Любители на кучета-22

• 41 671
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Ве4е за развъждане не мисля . иска ми се единствено болеста да е в по лека форма . за съжаление не мога да кача ренгеновата  снимка тук , но с удоволствие бих изпратил на посочен адрес единствено да знам в каква степен е заболяването .  За сега видими признаци няма

# 211
  • София
Защо не го заведете в клиника? Доколкото разбирам, търсите и второ мнение, така че го заведете или отидете с рентгеновата снимка в някоя от по-големите клиники, където ще отговорят подробно.

Тазобедрена дисплазия.

# 212
  • София
Ве4е за развъждане не мисля . иска ми се единствено болеста да е в по лека форма . за съжаление не мога да кача ренгеновата  снимка тук , но с удоволствие бих изпратил на посочен адрес единствено да знам в каква степен е заболяването .  За сега видими признаци няма

Момичетата са прави - най-добре направете втора консултация в някоя клиника  Peace Повечето пъти по-леката форма може да се контролира.

Моето куче имаше такива признаци, но изключиха дисплазия, било нещо друго със сходни симптоми (забравих какво - ходеше с изправени задни крачета, случи се след като се приземи на хълбок след висок скок). Казаха да й даваме ето това за повишаване на ставната подвижност:
http://www.shop.zoomagazini.com/dynamic/viewProduct/4704/bomazea … 100-tabletki.html

Наистина, след няма и две седмици всичко си дойде на мястото. Консултирай се с вашия ветеринар и го попитай за тази добавка, най-малкото - няма да навреди на кучето  Peace
Освен това отсега му смени храната, ако му даваш гранули - "Роял" има гранули за кучета с проблемни стави  Peace

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 19:54 от -=Деси=-

# 213
Barii доколкото знам единственият лекар с диплома в тази област е др Георгиев от клиника Син кръст.
След много ровене в нета аз се спрях на него за нашия проблем- Бренди има луксация на капачето. Ходихме при него и съм много впечатлена от отношението му. Обясни ми всичко супер подробно, 45 мин ни беше консултацията. Много добре се държа с кучето. За сравнение в Централна ветеринарна клиника прегледа ни беше точно 5 мин. със заключение - трябва операция, и айде чао запишете си час.
Още  не сме направили операцията за да ти кажа мнение и за това, защото ни се появи друг проблем. Но мисля сега в края на август да го направим.
Виж в сайта на клиниката има инфо за специализацията му- в Германия мисля.  Цената на прегледа мисля беше 15 лв.
Успех!

# 214
Ве4е за развъждане не мисля . иска ми се единствено болеста да е в по лека форма . за съжаление не мога да кача ренгеновата  снимка тук , но с удоволствие бих изпратил на посочен адрес единствено да знам в каква степен е заболяването .  За сега видими признаци няма

Момичетата са прави - най-добре направете втора консултация в някоя клиника  Peace Повечето пъти по-леката форма може да се контролира.

Моето куче имаше такива признаци, но изключиха дисплазия, било нещо друго със сходни симптоми (забравих какво - ходеше с изправени задни крачета, случи се след като се приземи на хълбок след висок скок). Казаха да й даваме ето това за повишаване на ставната подвижност:
http://www.shop.zoomagazini.com/dynamic/viewProduct/4704/bomazea … 100-tabletki.html

Наистина, след няма и две седмици всичко си дойде на мястото. Консултирай се с вашия ветеринар и го попитай за тази добавка, най-малкото - няма да навреди на кучето  Peace
Освен това отсега му смени храната, ако му даваш гранули - "Роял" има гранули за кучета с проблемни стави  Peace
Ве4е за развъждане не мисля . иска ми се единствено болеста да е в по лека форма . за съжаление не мога да кача ренгеновата  снимка тук , но с удоволствие бих изпратил на посочен адрес единствено да знам в каква степен е заболяването .  За сега видими признаци няма

Момичетата са прави - най-добре направете втора консултация в някоя клиника  Peace Повечето пъти по-леката форма може да се контролира.

Наистина, след няма и две седмици всичко си дойде на мястото. Консултирай се с вашия ветеринар и го попитай за тази добавка, най-малкото - няма да навреди на кучето  Peace
Освен това отсега му смени храната, ако му даваш гранули - "Роял" има гранули за кучета с проблемни стави  Peace

Момичетата са прави - най-добре направете втора консултация в някоя клиника  Peace Повечето пъти по-леката форма може да се контролира.

Наистина, след няма и две седмици всичко си дойде на мястото. Консултирай се с вашия ветеринар и го попитай за тази добавка, най-малкото - няма да навреди на кучето  Peace
Освен това отсега му смени храната, ако му даваш гранули - "Роял" има гранули за кучета с проблемни стави  Peace
Да ще го попитам със сигурност , на нас сега са ни изписали лекарства на билкова основа точно за ставите . Пак ще ви пиша

# 215
Barii доколкото знам единственият лекар с диплома в тази област е др Георгиев от клиника Син кръст.
След много ровене в нета аз се спрях на него за нашия проблем- Бренди има луксация на капачето. Ходихме при него и съм много впечатлена от отношението му. Обясни ми всичко супер подробно, 45 мин ни беше консултацията. Много добре се държа с кучето. За сравнение в Централна ветеринарна клиника прегледа ни беше точно 5 мин. със заключение - трябва операция, и айде чао запишете си час.
Още  не сме направили операцията за да ти кажа мнение и за това, защото ни се появи друг проблем. Но мисля сега в края на август да го направим.
Виж в сайта на клиниката има инфо за специализацията му- в Германия мисля.  Цената на прегледа мисля беше 15 лв.
Успех!
Здравей и много мило ми пишеш . Бяхме там и неговия екип ни направи ренгеновата снимка с анестезия . Снимката стана супер и на нея ясно се вижда . Лично не съм се консултирал с него , защото бяхме с нашия ветеринар , но май ще се наложи лично. как мога да се видя точно с него ? За снимката и упойките ни взеха 85лв

# 216
много лесно, просто се обаждаш на телефона и си уговаряш час за него. Съвсем достъпен и нормален си е приема.
На нас ни записаха час веднага за следващия ден.
Е, сега е отпускарски месец.... може и да е в отпуск.

# 217
Доколкото знам, колкото по-лека форма и колкото по-бързо се хване дисплазията, толкова операцията е по-лека и по-успешна. Поне нашият вереринар така ни каза. Ние правихме профилактична снимка на 4 месеца и сега като стане на 8 ще направим още една. Не знам доколко това може да се контролира само с билки, аз бих потърсила второ мнение задължително. Също така доколкото знам операцията е скъпа и затова се предписват поддържащи медикаменти.

# 218
Здравей Yakamoz . За мой късмет в Клиниката Син Кръст , която е една от най добрите където му направихме ренг снимка беше  известния лекар д-р Новак - европейски специалист точно в тази област . Изрично ни посъветва операция да не правим до навуршването на 18месеца .  С дълги но леки разходки и диета би трябвало да няма видими признаци на ТЗД . Но със сигурнос за да се разбере точно в каква степен е трябва да израстне напълно . Незнам много го обичам кучето и ще се побуркам . Мисля си даже да пробвам и с източна медицина

# 219
  • София
Здравей Yakamoz . За мой късмет в Клиниката Син Кръст , която е една от най добрите където му направихме ренг снимка беше  известния лекар д-р Новак - европейски специалист точно в тази област . Изрично ни посъветва операция да не правим до навуршването на 18месеца .  С дълги но леки разходки и диета би трябвало да няма видими признаци на ТЗД . Но със сигурнос за да се разбере точно в каква степен е трябва да израстне напълно . Незнам много го обичам кучето и ще се побуркам . Мисля си даже да пробвам и с източна медицина

А би ли споделил какви билки са ви изписали?

# 220

А би ли споделил какви билки са ви изписали?
Flexadin

# 221
Момичетаааа,  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44!!!
След първите два не особено успешни дни на изложбите, днес Жужа надмина очакванията ни и спечели САСІВ и право на участие в Crufts (едно от най-големите международни изложения на кучета, провеждащо се в Бирмингам, където участват кучета, преминали квалификации - нещо като кучешката олимпиада). Дъщеря ми е извън себе си от радост, сега чака конкурса за млад водач на куче - дано и там се представят добре, защото тя трупа точки за класиране на същото изложение, а в момента е на второ място по точки сред младите водачи. Стискайте палци!!!

Barii, надявам се на положително развитие на проблема, дано формата е лека! Успех с лечението на кучу!

# 222
  • София
Вили, прекрасни новини   bouquet  bouquet  bouquet
Браво на детето, дано се представи прекрасно, продължаваме да стискаме палци!  Praynig

Barii, мерси много, ще го имам предвид за моята хубавица  Hug

# 223
mamavili, честито!   smile3501

# 224
  • София /Абсурдистан
На Жужка честито, честито и на гордите собственици!
На болничките бързо оздравяване!
А днес моята азиатска лошотийка Лео навърши годинка Simple Smile Времето тече по-бързо, отколкото ми се иска  Simple Smile

Лео с братчето и сестричката си като съвсем малки бебенца, Лео е в средата Heart Eyes още тогава, щом го видях, разбах, че това си е моето куче Heart Eyes

Точно преди годинка, когато го взех, беше ето това:

А сега се превърна в това:

Да му е честито, да бъде здрав и да си обича стопанката все така! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт