Ремуувър за коса на Престиж

• 152 211
  • 485
  •   1
Отговори
# 480
Аз го направих с блондор, сложен за кратко върху косата, с оксидант 6% и добавени масла. Вече съм светло руса, ниво 10, три месеца по-късно след изсветляването до медна 8-мица. Има и течни блондиращи пасти. При мен деколоранта си върна цвета след три дена и така до безкрай, след три купени опаковки и не знам колко нанасяния. Може и да си от щастливките и да ти действа, при мен не стана. Затова реших че ще рискувам с блондор.

# 481
Здравейте, искам да си сменя цвета на косата, в момента съм черна, но ми се иска да стана червена Simple Smile дали DE Colora ще ми помогне за премахване на черното. Само да уточня, че се къносвам с индийска къна от много години.

# 482
Ти ще ни споделиш когато го пробваш  Laughing
Ние няма как да ти кажем дали ще ти се получи или не, всичко е индивидуално, различни типове коси, различен резултат...аз иначе съм много доволна от Деколора, с него махнах преди време 10-годишна наслоявана черна боя...
При колежката ми обаче Деколора й махна черното до ниво 3, след боядисване с 5-ца, косата й стана отново чисто черна  Peace

# 483
който каквото си няма ...
от недоглеждане се боядисах с нещо, на което пишеше "black red" или "red black"; сега не успявам да се спася от червеното и отново да стана истински черна за повече от три измивания  Crazy

# 484
Прочетох последните няколко страници, но не намерих отговора, извинявам се, ако вече е писано по въпроса. Искам да махна остатъчни червени нюанси от безамонячна боя Кастинг на Л'ореал - има ли остигнали успех с червеното, че то е най-упорито сякаш. Надявам се на добри резултати, т.к. преди този Кастинг не се бях боядисвала от поне 3 години. Ако не се боядисам след ремуувъра, пак ли го има това потъмняване с един тон с течение на времето?

# 485
Здравейте на всички. Искам да ви питам,  какво ще ме посъветвате да направя и дали ще се получи нещо готино. Косата ми вмомента се чудя дали да я направя на фризьор с балеаж или да си сложа боя на престиж графитен цвят? Номерчето е 20
Та.. понеже съм на кичури вмомента ане са така,както искам.. и искам да са поне още една две идей по-светли към пепеляво ..
Косата ми постепенно я изсветлявам .. вмомента,но търся съвет просто

Общи условия

Активация на акаунт