Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС

• 54 935
  • 740
  •   1
Отговори
# 525

Миличка ши то не вреди на ноктите освен ако ти не си го чопкала или са ти слагали нещо друго вместо ши то Simple Smile))

# 526
Ще мина да видя как е ,защото имам не добър опит от един квартален салон и маникюр с Опи.Вярно,че е 7 лв,но там всичко беше на аматьорско ниво ,а лаковете Опи 3-4 цвята изхабени  Rolling Eyes За друго да не говорим.
Абсолютно същото важи и за "Борсалино",където няма да повторя.
И аз ще мина да видя този салон Мери,че по описание трябва да е наблизо до нас.
Много се чудя дали да не си направя шилак,т.е.меките ми нокти да не  омекнат съвсем  ,или по-добре по-често ходене на маникюр с Опи.
Ако в Борсалино не ти е харесало,почти съм сигурна,че в Мери няма да си доволна ThinkingА Шилак там не съм си правила ,но забелязах,че има само няколко цвята (5-6) предимно в червената гама(а цялата гама е над 24 цвята).Не знам,може мнението ми да е много субективно, но впечатлението ми от маникюристката в салон Мери е за аматьорска работа...
Доволна съм от тази маникюристка:
http://promograd.bg/offers/view/id/438

При нея правих обикновен маникюр,смятах да ходя да правя Шилак, но видях,че е пуснала ваучери,така че ще се възползвам Peace

# 527
Абе тези от Грабо защо ми редактират въпросите преди да ги публикуват, амаха!  #Cussing out

сподели подробности Simple Smile

на мен пък такъв отговор ми дадоха ... че и да не бях питала все тая  ooooh!
или аз не съм в час  newsm78

# 528
Абе тези от Грабо защо ми редактират въпросите преди да ги публикуват, амаха!  #Cussing out

на мен пък такъв отговор ми дадоха ... че и да не бях питала все тая  ooooh!
или аз не съм в час  newsm78

не те разбрах...

# 529
just_smile - За процедурите : на мен лично ми трябваха 4ри процедури. Но аз тренирам фитнес от много години и имах само мазен пласт, който не можех да махна. Както и твърд целулит точно под самото дупе  Sad бях се отказала, като си мислех,че така трябва да бъда, но уви изчезна!!  Crazy Crazy Crazy Crazy Хубавото е, че не се мъчат да ти вземат парите, а ти обясняват какво можеш да правиш в къщи сам.

За Shellac мога да кажа, че съм очарована. Преди Нова Година си сложих пак от ваучери и ми издържа 1 месец! Ноктите ми пораснаха и спряха да се чупят! Но мога да кажа само едно: значение има как ти го свалят! Нокътя не се пили, не се овива с целофани и т.н., а със специални лепенки. Така няма увреждане. Сега ходя само със такъв лак и съм много доволна! Има си тънкости на слагането където маникюристката ми ги обясни и сега като си говорим с приятелки, в много салони не процедират така! Правят терапии преди това, не почистват ноктите хубави и т.н., което си е голяма грешка!

А за Грабо няма да коментирам!!! Винаги ми изтриват въпросите или ми ги променят! Да не говорим, че няма как да има толкова купени и спекулират с продажбите! Не може в едната минута да 19 бр. след малко 94!!!!  newsm78 Thinking

# 530

Ами така, редактират ги. И друг път ми се е струвало, че го правят, но не съм обръщала внимание, а сега си е направо очевадно. Както и да е, важното е, че поне се разбира какво питам и отговора ме задоволява.

# 531
just_smile - За процедурите : на мен лично ми трябваха 4ри процедури. Но аз тренирам фитнес от много години и имах само мазен пласт, който не можех да махна. Както и твърд целулит точно под самото дупе  Sad бях се отказала, като си мислех,че така трябва да бъда, но уви изчезна!!  Crazy Crazy Crazy Crazy Хубавото е, че не се мъчат да ти вземат парите, а ти обясняват какво можеш да правиш в къщи сам.

За Shellac мога да кажа, че съм очарована. Преди Нова Година си сложих пак от ваучери и ми издържа 1 месец! Ноктите ми пораснаха и спряха да се чупят! Но мога да кажа само едно: значение има как ти го свалят! Нокътя не се пили, не се овива с целофани и т.н., а със специални лепенки. Така няма увреждане. Сега ходя само със такъв лак и съм много доволна! Има си тънкости на слагането където маникюристката ми ги обясни и сега като си говорим с приятелки, в много салони не процедират така! Правят терапии преди това, не почистват ноктите хубави и т.н., което си е голяма грешка!

А за Грабо няма да коментирам!!! Винаги ми изтриват въпросите или ми ги променят! Да не говорим, че няма как да има толкова купени и спекулират с продажбите! Не може в едната минута да 19 бр. след малко 94!!!!  newsm78 Thinking

Дребен, сподели за тънкостите по слагането на лака -  на лични, разбира се, да не спамим тук. Че ние си го правим сами и на приятелката ми винаги е великолепен, а моя не става...

Колкото до закупените ваучери в Грабо, гарантирам, че бройката на продажбите е изкуствено завишена. Била съм от другата страна (като персонал, не че аз точно съм правила оферти) и лично от Грабо са ни казвали, че правят така, за да стимулират продажбите. Но не го правят всеки път, така че не може ад се хване кога е лъжа и кога са реални продажби.

# 532
  • Бургас

Дребен, сподели за тънкостите по слагането на лака -  на лични, разбира се, да не спамим тук. Че ние си го правим сами и на приятелката ми винаги е великолепен, а моя не става...

[/quote

Ами дай приятелката ти да ти го прави:)
А в този салон били ли сте?
Че доста примамлива оферта:

http://www.deals.bg/deal/Frizior_Burgas_4300?city_id=4&a_aid=vsichkioferti

# 533

[/quote

Ами дай приятелката ти да ти го прави:)
А в този салон били ли сте?
Че доста примамлива оферта:

http://www.deals.bg/deal/Frizior_Burgas_4300?city_id=4&a_aid=vsichkioferti

Точно за същата оферта щях да питам и аз. Дайте отзиви Simple Smile

# 534
Castiel писах ти на лично  Peace

А за цифрите при Грабо - те сигурно на всеки казват, че само неговите променят!!!
Незнам странно е тук да има толкова наредби за някое студио или оферта, а там да има 300 купени!

На кавитацията на AngelFace имаше 320 купени! А като звъннех да си запазя час за нещо винаги имаше часове! Как става така, като имаше 2 месеца за използванеот на ваучерите, и все имаха свободни  newsm78 Не трябва ли целия график да е пълен? Другото което е, как една оферта при тях има 200 купени, а същата в друг сайт има 12? не е ли странно?

# 535
За ши лака не ви ли се струва,че цветовете са по-обрани,главно в червената гама.
Тя ми е най-нелюбима,е,покрай Коледа сложих 1-2 пъти,но предпочитам лила,резеда,жълто,беж-абе всичко,което бяга от червеното  newsm78

# 536
За ши лака не ви ли се струва,че цветовете са по-обрани,главно в червената гама.
Тя ми е най-нелюбима,е,покрай Коледа сложих 1-2 пъти,но предпочитам лила,резеда,жълто,беж-абе всичко,което бяга от червеното  newsm78
.

Не са обрани ши лака има 30 цвята малко ли ти се виждат?

# 537
Има цветове, аз бях със съво и тъмно лилало. И двата бяха уникални!   Crazy  А има и най-различни начини за декорация. Стават релефни и много интересни комбинации.

# 538
  • Бургас

На кавитацията на AngelFace имаше 320 купени! А като звъннех да си запазя час за нещо винаги имаше часове! Как става така, като имаше 2 месеца за използванеот на ваучерите, и все имаха свободни  newsm78 Не трябва ли целия график да е пълен? Другото което е, как една оферта при тях има 200 купени, а същата в друг сайт има 12? не е ли странно?

Специално за тях и на мен ми е правило впечатление, но после видях, че продават за цялата страна. Т.е. не само за Бургас за салона им важи, а за всички техни представителства. Оттам идва голямото число. По същия начин ми беше направило впечатление и за едни часовници - пак за цялата страна ставаше дума.
Но сигурно променят цифрите, и на мен така ми се струва.

# 539
Салон "Поли" е добро място Peace Не знам коя фризьорка ще ги прави тези прически, но за 8лв две си е направо Бинго
Защо се чудите в Грабо дали лъжат? Никога не гледам колко продадени ваучера има, защото между това да заявиш и да платиш има разлика.....

Общи условия

Активация на акаунт