Ремуувър за коса на Престиж

• 153 075
  • 485
  •   1
Отговори
# 420
Какво е това прахче на евтерпа? Блондор някакъв ли, като такова звучи.

# 421
да ,това е  блондор Wink Efterpa

# 422
Абе момичета я да ви питам,отдавна се боядисва била съм какъв ли цвят,последно бях решила да си оставя моя цвят тъмно кафяво,боядисах се и така бях известно време,преди няколко дни реших да се исветля,мислех че ще стане с боя,като си мислех че вече съм естествена,но уви не стана.Днес си взех Деколор тайм,значи се направих с 1 и 2,после не сложих от окислителя,защото си личеше че искаше още обезцветяване,затова пак се намазах с 1 и 2 после си казах каквото е такова и направо се намазах с окислителя и после се измих,значи от двете обезцветявания имаше ефект,беше станало по светло,корените даже по светли,защото така или иначе си бяха по светли и после като измих окислителя ми се върна цвета както сибеше с разликата че е малко по светло сега,но пак ми е тъмно.Чудя се утре да си взема пак да обезцветя,но ако този път не слагам изобщо окислител,а направо после да сложа боя,дали ще стане или пак ще се върне цвета

# 423
аз като си нанасях деколкора предварително бях изчела темите и не си сложих изобщо окислителя, така на 3 път (през седмица нанасях деколор) косата ми стана кестенява по крайщата а в основата по-светла с доста неприятен оражев оттенък като керемидено след което изчаках почетно време да изсветлее още (да спомена че преди това дълги години съм се боядисвала с тъмна боя). След още 1 и 1/2 месеца и боядисване с пепелно много светло русо видях че каквото и да правя крайщата си остават тъмно кестеняви  #Cussing out и накрая не издържах и се подстригах късо за да ги изрежа, сега съм с много приятен светъл равномерен цвят  Peace
Успех при махането на боя и изсветляването - при мен помогна ножицата  Wink

# 424
  • София
Успех при махането на боя и изсветляването - при мен помогна ножицата  Wink

Това като че ли е единственото решение на проблема. Simple Smile До същия извод стигнах, но още не се осмелявам да се подстрижа късо. Боядисвам с по-светъл цвят, корените ми вече са около 6-7 см. Като поизрастнат още толкова, ще взема да отида да подстрижат тъмното. А дотогава някак си ще си търпя шарената коса. Tired

# 425
Само и единствено с Ойстър се маха цвят-казвам го след 13 години черна боя и къна-може да се намери в магазините на "Зара" ,или поне аз от там го взех

# 426
  • София
Мина след колко нанасяния получи желания резултат? Косата гори ли от този римувър?

Последна редакция: вт, 24 дек 2013, 10:10 от КАРЧЕВА

# 427
Имам въпрос. Купих си 4 кутии Деколор. Кога да сложа окислителя - след 4-тата кутия нанасяне или след всяка кутия? Мисля днес примерно да си направя 2-3 процедури.  newsm78

# 428
Не знам дали не се четат инструкциите, или не се разбира смисъла им ... Окислител се слага за да се провери дали боята се е махнала трайно. Ако се върне тъмния цвят, процедурата се повтаря. Окислителя се слага за проба само на кичур, не на цялата коса. Когато се постигне желания резултат се маже и цялата коса с него. Аз последно махах тъмен цвят преди няколко месеца. Четири пъти поред мазах, докато след пробата с окислител косата остана светла. След всяко нанасяне на сместа косата трябва да се измие с шампоан 3-4 пъти, както си пише. След последния окислител (на цялата коса) измиването е само веднъж и се слага маска за около 40 минути. Грам увреждане не ми причини горната процедура на косата, а тя по принцип се влияе и от лошото време. И за няколко часа я изветлих с поне 4 тона, като преди това беше боядисвана дълго време в тъмен цвят.

# 429
Мерси Simple Smile Аз сега прочетох инструкциите. Намазана съм в момента с една опаковка и чакам ... Praynig

Преди 2 месеца се обезцветявах с американски обезцветител Color oops. Миришеше по същия начин. Имаше ефект, но в горната част на косата. И надолу действаше, но доста по-малко, понеже черното е наслагвано с години при мен. Предния път направих на два пъти процедурата. Сега мисля повече пъти - поне 4. Иначе косата ми е тъмно кестенява вече. Целта ми е топло кестеняво, меден цвят. За целта съм взела Syoss 5-1
Скрит текст:
, но смятам да се боядисам след седмица за всеки случай, за да не ми стане тъмно пак. Но да видим дали ще изчакам седмица, защото тая миризма се маха единствено с боядисване. Поне така стана предния път, когато един месец косата си миришеше когато е мокра.
Ще ви пиша за резултата.

# 430
Целта ми е топло кестеняво, меден цвят. За целта съм взела Syoss 5-1
Скрит текст:
, но смятам да се боядисам след седмица за всеки случай, за да не ми стане тъмно пак.

Няма значение дали ще се боядисаш след седмица или веднага след процедурата. Само надявам се си прочела, че трябва да ползваш по-светъл тон боя от този, който искаш да постигнеш. С петица според мене ще стане доста тъмно.  Peace

# 431
Здрасти пак! Ами надявам се да не стане много тъмно понеже вече съм си купила боята.
И сега да ви кажа какъв е резултата - много добре действа само с първото нанасяне. Косата ми стана една рижавка. Сега съм се намацала по дължините без 5-6 см от корените, защото да оеднаквя ситуацията Simple Smile
След 20 мин ще направя и проверката на кичура с окислителя и ако всичко е ок, ще го нанеса на цялата коса.
Боядисването мисля да е след седмица. А и да ви кажа резултата не е зле, че да не се показва за пред хора и работа Simple Smile) След малко ще пиша за резултата след второто нанасяне  Peace

# 432
Аз се борих да махна черно. Ремувъра не ми помогна, два пъти го нанасях.
С цената на две шепи паднала коса (и много рев заради това) успях да постигна желания цвят.

# 433
  • София
А какво направи ти, Естел Бързоход?

# 434
Check Please, забравих само да спомена, че когато проучвах за предното ми обезцветяване (всички клипчета в YT  и инструкциите в Color oops, това нещо за двата тона по-свтла боя се отнася само ако искаш да се боядисаш веднага. А ако почакаш малко няма такова нещо. Аз ти го гарантирам, понеже самата аз се боядисах след 2 седмици и боята си хвана. Но проблемът при мене беше, че надолу по дължините си ми беше по-тъмна и ме дразнеше, за това започнах да се боядисвам с тъмно кафяво. Сега обаче тва взе че ми изсветли и дължините. Смея да твърдя, че е по-добро от Color oops.

Общи условия

Активация на акаунт