Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС

• 54 948
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • у нас
Влиза да споделя, че магазина на М60 затваря и има ликвидация на всички стоки .

къде се намира?

Търговски център Пиргос стил

bouquet

# 511

Какво е М60? Аз го свързвам с оръжие  Rolling Eyes

# 512
# 513

и аз отдеве щях да питам Simple Smile  и за да не е спам моя приятелка вчера ходи на маникюр в Студио Мери. http://grabo.bg/burgas/manikiur-s-opi-ili-cnd-s-do-59-otstapka-09h4b
 Правила си е ши лак. Каза, че жената много се е старала...сега да видим колко ще е траен лака. Аз не съм пробвала още този вид маникюр. Купувам си само обикновен.

# 514

и аз отдеве щях да питам Simple Smile  и за да не е спам моя приятелка вчера ходи на маникюр в Студио Мери. http://grabo.bg/burgas/manikiur-s-opi-ili-cnd-s-do-59-otstapka-09h4b
 Правила си е ши лак. Каза, че жената много се е старала...сега да видим колко ще е траен лака. Аз не съм пробвала още този вид маникюр. Купувам си само обикновен.

И аз се чудя дали да не си взема един ваучер, но като преспя ще го реша.

Иначе за кадаифа да споделя - наистина беше вкусен, но поръската от бадеми не ми хареса. Сякаш бяха стари, на гранясало ми удари. Което сювсем не означава, че като се прибрах не поръчах още де  baby_neutral

# 515
Ще мина да видя как е ,защото имам не добър опит от един квартален салон и маникюр с Опи.Вярно,че е 7 лв,но там всичко беше на аматьорско ниво ,а лаковете Опи 3-4 цвята изхабени  Rolling Eyes За друго да не говорим.
Абсолютно същото важи и за "Борсалино",където няма да повторя.
И аз ще мина да видя този салон Мери,че по описание трябва да е наблизо до нас.
Много се чудя дали да не си направя шилак,т.е.меките ми нокти да не  омекнат съвсем  ,или по-добре по-често ходене на маникюр с Опи.

# 516
Ще мина да видя как е ,защото имам не добър опит от един квартален салон и маникюр с Опи.Вярно,че е 7 лв,но там всичко беше на аматьорско ниво ,а лаковете Опи 3-4 цвята изхабени  Rolling Eyes За друго да не говорим.
Много се чудя дали да не си направя шилак,т.е.меките ми нокти да не  омекнат съвсем  ,или по-добре по-често ходене на маникюр с Опи.

но как ще разберете дали е старателна и опитна маникюриската, само от външната страна на салона.... Според мен трябва да се опита на място.

# 517
Някой да сподели мнение за  Салон за красота Jolie.
Интересува ме фотоепилацията,има ли правили тази процедура там,доволни ли сте?

# 518
Някой да сподели мнение за  Салон за красота Jolie.

Моята майка каза, че апарата и е добър. В Бургас има още два салона (поне аз знам за толкова), които работят с с хубави апаратура, произведена в Израел. Ефект има ! Ако се интригувате мога да споделя и другите салони.

Аз се интересувам от друго. Как да разбера дали имам зъбен камък. Понякога много ми кървят венците. Гледам, че в грабо има оферта за почистването му.
И дали е болезнена процедурата ???

# 519
Някой да сподели мнение за  Салон за красота Jolie.

Моята майка каза, че апарата и е добър. В Бургас има още два салона (поне аз знам за толкова), които работят с с хубави апаратура, произведена в Израел. Ефект има ! Ако се интригувате мога да споделя и другите салони.

Аз се интересувам от друго. Как да разбера дали имам зъбен камък. Понякога много ми кървят венците. Гледам, че в грабо има оферта за почистването му.

Интересувам се,може и на лични да споделиш.Благодаря.  bouquet

# 520

Ако никога не си го чистила, значи имаш. Той просто си се натрупва и трябва да се чисти веднъж годишно. Самата процедура не е болезнена, може да ти е неприятно, ако си много чувствителна, но не е задължително. В първите няколко дни ще летиш от кеф - зъбите ти ще бъдат чисти като нови Simple Smile

# 521
Абе тези от Грабо защо ми редактират въпросите преди да ги публикуват, амаха!  #Cussing out

# 522
  • Бургас

К
но как ще разберете дали е старателна и опитна маникюриската, само от външната страна на салона.... Според мен трябва да се опита на място.

Няма как ,но по това ,че предлагат маникюр с Опи ,а имат няколко цвята трябваше да предположа.Иначе момичето беше старателно и мило,но "маникюра"-нищо общо с другите места.

Ши лака аз го изтърпях 1 седмица и го махнах. Нараних го на няколко места и започна да ме дразни.Но ноктите ми след него бяха в недобро състояние,въпреки ,че момичето от Сикера го направи перфектно.За мен не е вариант,но имам познати които изкарват доста време с шилак.Но определено съсипва ноктите ,каквото и да разправят.

# 523
Абе тези от Грабо защо ми редактират въпросите преди да ги публикуват, амаха!  #Cussing out

сподели подробности Simple Smile

# 524

Да,разбира се.Казах го в смисъл,че ще мина да видя къде точно се намираше,тъй като по описание ми е по пътя към работа.
Но съм виждала "салончета",бараки по-точно,където не бих влязла.Не съм сноб,но смятам,че спретнатият външен вид също говори за отношението на козметика към работата му.То се знае,че има много симпатични салони,където работят хора,дето не би трябвало да се занимават с козметика.
Кървенето от венците може да бъде авитаминоза(сезонна)и по още доста причини.Аз си махам зъбния камък периодично,не е болезнена,но не е и приятна процедура.Някои хора много бързо го образуват,аз-не.Малко се колебая за махането му,защото чета противоречиви мнения на стоматолози,някои твърдят,че камъкът предпазва от шиечен кариес.Моят зъболекар не дава и дума да се обели за това и е разбираемо-всеки си пази хляба.Старая се да не прекалявам с премахването му,с две думи.

Общи условия

Активация на акаунт