Бременни Майнички има ли??? - тема 1

• 69 730
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Моята я следеше - д-р Мерджанов - http://teodormerdjanov.info/

# 91
а за д-р Учикова знаете ли нещо?

# 92
  • Пловдив
Аз съм доволна от д-р Учикова.Много е мила.

# 93
Кати, а освен, че е мила, тя прави ли всички изследвания, които се полагат п окасата? И как е с плащанията при нея, че има доктори, при които уж си по каса, пък лъжат, че някои изследвания не се поемат и ни карат да ги плащаме, което е много грозно според мен. Да се злоупотребява с тия неща си е жива изцепка. Ако някой е решил да си плаща със сигурност няма да иде за направление покасата.

# 94
Кабинетът ѝ къде се намира? В гугъл ми излиза, че е в капана, което мен тотално не ме устройва, че с кола, дълга 5 метра, паркирането ми е трудно там.
Аз се чудя за Котева и Леви...

# 95
Учикова се намира на Любен Каравелов 9, това е улицата от Лайпциг към В.Априлов, след НОИ трябва да е някъде

# 96
Учикова се намира на Любен Каравелов 9, това е улицата от Лайпциг към В.Априлов, след НОИ трябва да е някъде
Ориентирах се, ама точно там паркирането е ад. Гинеколожката ми се намира точно зад НОИ и аз винаги ходя с половинката, за да си паркира колада  Mr. Green.

# 97
  • Пловдив
При нея съм плащала само първите 2 прегледа.След като се записах да ми води ЖК не съм плащала за друго освен за биохим. скрининг/който съжалявам,че направих и не препоръчвам на никой/.За всички останали изследвания си дава направления и хубавото е,че всеки месец гледа бебчо на ехограф.

# 98
Аз имах среща с д-р Учикова, но не останах очарована. Стори ми се, че приема професията си повече като търговия, а не като кауза. Дано само при мен да е така...

# 99
  • Пловдив
За съжаление са малко съвестните доктори.  Crossing Arms

# 100
за съжаление и моята среща с д-р Учикова ме навя на такива мисли, че малко на търговия го удрят, все пак ние не сме ходещи банкомати, а и съвестно си плащаме осигуровки

# 101
Аз имах среща с д-р Учикова, но не останах очарована. Стори ми се, че приема професията си повече като търговия, а не като кауза. Дано само при мен да е така...

Значи не само моето впечатление е било такова миналата година. След като тя води раждането, което по стечение на лоши обстоятелства и незнайни за мен причини завърши с неприятен край, ме прикотка в кабинета си. Естествено уплашена,  но все още с глава на раменете си ... останах с впечатлението, че търси точно такива заблудени като мен да и кихат парички, а тя да се прави, че ги лекува. Искаше да ми пуска един куп изследвания ... конкретно в лаборатория Геника, където цените са безбожни. Към 300-400 лв трябваше да дам само за изследвания, отделно и на нея.
Хванах си пътя и отидох на друго място. Сега живот и здраве отново съм бременна, но не благодарение на нея - където искаше да ми изкара един куп болести и да правя лечение от което нямаше да има смисъл!!!

Лека вечер  Hug

# 102
Мдааааа, явно и е практика.....

# 103
Леле ... сега видях, че темата е пусната миналата година  Crazy
Защо така, няма ли наистина готини майнички да я раздвижем малко  Hug

Честито тогава на всички родили  Hug

# 104
  • Пловдив
Има има, но повечето са по отчетните теми по месец.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт