Бременни Майнички има ли??? - тема 1

• 69 770
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
BE_YOU  Hug Добре съм, утре съм на 4Д при Даскалов  Mr. Green Пиши като си свободна за кафенце  Crazy

# 136
Мн добре звучи.

# 137
BE_YOU  Hug Добре съм, утре съм на 4Д при Даскалов  Mr. Green Пиши като си свободна за кафенце  Crazy
Супер, ще чакам да пишеш как е минало. Тази седмица няма да мога, но за другата ще се видим Simple Smile

# 138
Току що се записах за срещата в събота - 12май в окръжна болница. Обясниха ми, че ще е докъм 14,30 -15,00 часа и ако искам да си нося нещо за писане .

# 139
Аз също се записах Simple Smile

# 140
Браво момичета, аз за съжаление няма до мага да дойда, че ще пътуваме  Hug

Ако не ви представлява проблем, бихте ли ги питали кога ще имат ден на Отворените врати, че в сайта им нещо не мога да се ориентирам или не намирам нищо  Hug

# 141
F.a.t.e., това е което намерих, но и ще питам:
 МБАЛ „Пловдив” (бившата Окръжна болница), Пловдив, бул. България 234
За записване: ст. акушерка Благова –  тел. 032/906 185
По договаряне

# 142
F.a.t.e., това е което намерих, но и ще питам:
 МБАЛ „Пловдив” (бившата Окръжна болница), Пловдив, бул. България 234
За записване: ст. акушерка Благова –  тел. 032/906 185
По договаряне

Мерси, наистина ако не е проблем попитай със сигурност. Предия месец имаха такъв ден, но го изтървах  Whistling. Дори в БГ мама имеше цяла статия за болниците в цялата страна, които през месец април имаха Ден на ОВ.

# 143
Няма проблем, ще питам Simple Smile

# 144
запис   bouquet

# 145
Здравейте момичета.Как сте?Някоя скоро няма ли да ражда Simple Smile

# 146
Да се запиша и аз да следя темичката, в момента не съм в Пловдив, но живот и здраве август месец ще се върна Simple Smile На 22 години съм, терминът ми е за края на септември някъде към 27ми и очакваме момченце Simple Smile

# 147
записвам си и аз в темичката....Терминът ми е на 14 септември , чакаме момченце.
ЖК ми я води д-р Мерджанов.

# 148
Привет и от мен моя термин е на 18 август и чакам мъж

# 149
Като една горда майничка и аз се записвам  Hug Терминът ми е 26 септември, първа бременност ми е. ro6li4ka с теб май ще се засечем в някое родилно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт