Бременни Майнички има ли??? - тема 1

• 69 736
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
28 април, събота, 10:30ч. Ла Лече Лига среща
„Раждане и кърмене”
градинката на Енергото/Четвъртък пазара, детската площадка откъм “6-ти септември” срещу кафене Legal (площадката с каменното петле)
(или при лошо време в детския център в х-л Санкт Петербург)

# 106
Ами аз съм мераклийка - трябва ли предварително за се записваме, или не? да не се окаже, че няма достатъчно присъстващи и да се разпадне срещата? това лекция ли е или среща на бременни мами?

# 107
  • Пловдив
Най вероятно е 2 в 1  Laughing

# 108
  • Пловдив
Срещите на Ла лече лига са много приятни, посетете ги, не вярвам да съжалявате  Peace

# 109
jjjenq, среща е. Информацията съм я взела от тук: http://lllplovdiv.wordpress.com/2012/03/29/april-2012/. Мисля, че не трябва предварително записване. Има посочен телефон, ако искаш може да се обадиш Simple Smile

# 110
  • Пловдив
F.a.t.e. ти ме заинтригува.Дали ще е удобно да ми разкажеш за това с Учикова малко по-подробно на лични?При нея ли си раждала миналата година и мислиш ли,че има вина за това неприяно събитие?Ако не ти е неприятно да споделиш-ще ти бъда благодарна.Успех и  Hug

# 111
F.a.t.e. ти ме заинтригува.Дали ще е удобно да ми разкажеш за това с Учикова малко по-подробно на лични?При нея ли си раждала миналата година и мислиш ли,че има вина за това неприяно събитие?Ако не ти е неприятно да споделиш-ще ти бъда благодарна.Успех и  Hug

Не, тя лично нямаше вина ... виновни бяха други лекари. Тя просто води раждането ми на сутринта и искаше да поеме "лечението ми" след това, от което ви казах, че нямам нужда. Но когато човек ражда за първи път и то с фаталан край, се хваща като удавник за сламка. Не е лоша жената, отдели ми достатъчно внимание, но според мен гони други цели - финансофи  Peace
Ето тук съм писала

# 112
  • Пловдив
Ами да се запиша и аз тук Simple Smile))) Хубав ден:))

# 113
  • Пловдив
F.a.t.e. благодаря ти за изчерпателния отговор-ще го имам в предвид.
jadika добре дошла  Hug

# 114
Бебешко кафе с ЛЛЛ.
16 май, сряда, 11:00-12:00ч.,
Градската градина, централният асфалтов площад с каменните пейки.

Аз посетих срещата на 28-ми и ми беше полезна и приятна Simple Smile

# 115
Аз не успях да се организирам и мн ме е яд. Ама съм в 3 месец, не ми личи и не знаех дали мястото ми е там.

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 11:27 от Шушулче

# 116
  • Пловдив
Ехооо...здравейте... Grinning Явно не сме много активни в тази тема...  Embarassed А Бихме могли да сме си полезни ..и то много...аз следя една обща тема...при октомврийските мами съм...но там, като че ли няма пловдивчанки....Confused Дори бих се радвала  ако някой път се видим... Simple Smile
Аз да ви попитам къде правят най-добрата ФЕТАЛНА МОРФОЛОГИЯ ?? Кога най-рано трябва да си запазя час, каква е цената...и т.н.
Идва моментът вече..а не съм питала АГ-то -другият път...ама искам да знам по-отрано... Rolling Eyes
Благодаря ви предварително... Simple Smile

# 117
  • Пловдив
За фетална морфология препоръчвам д-р Даскалов. Освен, че е добър специалист от скоро преглежда на някакъв нов апарат, който е внесен за пръв път в България и е супер добър и надежден. Така, че според мен най-добрия преглед би бил на този апарат  Peace Преди цената за ФМ май беше около 80 лв.. Сега незнам колко е, защото заради тази апаратура може да е вдигната. За час е добре да се обадиш поне 10 дни предварително, че да си сигурна, че ще има свободен час.  Peace

# 118
Моята фетална си я правих в 23 г.с. - което се пада втора фетална. Бях при д-р Даскалов, когато разбра, че не съм си правила биохимичен скрининг (по мое желание) едва не ми се скара и набързо ме претупа. Цената ми беше 80лв. Мога да ти дам координати. Хубаво е поне една седмица по-рано да се запишеш.

# 119
Жената на мой колега е била на ФМ в Селена и се влезнали с ЧАС и 20 минути закъснение Shocked, за мен това е недопустимо. Отделно записвачката им била развалена, ама са ги оръсили същите пари.
Дони, ти ходи ли на ФЕ? В Пловдив къде правят?

Общи условия

Активация на акаунт