Бременни Майнички има ли??? - тема 1

• 69 213
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Аз мисля да отида на 11.04. ако някой иска може да се уговорим на лични, ще ми е приятно да се запознаем.
За д-р Коларов гласувам с две ръце - той ми направи операция на кистата в третия месец от бременността и съм очарована от него.  Peace

# 76
  • Пловдив
Какъв в този - Ден на отворените врати?

# 77
До колкото съм запозната - разхождат те в родилното и обесняват дали бебчето стои при теб и т.н. Може да задаваш въпроси за всичко, което те интересува относно раждането и престоят в болницата.

# 78
  • Пловдив
Да, ден на отворените врати позволява да се види болницата, родилните зали /ако някой не ражда де Mr. Green/, както и стаите за престоя в болницата, както и да се зададат въпроси, които ви интересуват свързани с конкретната болница и начина на раждане там, това е за да може по-добре да си изберете къде да родите  Peace

# 79
Здравейте и от мен, да се присъеединя и аз към вас. За мен това е първа бременност, на 33 съм и термина ми е на 17,10. Като цяло за раждането съм се насочила към окръжна при Бачуров-имам отзиви за него и живот и здраве ще избера него. Той обаче не работи със ЗК и за ЖК съм се ориентирала при Росен Петров. Обаче искам да ви питам - за ФМ вие къде ще ходите? Трябва ли да е при някой известен специалист или всеки АГ може да ги гледа тия неща?

# 80
Ако специалистът е добър не е нужно да е известен, аз имам приятелки, които никога не са плащали за ФМ по простата причина, че всяка ЖК ги гледат супер обстойно все едно са на ФМ. Аз ще си правя само третата и ще се опитам да е при д-р Даскалов  Peace

# 81
  • Пловдив
beauty_, кои са тея доктори по ЖК, които гледат всеки път обстойно? То нали само 2 ехографа се поемат от ЗК. Безплатно ли ги гледат на видеозон всеки път?

# 82
Да  Peace Аз също вече съм била на 4 ехографа и не са ми искали пари  Peace

# 83
  • Пловдив
А при кои доктори е тази практика? Имам бременни приятелки да ги насоча на там. А и аз като се реша за второ живот и здраве не искам при моя, при който бях, че не ме гледаше изобщо на видеозон.

# 84
Ами моите приятелки са от София (тези много доволните), но ще ти напиша на лични аз при кого съм  Peace

# 85
  • Пловдив
Д-р Учикова гледа на ехограв не само 2 пъти,а всеки месец . Плаща се само първия преглед /най-много и втория/

# 86
Здравейте и от мен  Wink На 20 години съм в 6г.с и все още не ходила на доктор, от скоро живея в Пловдив и съм много не ориентирана Sad бихте ли ми препоръчали някой (в центъра)

# 87
Някой има ли впечатления от Д-р Любомира Котева за ЖК?
Аз продължавам да не съм ориентирана Sad.

# 88
На ФМ бях при д-р Троянчев и съм доволна. Прегледът беше към 70лв.

# 89
Момичета, моля ви кажете ми АГ, който работи със ЗК за ЖК? Някой, от който сте доволни, защото аз се бях насочила към Росен Петров, но при него няма места. вие къде ходите, впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт