темички.

# 176
  • София
И купуваш Ариел от Фантастико, където е 12 лева за 2 кила!? Shocked
Вярно е , че трябва да четеш повече.

# 177
Здравейте! Върху тениската на дъщеря ми падна орех от едно дърво и сега има тъмно кафяво петно. Тенската е памучна, бяла на цветя. Някакви идеи как да третирам петното? Направо е ужасно петното, но важното е, че орехът не я удари по главата!

# 178
Бeше писано назад в темата за Бинго колор. Не се стърпях и аз купих една малка кутийка за проба. Изпра чудесно и няма поражения върху цветовете.
Чета сега информационния лист за съставките му от сайта на Хайат:
http://www.hayatbg.com/docs/BINGO_AUTOMAT.pdf
 има тези ензими : MANNANASE, ENDO-1,4-Β-AMYLASE, Α-CELLULASE.

Има ли някаква съществена разлика с Персил или Ариел / там не зная откъде да видя състава им /. Ариела май имаше фосфати, а бингото-не.

# 179
Аз  да похваля   един  омекотител  от който се  изненадах приятно .
Всички  знаят , че  съм фенка  само  на  Синия Софтлан / евентуално  син  Вернел / , купих  си
 Lenor Pur Milde Orange  и  останах  приятно  изненадана-  много   добро омекотяване + лек  приятен  аромат , изключително  свеж.  Имах  предрасъдъци , че  може  да не остава  аромат , защото е от  една   серия  Pur на  Ленор , хипоалергенна - Dermatologisch Getestet , но ме  изненада  със  свеж остатъчен аромат.

http://www.bornbg.com/index.php?page=shop.product_details&fl … mart&Itemid=1

На  снимката е този отдясно. Ами, много  го  харесах, а аз  трудно изневерявам на  Софтлан  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт