Прах за пране и омекотители / тема 4

• 100 936
  • 767
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Странна работа newsm78 Като ми изсъхнаха дрехите и петната изчезнаха. Което е супер.

# 151
Guess Who, мисля, че тук е удобен момент да припомниш дозите за различните видове омекотители. Аз самият не съм много наясно и карам по спомени. От неконцентрираните се слагаше 100 мл на пералня, а от концентратите (1л = 4л) - 36 мл. Научил ли съм си урока?  Grinning

# 152
Пак да попитам- някой прал ли е с този персил:

# 153
  • София
Guess Who, мисля, че тук е удобен момент да припомниш дозите за различните видове омекотители. Аз самият не съм много наясно и карам по спомени. От неконцентрираните се слагаше 100 мл на пералня, а от концентратите (1л = 4л) - 36 мл. Научил ли съм си урока?  Grinning

Не съм Гес, но да си кажа. Много зависи от самия омекотител.
Ленора, примерно, е доста концентриран и като слагах половин негова капачка /36мл/ дрехите ставаха ужасно лигави, лепкави и смрадливи.
Сега слагам половин малка капачка и е ОК.

# 154
Аз ползвам Коколино /гръцкото/,което е концентрат,и винаги слагам половин капачка.Дрехите са идеално омекотени и ароматизирани  prostor

# 155

Пише си на етикета колко се слага. Simple Smile Но си прав, да. При неконцентрираните е 100-120 мл, при концентрираните - 30-36 мл.

# 156
Дозировката на омекотителя е описана на гърба на шишето/тубата.
Чете се и се дозира. Всяка марка има до някаква степен различно дозиране.
Вариации не правя. Чета и дозирам.

# 157
Прави сте. Сега отидох да погледна омекотителя - има си го написано като слънце, обаче кой да гледа! Опаковките на праховете / геловете ги инспектирам щателно, обаче с омекотителите явно още нямам нужния тренинг. Нищо, ще се поправя.

# 158
  • Sofiа
Привет дами,
можете ли да ми кажете къде в София има магазини за паралелен внос?
За предпочитане някъде в участъка от моста Чавдар до Люлин, че не ми се ходи в Младост примерно Blush
Приемем и всякакви съвети какво да си купя от там за да поглезя новите си пералня и миялна машина  :
Благодаря предварително  bouquet

# 159
  • София
Ами не зная дали ти е удобно, но има на пазара "Д.Петков".

# 160
  • софия
Ами не зная дали ти е удобно, но има на пазара "Д.Петков".
Peace Аз знам и още 2 малко по-надолу в преките на Стамболийски.

.......
Приемем и всякакви съвети какво да си купя от там за да поглезя новите си пералня и миялна машина  :
Благодаря предварително  bouquet
Чети и си избирай. Има и много удобна табличка в първия пост.

# 161
  • София
Laughing Я, кажи и аз да ги зная.

# 162
  • софия
Laughing Я, кажи и аз да ги зная.
Заповядай

# 163
  • София
South, благодаря ти много за информацията за теглото на отделните дрехи! Много ми помогна!

# 164
  • София
Има магазинче за паралелен внос в района на кв. Хаджи Димитър (София). на ул. Острово, преди протестантската църква. За ориентир - това е улицата, която тръгва от Била (на бул. Вл. Вазов) към пазар Хажди Димитър. Там са няколко магазинчета за дрехи и едно за перилни препарати. Жената твърди, че са предимно внос от Германия.

Мярнах едно павилионче и на пазар Иван Вазов, беше затворено, но видях вътре Coral по 9.90 лв, имаше и течен Ариел 2 разновидности, но не видях точно за какво пране е.

Общи условия

Активация на акаунт