Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС

• 54 933
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
На 5д повечето са страшничики ,макар ,че те се кефят .

# 496
  • у нас

Синара,  колко бяха дълги филмите? Искам да заведа големия ми син на някоя анимация, но незнам дали ще издържи.

Филмчетата са 5-10 минути. Ама са все едни такива за гробници, фараони, едни уродясали. 6-7 филма има само. Единия е снежно спускане, вали сняг. На другите има дъжд, има и жилене от оси, има и от прилепи, ама е някъде до към коляното.

# 497
# 498
just_smile - за Сикера да ти кажа, аз съм ревдовна там  Crazy процедурите са много добри и имат ефект. Сега са пуснали и пак за 15лв. 30 мин. вакум + 30 мин. пресо. Аз отдавна не ходя при тях за антицелулитни, но те ми го махнаха  Joy Можеш да отидеш и да питаш на място, момичетата са много сговорливи и ще ти обеснят. За това пари не се иска  Flutter А и не са тип : ела при нас и после пак и пак... ами ти обесняват за домашна грижа, какво да правиш. Личи си че искат да имаш резултат, а не всеки месец да те точат.

За Чочито от Глерия и аз само хубави неща мога да кажа! За изправяне и обем тя е човека. Но за къдрене е другото момиче!

Заинтригувах се за този кадаиф  Thinking и ще мина да го опитам.

А да ви питам някой ходил ли е в PastaBox  до Силвър в центъра? Гледам от няколко дни, но все не с енаканвам да взяла.

# 499
Кадаифът се заявява днес, а утре отивате да си го получите т.е. два пъти ходите до сладкарницата

# 500
  • у нас
Кадаифът се заявява днес, а утре отивате да си го получите т.е. два пъти ходите до сладкарницата

защо да ходиш до сладкарницата, може да се заяви по телефона.

# 501
Защото не знаех, че трябва да се заяви. Затова го написах тук , да не се разкарва друг като мен

# 502
  • у нас
Защото не знаех, че трябва да се заяви. Затова го написах тук , да не се разкарва друг като мен

То си го пише във ваучера - с предварително заявяване на ваучера  Wink

# 503
Тази вечер пак ядохме от кадаифа. Стига токова, за да не ни омръзне.
Сега търся друга неустоима оферта.
Искам да ви попитам за тази оферта. Хубавото е, че има много далак срок на ваучера, още не съм си взела, още се чудя...ама за 7 лева...какво му е да се чудя Simple Smile

http://grabo.bg/burgas/manikiur-s-opi-ili-cnd-s-do-59-otstapka-09h4b

# 504
Аз съм доволна от маникюра, който ми правиха в този салон Peace

# 505
  • Бургас
Ще мина да видя как е ,защото имам не добър опит от един квартален салон и маникюр с Опи.Вярно,че е 7 лв,но там всичко беше на аматьорско ниво ,а лаковете Опи 3-4 цвята изхабени  Rolling Eyes За друго да не говорим.

С ваучери  бях изключително доволна  от към хигиена,качество на лаковете и услугата от Сикера и Ейнджъл фейс.

# 506
Влиза да споделя, че магазина на М60 затваря и има ликвидация на всички стоки .

# 507
  • у нас

къде се намира?

# 508

къде се намира?

Търговски център Пиргос стил

# 509
Дребен, благодаря за отговора Wink Мисля да се възползвам от техните услуги. А ти след колко време забеляза резултати и на какви процедури се подложи  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт