Ремуувър за коса на Престиж

• 153 041
  • 485
  •   1
Отговори
# 450
  • София
И аз днес си взех този римувър. Ще споделя резултата. В момента съм тъмно червена, естественият ми цвят е светло кестеняво, което целя да поддържам.

# 451
Оставете колкото може по-дълго косата без да боядисвате след ремувъра, моята си върна черното след 3 седмици и с боядисване с боя ниво 7.

# 452
  • София
Благодаря за съвета. А вие сложихте ли окислителя накрая?

# 453
Да, всичко както си пише. Най-добре пробвай на вътрешен кичур преди да боядисваш цялата коса после.

# 454
  • София
Така и ще направя. Ще споделя за резултата, за да съм полезна и за другите.  Simple Smile

# 455
  • София
Резултата след ремувъра е добър. От тъмно червено, косата ми в момента е тъмно медено руса. Дотук добре, обаче корените са си моя естествен цвят - светло кестеняво. Чудя се, като реша да се боядисам как да процедирам. Ясно е, че ще взема 2 нюанса по светла боя от желаната, обаче какво ще се случи с корените. Не ме притеснява това, че може да стане по-тъмна косата (стига да не червенее отново) ами да не остане по този начин с по-светли корени. Моля споделете при вас след боядисване имаше ли разлика в цвета на корените и останалата коса.

# 456
Аз тръгнах от черно - махна ми се черното, корените си остават естествени, надолу беше медено тъмно кестеняво. След като боядисах с 7.77 на Макадамия, косата ми си възвърна черния цвят, а корените станаха жълти. Добре, че бях подготвена с резервни части .... да оправя ситуацията... Laughing

# 457
Здравейте мили дами, искам да попитам дали е възможно римувъра на Престиж да премахне кетенява къна?Последно се боядисах септември месец и са ми израснали доста корените, дали е възможно или само ще е излишно цапотене, ако не е възможно с какво да отстраня тази гадна къна от косата си?  Sad

# 458
Да ви попитам, знаете ли, дали има ефект върху кафява къна с червен отенък?  Много сгреших да си потъмня косата с къна и вече половин година няма падане... Sad А ще съм абитуриентка през май, дали този Деколор тайм ще ми помогне или само ще ми я изгори? Сърдечно ви моля за съвет  Praynig

До колкото знам върху къна трябва да се избягват такива процедури , защото много ще изгори косата. А и не очаквай чудеса от деколора , може дори да няма ефект . Аз съм го използвала 3-4 пъти като махах черното и резултата не беше кой знае какъв .
Няма ли начин да я оставиш да израсте ?
Бала ми е след един месец косата ми е почти като на снимката с лек червеникав отенък, а роклята ми за бала е светло розова и мнооого искам да съм с малко по-светла коса възможно ли е с някакъв римувър или друго да постигна този цвят за около месец  Sad

# 459
Прочетох инструкциите за употреба. Имам няколко въпроса:

1. Тези 20 минути от кога се броят - от момента, в който започнеш да нанасяш препарата, или от момента, когато си намазал цялата коса

2. Сместа се маже на измита само с шампоан влажна коса, така ли? Накрая оксиданта и той ли се маже върху влажна коса?

# 460
Здравейте

Прочетох много внимателно инструкциите и ги спазих едно към едно.
След две третирания върху косата ми няма никакъв ефект.
Има ли смисъл да продължавам? Използвах общо една кутия на два пъти, защото косата ми е много филирана и ми стига и по-малко количество. Имам още една опаковка. Има ли смисъл да се мажа още, след като до момента косата ми не е мръднала изобщо?

# 461
  • София
Мазала съм се общо 5 пъти, ако правилно си спомням, появява се някакво изсветляване, предимно в корените. Като цяло косата ми доби много приятен за мен червеникав цвят, но вече няма и следа от него. След време тъмния цвят се връща, не знам дали знаеш.

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 10:50 от Стани

# 462
Знам, че се връща при боядисване (понякога).

# 463
Моля,някой който знае да ми каже дали деколор тайм върши работа на бяла коса.Става въпрос,че свекърва ми,която е с бяла коса,но от години се боядисва в кафявата гама,а последният път се е боядисала едно тъмно тъмно лилаво,като червено едно такова и иска сега да се направи тъмно русо,предложих и да и сваля цвета със деколор тай,корените веч са иизрастнали и последая боядисам русо,но въпросът е дали деколор тайм върши работа на бяла коса,ще свалили цвета до бяло или поне до светло за да хване после русото.Тя е със къса коса като мъж,няма възможност да още постригване.Благодаря предварително.

# 464
Здравейте използвах Деколор тайм на Роза Импекс , сложих и окислителя . Невероятно доволна съм . Косата ми освен че си остана мека и прекрасна , си върна естественият цвят , нямам и следа от черното , което наскоро се опитвах да махна с друг  по- скъп продукт . Целта ми обаче е да изсветля косата още и въпросът ми е кога да използвам боята с желания цвят за краен резултат ?

Общи условия

Активация на акаунт