Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС

• 54 937
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Не знам къде се намира  точно,не съм ходила там.Ходя в Лазур ,знам ,че и до хотел Драма има,но и там не съм ходила.

Първия път може да ти се види стресиращо .Аз вече си правя само на гърба и то точков ,където ролката не се движи постоянно.На цяло тяло постоянно движение нещо не ми е комфортно.

# 556
Не знам къде се намира  точно,не съм ходила там.Ходя в Лазур ,знам ,че и до хотел Драма има,но и там не съм ходила.

Първия път може да ти се види стресиращо .Аз вече си правя само на гърба и то точков ,където ролката не се движи постоянно.На цяло тяло постоянно движение нещо не ми е комфортно.

в лазур къде? Да не до бл.108. Има една червена бензиностанция?

# 557
  • Бургас

Аз пък предпочитам другия масаж, защото като спре ролката се изнервям, че не се движи:)
Ходя в "Меден рудник", там е 2 лв. ако си запишеш час, а с карта идва и под 1 лв. Шиповете във врата само така ги боря, пък и като цяло се чувствам после като нов човек.
На "Мигун" не е толкова добър масажът, пробвала съм го, самата ролка е по-малка и почти не се усеща. Лично аз предпочитам да ми е по-силно.

# 558
  • Бургас
Харесах си този ваучер

http://bg.kolektiva.net/burgas/kombinirano-pochistvane-na-lice.h … aid=4e53546f91977

Някой ходил ли е в този салон "Хармония"?

# 559

Аз пък предпочитам другия масаж, защото като спре ролката се изнервям, че не се движи:)
Ходя в "Меден рудник", там е 2 лв. ако си запишеш час, а с карта идва и под 1 лв. Шиповете във врата само така ги боря, пък и като цяло се чувствам после като нов човек.
На "Мигун" не е толкова добър масажът, пробвала съм го, самата ролка е по-малка и почти не се усеща. Лично аз предпочитам да ми е по-силно.

И аз съм ходила в този салон в МР няколко пъти и съм най-доволна от там. Те наскоро май имаха ваучери за намаление...  newsm78

# 560
Да споделя за тази оферта от посещението ми днес.
http://grabo.bg/burgas/3-ili-5-protzeduri-na-termomasajno-leglo- … 62-otstapka-0zq96

За самия салон нямама забележки. Беше топло, чисто и озвучено с приятна с лека музика.
За самата процедура..... Няма такъв кеф......Невероятно е усещането. Ролките се затоплят, слагат ти и нещо на корема за детоксикация. Когато станах не мохах да се позная. Стоката ми беше изправена!Качихб се в колата чакм огледалата трябваше да си намествам, Токова ми се беше изпънал гърба. Много съм доволна. От кръста на горе се чувствах толкова лека.

Препоъчвам !!!

# 561
Happy aneta,супер е че си доволна,но студиото е в Изгрев доколкото разбрах,а някой може ли да препоръча нещо такова в центъра,знам че на Гладстон има пак такива легла но нищо повече не знам за салона като обстановка?

# 562
  • Бургас

в лазур къде? Да не до бл.108. Има една червена бензиностанция?

До малката бензиностанция,предполагам за същото говориш.Същото е  усещането и от Нуга бест.
Tintina, и аз бях с такава нагласа- харесвах валяка ,но жената ме нави да пробвам няколко пъти точков и в същност оказа се по-приятен .

# 563
Някой може ли да ми даде малко повече инфо за тези легла? Аз живея до бензиностанцията в Лазур - Кико, и точно до блока ни има такива легла, но така и не съм влизала. За мен ръчния масаж винаги си е бил единствен. Но сега като ви слушам май май ще отскоча утре ако работят  Thinking

И да ви питам нещо. Не е точно за колективно пазаруване, но вече съм отчаяна  Cry търся си клинове, от тези които можеш да носиш без туника отгоре по плътните. Къде ли не обикалях и нищо  Crossing Arms Някой да знае и да е видял такива  Praynig

# 564
  • Бургас
И да ви питам нещо. Не е точно за колективно пазаруване, но вече съм отчаяна  Cry търся си клинове, от тези които можеш да носиш без туника отгоре по плътните. Къде ли не обикалях и нищо  Crossing Arms Някой да знае и да е видял такива  Praynig

В подфорума "На пазар" има тема "Къде в Бургас", там най-добре ще те ориентират.

# 565
Една позната беше пуснала ваучери за продажба в един от сайтовете за колективно пазаруване /не помня точно кой/. Оказа се, че за да примамват клиенти от сайта постват, че са продадени примерно 10 ваучера, за да зарибят хората да си купуват. Защото много съмнително изглежда оферта, от която няма нито един продаден ваучер. Момичето се беше зарадвало, че няколко души са й купили от ваучерите, но като се обадила на хората от сайта са й обяснили това. Беше много разочарована от некоректността им.
..Е всеки си има панел с продажбите и вижда колко са продадени....

# 566

Благодаря за споделената информация, снощи купих ваучер за свекърва ми.

Имам обаче един въпрос. В системата попълних, че ваучера е за подарък и името на ползващия го, но на самия ваучер това никъде не е отбелязано, само моето име, да не направят някакъв проблем и да и откажат?

# 567

Благодаря за споделената информация, снощи купих ваучер за свекърва ми.

Имам обаче един въпрос. В системата попълних, че ваучера е за подарък и името на ползващия го, но на самия ваучер това никъде не е отбелязано, само моето име, да не направят някакъв проблем и да и откажат?

Няма да имаш проблем. Те едва ли ще и искат лична карта. Аз купувам ваучери от мое име на много хора.

# 568
  • Бургас
Някой може ли да ми даде малко повече инфо за тези легла? Аз живея до бензиностанцията в Лазур - Кико, и точно до блока ни има такива легла, но така и не съм влизала. За мен ръчния масаж винаги си е бил единствен. Но сега като ви слушам май май ще отскоча утре ако работят  Thinking

По-различно е от ръчен,но на мен лично повече ми харесва .Нищо не пречи за 3 лв. да пробваш.Първия път ми беше малко странно и стресиращо за тялото - но така е било и при ръчните масажи.Сега си правя само на гърба и то точков с по-малко движение на ролките и повече затопляне.

# 569
  • Бургас

По-различно е от ръчен,но на мен лично повече ми харесва .Нищо не пречи за 3 лв. да пробваш.Първия път ми беше малко странно и стресиращо за тялото - но така е било и при ръчните масажи.Сега си правя само на гърба и то точков с по-малко движение на ролките и повече затопляне.

Пък и цената е много по-ниска, а усещането е все едно си нов човек!

Общи условия

Активация на акаунт