Бременни Майнички има ли??? - тема 1

• 69 753
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
За най-добри ехографисти в Пловдив се водят д-р Даскалов и доц. Малинова (от ВМИ), но тя преглежда в Селена май, въпреки че на Пещерско си имат 4D.

# 121
  • Пловдив
Дони, ти ходи ли на ФЕ? В Пловдив къде правят?

Аз ходих при Даскалов както на ФМ, така и по принцип. При него раждах (Бог здраве да му дава). Благодарение на него детенцето ми спинка в момента в кошарката си. Никога не ме е претупвал, даже напротив.
За БХС-то съм твърдо "за". В рода на мъжа ми негова братовчедка също беше против, а сега горчиво съжалява, защото роди детенце с Даун. Така, че моето мнение е, че не напразно е измислено това изследване. Но може би заради този случай съм на това мнение. Всеки сам си преценяма и носи отговорност за действията си.
Между другото Даскалов гледам, че вече прави и фетална ехокардиография с този нов апарат. Има и някаква докторка по детска кардиология - предполагам тя я прави.

# 122
Аз ходих при Троянчев ... МЦ Тримонциум - 70лв. преглед +диск - 30-40 минути преглед  Peace
Останах доволна, обясняваше внимателно, но час се запазва поне 2-3 седмици по-рано  Heart Eyes

# 123
Доколкото знам Даскалов няма специализация по детска кардиология, а предпочитам да отида до София и да дам 60-70 лв отгоре за път, но прегледът ми да бъде направен от специалист.
Файт, това за ФМ, нали?

# 124

Точно така, става въпрос за ФМ - 4Д Heart Eyes

# 125
  • Пловдив
Доколкото знам Даскалов няма специализация по детска кардиология, а предпочитам да отида до София и да дам 60-70 лв отгоре за път, но прегледът ми да бъде направен от специалист.
Файт, това за ФМ, нали?

Дааа, така е - затова написах, че сътрудничи с някаква доценка по детска кардиология. Предполагам тя я прави ехокардиографията. Аз като бях бременна не успях да отида в София на такъв преглед и затова споделям, че вече и в Пловдив се предлага такова изследване, което е добре. Защото при рискови бременности, които налагат да лежиш е трудно и най-вече рисковано да пътуваш до Сф. Иначе там са най-добрите!

# 126
  • Пловдив
Благодаря момичета...аз БХС май ще го пропусна...нали не е задължителен...на преглед съм  чак на 30.05. , а за него пък въобще не знам къде се ходи, какво се прави..заедно ли вървят с ФМ...а докато отида при АГ-то май ще бъде късно...а си ходя само на ЖК...не ходя при друг лекар и на частно..., за което се замислям много...  Thinking
Аз все си мисля, че ако се налагаше да се прави , АГ-то щеше да ми каже при последния преглед...а аз забравих въобще да я питам... Embarassed
А вие мислите ли , че има нужда да се ходи при втори лекар...повечето жени май така правят..newsm78...аз още умувам...ама май не виждам защо е необходимо...ако всичко е наред...?

# 127
А вие мислите ли , че има нужда да се ходи при втори лекар...повечето жени май така правят..newsm78...аз още умувам...ама май не виждам защо е необходимо...ако всичко е наред...?
Именно, ходя си само по ЗК, иначе какъв е смисълът от осигуровките, а и съм доволна от следящата ме.

# 128
Мисля че бях писала, но пак да кажа аз също ходих при д-р Троянчев за ФМ и съм доволна. Не ме е претупал, обясни си всичко, направи ни и диск. За БХС-то също си мисля че не е излишно.  За ЖК при двама лекари е безсмислено за мен. Ако възникне някакъв проблем по време на бременността е добре да се търси и второ мнение, но да правиш паралелни прегледи... Просто когато нямаш доверие на един лекар по-добре го смени Simple Smile Това е лично мнение и не ангажирам никой с него Simple Smile

# 129
  • Пловдив
Аз ходя по ЗК само за изследвания и болничен. Даже и не държа там да ме гледат на ехограф. Иначе си ходя на частно при доктора, който ще ме изражда.

# 130
Среща - демонстрация на 12-ти май 2012г.
19 Април 2012

МБАЛ Пловдив АД
и
Център за обществена подкрепа „За Деца и Родители"- Пловдив,

имат удоволствието да поканят всички настоящи и бъдещи майки и татковци

на безплатна среща-демонстрация - „Първи грижи за новороденото".

12 май  /събота/ от 10.30 ч.

МБАЛ Пловдив / ет.1- заседателна зала/
Д-р Диана Аргирова

Ние знаем, че да си майка и татко не е лесно. И това се научава с времето. Бихме се радвали да ви бъдем полезни с това, което ние знаем и можем.

Какво ще научите:

◦Как да къпем бебето
◦Как да го храним правилно
◦Как да се грижим за кожата на новороденото
◦Някои други интересни и важни подробности

Всяка майка и татко, които чакат своето бебе, ще получат книжка за майката и бебето от Фондация „За Нашите Деца", за да бъдат добри, уверени и грижовни родители.

Лице за контакт: Деница Велкова- социален работник към Център за обществена подкрепа „За Деца и Родители"

Записвания за участие:
032/ 943-444 GSМ: 0879-943-442

Ще се радваме да бъдете наши гости!

# 131
Чудесна инициатива. Има ли желаещи да отидем?

# 132
Аз ходих преди 2 месеца май беше..  newsm78 беше доста полезна и е сравнително дълга, докъм 14:30-15:00 часа..Дадоха ни и разни материалчета. Така че ви съветвам да отидете  Peace

# 133
Аз бях на същата лекция миналия месец и ми беше много полезна. Д-р Аргирова обясни всичко подробно , показаха и нагледно къпане и грижи с две кукли. Раздадоха и рекламни материали и мострички. Лекцията е подробна, не е 1 час като по моловете, така че си отделете повече време Simple Smile

# 134
beauty_,  Hug  как си? Не съм те засичала скоро...

Общи условия

Активация на акаунт