Ремуувър за коса на Престиж

• 154 123
  • 485
  •   1
Отговори
# 240
Момичета окислителя не случайно е  сложен там, той фиксира вече получения цвят от обезцветяването на косата  Naughty Ако го пропуснете,  тъмният цвят се завръща изцяло след няколко  дни... Аз си сложих 5 - 6 пъти от Де колор, след това към 2 седмици си слагах маски за изсветляване и на третата са боядисах..... Получи се, но боята пада много бързо от ремувъра и сега се боядисвам по често Simple Smile
П.С Но Де колора няма да ви изсветли косата, само ще бутне боята до рижаво което мнооогооо трудно се заличава без фризьорска намеса Simple Smile

# 241
Благодаря Бамбини,аз съм на същото мнение ,че щом е там трябва да се сложи,но защо при 90% от момичеттата се връща стария цвят аз утре мисля да сложа 4-5 пъти и ако стане добре ще сложа и окислителя,но сега почнах да се замислям до каква степен трябва да падне боята и колко процедури всъщност са нужни.Ако на даден кичур се варне 4ерното проблем ли е да се повтори след няколко дни ремуувъра и 4ак тогава да се сложи окислителя

# 242
Аз го разделям на 2 и след 2 -то нанасяне слагам окислителя, ако не съм доволна след 2-3 дни пак повтарям.... След 5 -6 процедури разбрах че не може  да стане по-светла , когато реших да се боядисам си купих боя с 3 тона по-светла (професионална) , резултата беше отново рижаво Simple Smile Но ако имате търпение и време ще се получи това което сте намислили, в домашни условия е така  Blush

# 243
а сега какъв е цвета ти-аз знам че няма да е лесно просто искам да се спася от изсветляване и изведнъж БУУУУУМ-черно,въоражила съм се с търпение и след изсветляването с де колора ще ида на фризьор за оеднаквяване на цвета

# 244
Бях тъмно- кафява почити черна, а сега съм светло кестенява с меден оттенък (не успях да се отърва от медения цвят и май  трябва да отида на фризьор, че аз целя постигане на тъмно пепелно  русо )

# 245

бамбини,извиняваий,че те занимавам толкова но .... Hugколко време след де колора сложи боя

# 246
Писала съм в предишни постове Simple Smile 2 седмици упорито си слагах домашни маски  за изсветляване и на 3 тата сложих боята която държа да отбележа, че беше от русата гама.... След 2 седмици пак се боядисах светло кестенява и стана... но както казах косата ми рижавее все още  Sad

# 247
благодаря ти много-аз принципно искам нещо вишнево и за това се надчвам да не е много трудно

# 248
благодаря ти много-аз принципно искам нещо вишнево и за това се надчвам да не е много трудно
Надявам се да се получи Simple Smile

# 249
Момичета сега пак да ви попитам.След като нищо не се получи с домашните опити за изсветляване,вчера отидох на фриз..Там ме намазаха с ремувър на BES-резултата е много задоволитен.Понеже косата ми вече не беше и черна ,а тамно кестенява от цялото това клепотене,след ремувъра стана медено кестеняво.Сега много ми харесва.Но ме притеснява това,че като я измия ще се върне старият цвят.Моля дайте съвет с какъв шампоан да я измия или каква маска да направя за да не се върне цвета?Нямам намерение да я боядисвам скоро,но направо ме е страх да се изкъпя(а утре вече ще се налижи Laughing)Другото което ми е много страмно,че този ремувър имаше само 2 шишенца и сякаш нямаше окислител.В сайта им прочетох,че след такава процедура косата трябва да се измие с специален амфотен шампоан(който фриз.изришно ме предупреди че няма защото не и се налагало да го използва)
Благодаря Ви!

# 250
do minna_1985 ........... Успех ,миличка  Hug

# 251
мерси-сега се вращам от фриз.-много се изуми от факта че след де колора или някакав ремуувър при наличие на вече просветлена коса мойе да се варне 4ерното след боядисване.Дове4ера правя 4-5 мазания с Де колор после някакав вишнев цвят и утре споделям какво ми е настроението Laughingили Close

# 252
Момичета 3-то мазане с Де Колор и няма и спомен от 13 годишна черна боя-бях в магазин на Роза импекс и жената каза да не слагам 3% окислител-в момента съм с уникална червена коса и имам още едно мазане утре ще сложа снимки и дано и краиния резултат е ОК

# 253
И аз да се похваля след 7 пъти мазане  с Де Колора,полседния път не  сложих окислителя,след 3 дни измих косата,и засега все още  е същата,дано се запази в това положение,че мисля малко подхранване и още 2 пъти да мина защото имам още на места тъмни кичури Wink................Не разбирам как се качват снимки тук  newsm78

# 254
do minna_1985 ..... smile3501 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт