Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС

• 54 956
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
И аз си взех 6 броя ваучери за пица и паста, че ни е в махалата и за някоя мързелива вечер ще се снабдя с храна от тях. Хубаво е, че ги пускат тези оферти, защото изобщо не знаех, че предлагат пици в ресторанта на Атлантис. Понякога през почивните дни слизам специално до Бургас за пица, а ето, че имало наоколо място, на което предлагат, а аз не съм знаела.  Peace Силно се надявам да ме спечелят като клиент.  Simple Smile
Освен това има оферта и за басейна им, за който не се бях сетила изобщо, че ми е вариант за свободно време:

Мисля и за него да взема 2 ваучера- мъжът да закара голямото дете някой уикенд.
Определено добра реклама за Атлантис!  Peace

Здравейте, момичета, тази оферта за басейна на Атлантис излиза за втори път, аз купих два ваучера още от първата им промоция, но все още не сме ги ползвали. Ако някой има впечатления, моля да сподели.

Благодаря ви.

# 466
  • Бургас
Този път се включвам да похваля фриз. салон "Глория" ! Много съм доволна от фризьор Чочи. Прическата ми беше много трайна! Изпратих и приятелка при нея, която също остана много доволна, препоръчвам  Peace

Купих си уреда за пестене на електроенергия. за който писах по-назад, утре ще пристигне. Ще дам отзиви след месец , като спестим някой лев от ток  Laughing

# 467
Някой ходил ли е в салон Chiara в Славейков? ОТ фризьорката се интересувам

# 468

Малко по нагоре я бяхме коментирали. Аз лично останах много доволна Simple Smile)))

# 469

Малко по нагоре я бяхме коментирали. Аз лично останах много доволна Simple Smile)))
Аз също съм много доволна! И препоръчвам на всеки да я посети!не само ще останете доволни от резултата,но и от цената! Peace

# 470
  • Бургас
Здравейте!Някой посещавал ли е този салон?Цената е направо невероятна.
http://promograd.bg/offers/view/id/426

# 471
Здравейте!Някой посещавал ли е този салон?Цената е направо невероятна.
http://promograd.bg/offers/view/id/426

Мои познати са се оплаквали от нагло отношение там. Аз лично не съм ходила.

# 472
happy_aneta, elenia  bouquet  bouquet

# 473
Иксам да похваля и кадаифа в тази сладкарница http://grabo.bg/burgas/podsladete-se-dobre-500gr-kadaif-s-mleni- … mi-za-3lv-023zqvw
По различен е от други, които съм яла. Изобщо не можа да го запазя до вкъщи, тъй като беше изядеш още в сладкарницата. Ако сте си взели ваучер ви препоръчвам да опитате и от турския чай, които се предлага там.
За обслужването нямам забележка. Браво !

# 474
happy aneta, сиропът гъст ли е или по-воднист?

# 475
Сиропа е идеално гъст Simple Smile

# 476
Сиропа е идеално гъст Simple Smile

Мерси, значи ще се възползваме!  bouquet

# 477
Момичета,някоя с впечатления от салон за красота BEAUTY*S WAY и най-вече от маникюристката??

# 478
Момичета,някоя с впечатления от салон за красота BEAUTY*S WAY и най-вече от маникюристката??
аз имам много добри впечатления само от козметичката,някой да сподели и за маникюристката ?

# 479
happy aneta колко бройки излизат на това количество?

Общи условия

Активация на акаунт