Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС

• 54 910
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Пък и цената е много по-ниска, а усещането е все едно си нов човек!
Убедихте ме, ще взема и аз да ги пробвам тези легла. При все че и до нас има такъв салон, ама не съм видяла да пускат оферти  Rolling Eyes

Аз си търся оферта за почистване на кола, нещо ги поспряха май.  Thinking

# 571
И да ви питам нещо. Не е точно за колективно пазаруване, но вече съм отчаяна  Cry търся си клинове, от тези които можеш да носиш без туника отгоре по плътните. Къде ли не обикалях и нищо  Crossing Arms Някой да знае и да е видял такива  Praynig

В подфорума "На пазар" има тема "Къде в Бургас", там най-добре ще те ориентират.

Аз имам от този в два цвята си го взех. Доставката е безплатна .

# 572
Пък и цената е много по-ниска, а усещането е все едно си нов човек!
Убедихте ме, ще взема и аз да ги пробвам тези легла. При все че и до нас има такъв салон, ама не съм видяла да пускат оферти  Rolling Eyes

два пъти имаше оферта на страницата на колектива за масажния салон на копривщица и един път в грабо.

по повод салона "трите фукли" и парафиновата терапия за ръце е наистина добро предложение. парафиновата терапия променя ръцете до неузнаваемост, особено в студа. салонът е уютен, макар и малък, а маникюристката сме да твърдя много добра.

# 573
Мен така и не ми остана време да пробвам леглата събот аи неделя  Crossing Arms

А да ви питам някой ходи ли в Парижа от ваучерите? Сега си дадох заявка за два ваучера, но се чудя дали да ги плащам, че не съм била там.

# 574
Здравейте, момичета  Wink  някоя от вас да се е подлагала на такива процедури http://sikera-bs.com/ofer/283-90-.html ? Много ми е любопитно дали има ефект   newsm78

# 575
Здравейте, момичета  Wink  някоя от вас да се е подлагала на такива процедури http://sikera-bs.com/ofer/283-90-.html ? Много ми е любопитно дали има ефект   newsm78

120 лева реална цена на процедурата, това ми се вижда повече от прекалено  Naughty

# 576

120 лева реална цена на процедурата, това ми се вижда повече от прекалено  Naughty

Ами не знам и на мен това ми направи впечатление, но аз по-скоро се чудех дали има ефект от процедурите, а и тук са включени 2 вида процедури за 90 мин. което не е малко  newsm78

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 17:23 от just_smile

# 577
  • Във въображаемия ми свят
Здравейте момичета,

Преди време имаше оферта за магазин Лозенград за кадаиф.
Мисля, че е коментирано, но все пак... как беше кадаифа?

Сега са пуснали отново оферта http://www.vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-%D0 … B0%D0%B4-770.html

Предполагам, че ще възползвам Simple Smile много апетитно изглежда

# 578
кадаифа беше страхотен  Crazy

# 579
  • Във въображаемия ми свят
кадаифа беше страхотен  Crazy

Благодаря ти, още днес заявявам и утре ще се възползвам Simple Smile

# 580
Привет   Peace
Аз мога да кажа, че съм 100% доволна от Сикерата! аз си изчистих мазнините с 3-4 процедури, а майка ми махна 100% целулита с десетина! Преди да го има в Б-с бяхме ходили в Пловдив и София, защото там я има апаратурата. Майка ми беше пробвала какво ли не, но съчетанието, което ни предложиха в Пловдив и тук в Б-с, да отбележа, че са в различни салони в Пловдив беше Енигма май май  newsm78, е най-ефикасна! Едното втечнява всичко, другото те изтисква като лимон и го изхвърляш, като ходиш до тоалетната.
Що се отнася до намалянето на цените, може само да се радват, защото аз бях на редовни цени  Crossing Arms Тъй като познавам момичетата  вече доста добре, -козметик, маникюр и парна баня вече съм VIP  Crazy мога да ви кажа защо са свалени. Преместиха се преди  месец-два и си правят реклама. Няма да е така вечно. Всяка седмица има по 5 нови оферти - за масажи, турска баня, козметик, маникюр и там нещо друго. Популяризират си, че работят с лекари. Съдовия им хирург е най-добрия в България и е все признат фактор! Дерматологът им е работил само извън страната все в супер известни болници и сега даже има оферта за преглед и почистване с ултразвук, вакуум и ръчно за без пари. Незнам хората го правят с желание и работят там с усмивки. Аз като отида не искам да си тръгна. Чувствам се като сред истински приятели и само ми се угажда, без да ми искат нищо в замяна. Така трябва да е навсякъде, но за жалост едва ли ще е скоро.  Thinking

# 581
Привет   Peace
Аз мога да кажа, че съм 100% доволна от Сикерата!  Тъй като познавам момичетата  вече доста добре, -козметик, маникюр...
Чудесно,ще следя за оферти от там.
Коя им е козметичката-преди беше Нуртен,а сега?

# 582
Дребен много ти благодаря за изчерпателния отговор  Wink  А къде точно се намира новият салон? В сайта им пише ул. Кирил и Методий 5. Ако мога да се доверя на чичо google maps трябва да е някъде в центъра, около Тройката  newsm78 В това време не ми се иска да се лутам из улиците на Бургас  Confused

# 583
Намира се точно срещу Барче Гъзарче. Сега е някакво друго кафе, но аз си му знам старото име. Като застанеш на компаса на центъра, до Океана където е, тръгващ към църквата Кирил и Методий и от дясно ще го видиш.

За козметичка - казва се Галя, много мила жена, макар и малко странна  Thinking По думите й  11 години е работила като козметичка.

# 584

За козметичка - казва се Галя, много мила жена, макар и малко странна  Thinking По думите й  11 години е работила като козметичка.
В какъв смисъл-да не би да мълчи,докато изпълнява процедурите  Laughing?
Изглежда предразполагам хората да споделят,обаче маникюристки,козметички ме мятат от вратата с личните си истории-което аз,впрочем,не обичам.Искам да ми е спокойно,тихо,разпускащо и да говорим само по същество,ако се налага.Да ми предлагат продукти и оферти само ако аз попитам.Да не ми намекват,че с ваучери ходят клиентки без възможности,защото аз прекрасно си зная възможностите,а те-не  Simple Smile
Още не съм намерила "своята" козметичка.

Общи условия

Активация на акаунт