Ремуувър за коса на Престиж

• 153 041
  • 485
  •   1
Отговори
# 465
Аз използвах този Деколор и съм много доволна от резултата - с 3 нанасяния ми върна естествения цвят, та даже не знаех, че съм с толкова светла коса. Свърши си работата с отстраняването на боята перфектно. Обаче има един проблем..изтощи ми много косата и сега я обгрижвам с безкрайно много маски за коса и всякакви витамини. Тя се възстановява за около 2-3 седмици и пак е готова за третиране, но моето мнение е, че дейтва.. и е по-добро от всякакви супри -мупри и прочее..Взех го за около 5лв от dm.

# 466
Привет красиви мамчета ,,виждам че не спирате да експериментирате с този продукт.Само който не е   пробвал не  е разбрал ,че няма никава логика  в него ,махаш цвят за  кратко време и после пак си както преди.Колкото и да не ми се искаше,премахнах черното завинаги с  обезцветител, е косата претърпя доста поражения със всички тези химии ,преболедува около 8-9 месеца .И сега каквато и боя да сложа пак не ми задържа повече от 2 седмици,но поне всеки път съм с различен цвят и много се кефя ,че  15 години само черно  доста ми бе поомръзнало .Експериментирайте смело и не се плашете,косaта расте ...Аз съм с много дълга коса и успях да я съхраня такава след   цялата тази борба Simple Smile Пожелавам Ви успех в промяната !!!

# 467
Искам да попитам след като използвам ремуувъра трябва ли да изчакам,за да се боядисам с боя отгоре?

# 468
Здравейте, и аз ако може да получа някакъв съвет преди да използвам римуувъра Simple Smile
В момента косата ми е с меден цвят, а искам да си върна моя си, който е тъмно русо. Дали този продукт би помогнал по някакъв начин или само ще мина през гамата на изсветляване и ще стана по-оранжева?   newsm78

# 469
Привет и от мен от близо две години се боядисвам тъмно кестеняво и шоколад но изглежда като черно.До преди това бях доста години руса реших,да си направя косата светло кестенява за това си купих  Decolor Time  преди 5 дена.Така да споделя резултата ами от началото всичко вървеше добре,косата от много тъмно почти черно стана едно кафеникаво с червени отенъци, а към корените направо руса.Мацах се 6 пъти с деколора после на кичур направих теста с окислителя не се върна тъмното сложих на цялата коса окислителя,оставих малка част от долната коса без окислител исках да видя дали ще има разлика ако го сложа и ако не го слагам.По след след два,три часа сложих боя.Взех пепеляво рус за да убие отенъците намазах се сега и се измих е няма такъв ужас косата ми отново тъмнааааа и там където не съм слага окислителя е същия цвят като останалата час от косата ми, Само корените и един два пръста надолу си остана светла,:ooooh: Cry Поне при мен освен,че изхабих нерви и време да се занимавам друго не получих.Пълна измислица е това,явно действа на хора които не са толкова третирали косите си,не мога да го обясня по друг начин.
Просто не знам имам чувството,че едва ли ще се видя отново със светла коса освен ако не изчакам да израсте моята.
 Много ама много съжалявам че някога съм се правила с такива тъмни бои.....

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 16:09 от suzana666

# 470
Здравейте, използвах ремувъра преди 3 дена и наистина имаше резултат. Косата ми от тъмно кестенява стана тъмно меден цвят, ако искате ще кача снимки. Боядисвала съм се със скъпи и евтини бои, но не всеки месец, защото косата ми е по принцип тъмна, просто си освежавах цвета, но все в тъмната гама е било, без черно. Не знам дали има значение, че 2 години съм била така, преди това съм била и руса. Та - исках да кажа, че действа и е евтин продуктът, кофти мирише, но не е проблем и не изтощава косата, просто следващия път приложете някаква маска, сложете кристали и ще се оправят нещата. Поне при мен е така. Успех!  bouquet

# 471
закупих деколор,но сложих и трите опаковкию9смесих гию0 резултата е никакъв косата ми е тъмно кафяво към черно,има ли вариант да съм объркала като смесих и трите стъпки в кутията

# 472
закупих деколор,но сложих и трите опаковкию9смесих гию0 резултата е никакъв косата ми е тъмно кафяво към черно,има ли вариант да съм объркала като смесих и трите стъпки в кутията
Ами да...смесват се 1 и 2, 3 е оксидант 3%
Не прочете ли листовката добре?

# 473
Ами да,категорично си объркала  Peace , има си описание в кутията как се ползва,не го ли прочете? Смесват се стъпки 1 и 2 / не целите шишенца,но пък по равни количества /  , нанася се сместа на косата,стои се 20 мин. Мацваш едно кичурче с окислител и ако не си доволна от нюанса на изсветляването,пак смесваш от стъпки 1 и 2 и пак нанасяш за 20 мин. и така до постигане на резултат. След което слагаш окислителя / шишенце 3 / на цялата коса и след 3-5 мин. измиваш отново с шампоан.Препоръчвам силно хидратираща маска след това,с която да се престои поне 20 мин.Изплакваш и това е  Wink
Аз съм пресен днешен пример за Деколора,нанасях го 2 пъти и ми изсветли косата с 1 тон,което ме устройва  Peace

# 474
Аз окислителя никога не съм слагала и пак имам добър резултат, цветът не ми се връща при боядисване. Но пък и аз го ползвам, когато реша, че не искам да съм руса  Mr. Green и след седмица не издържам и махам по-тъмния цвят  Mr. Green

# 475
Аз също го ползвам от време на време,като потъмня кестенявото повечко,мацкам един римуувър и става желания нюанс  Mr. Green Laughing

# 476
Момичета, тези от вас, които след римуувъра са искали да изсветлят с един, два тона косата, какъв номер избирате? В момента съм в голяма дилема, тъй като използвах продукта веднъж и свали почти всичко, предстои да повторя процедурата за да премахна напълно оттенъците. И се чудя каква боя да използвам. Харесвам едни номера, но се страхувам да не станат твърде тъмни и да се наложи пак да махам цвета. От друга страна пък се притеснявам да не стане твърде светъл цвета и да ми се изтощи много косата...

# 477
Здравейте. Искам да попитам за този деколор. В момента косата ми е шоколадово кафяво и искам да я правя тъмно русо. Естественият ми цвят е кестеняво. Колко процедури трябва да направя с този деколор за да смъкна 2-3 тона? След колко време мога да сложа желяния цвят боя? Казаха ми, че не трябва да е в един и същ ден, защото връщало цвят.

# 478
Прочети блондинската ема, последно време точно тоя деколор обсъждахме.

# 479
Здравейте, изчетох цялата и реших и аз да ви питам нещо. Значи боядисвала съм се с почти всички нюанси от тъмно русо до тъмно кестеняво, та реших накрая да се направя със синьо-черна боя... но след седмица сметнах, че е ужасно решение и се намазах вчера с ремуувъра на Роза Импекс. Нанесох го два пъти и резултата беше впечатляващ, нямаше и следа от черното, но когато станах днес сутринта сякаш леко ми се беше потъмнила косата отново, затова взех още една опаковка от ремуувъра и повторих процедурата. Та сега се чудя, след като изчетох коментарите ви, как да задържа постигнатото, всмисъл да не се потъмни отново косата, а даже ако мога да премина в по-светлата гама, нещо медно или към карамел... Моля ви, помагайте  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт