Бременни Майнички има ли??? - тема 1

• 69 777
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Аз съм за 6ти юни, но док каза че няма да го дочакам и май ще съм за МАЙ. И щеше да е нормално, сега се оказва че ще е секцио ... абе нищо не върви по план Simple Smile Аз също съм се насочила към ВМИ ама не съм избрала док и не знам дали ще избирам.

# 166
Аз ходя на ЖК при д-р Елева Леви в 4-то ДКЦ.
И аз Mr. Green.

# 167
Аз пък ходя при Динко Мандов  Peace

# 168
  • Пловдив
Здравейте и от мен  Simple Smile Моя термин е на 25 юни.Ориентирала съм се към ВМИ. И понеже утре ми е последния работен ден и най-после ще съм свободна искам да попитам дали има мами или бъдещи мами от кичука, които да си търсят компания за разходки и кафенца. И дали някой знае къде има училище за бъдещи мами и малко подробности за тези курсове.

# 169
Има медицинска причина, с епидурална. Много е важно да си направиш тестуване за алергии и да обсъдите с анестезиолога, защото при мен се оказа, че съм силно алергична.

не знаех ,че правят такава във вми-то, защото преди 7г. бях секцио по мед.причини и ми казаха ,че само пълна се прави при тях. Или нещата вече са се променили?
а при кой лекар ще бъдеш, май от него си зависи каква упойка да ти се направи или не?

# 170
Добро утро! Благодаря за инфото. Относно това че искам жена, просто така се чувствам по добре. Знам че мъжете са по-добри но така го чувствам. Аз ходя на частно при жена и тя е толкова готина, не е никаква злобарка и тем подобни. Мисля че всеки док. си е с характер и зависи как ще ни пастне на нас. Преди 5 год. и аз раждах във ВМИ. Пожелавам леко и безпроблемно раждане на очакващите ги скоро това.

# 171
мойри, правиха ми операция в третия месец от бременността (имах киста от жълтото тяло) и при тестуването се оказа, че съм силно алергична и че пълната упойка не е за мен (мога да си остана на масата). Упойката се определя от анестезиолога, той отговаря за вас по време на операция и ви следи. Мен обаче епидуралната не ме хвана и ми пуснаха нещо допълнително и заспах. За това препоръчвам на всички, които искат упойка първо да си направят тестуване за алергии. От 18 проби - 5 ми бях чисти, което е много малко. После ме пратиха на алерголог и тя ми изписа хапчета, които да пия до операцията. И въпреки това, не ми понесе много добре - 4 дни само на системи, повръщане, ужасно главоболие, не можех да стана да се раздвижа... но за бебка си заслужава!

# 172
beauty беше писала, че е на 4Д при Даскалов - понеже и аз съм се записала може ли да ми споделиш как мина и колко парички - на мен ми казаха 80лв но тук влиза ли и диск или отделно и за него се плаща?

# 173
Добро утро и от мен!В Кичука в Мола има такова училище,но не знам кои дни е.Трябва да провериш.Даскалов от кога прави фетална морфология? Thinking ?Една приятелка ходи при него ипреди 2седмици трябваше да си прави фетална,но той и каза,че не правил и е изпрати при Кръшков.Иначе да 80лв е и ти казват да си носиш флашка за да ти качат клипчето.Което всъщност е доста кратко Simple Smile,но все пак е интересно

# 174
Аз си правих при д-р Даскалов март месец ФМ и не си носих нищо, той ти дава диск и ми струваше 80лв.

# 175
благодаря ви, аз всъщност вече си записах час и ми казаха,  че е 80лв феталната при Даскалов, но гледам, че в сайта пише цена 100лв и затова попитах ако трябва да съм подготвена с повече парички

# 176
Здравейте и от мен! jjjenq аз вчера си запазих час при Даскалов и ми казаха че струва 100 лв, като към цената влиза и сд

# 177
а на мен по тел преди 2 седмици ми казаха 80 лв и в сайта също пишеше 80 лв, а сега като видях пише 100 лв - явно промяната в цената е от сега от този месец...както и да е, живи и здрави да сме

# 178
Ами казаха ми, че вече е с нов апарат и за това

# 179
на първата ФМ / в Медикус алфа/ ми взе 55лв /+ диск/, втората я правих при Малинова - 80лв /носих си флашка/ , третата пак при Даскалов - на 7 май /сега в понеделника/ взе ми 80лв ,записа ми доста снимки ,4-5 клипчета, снимки на хартия изкара също така и становище от прегледа. Пита ме за пръв път ли идвам - може би за това е разликата в цената, не зная.
Жена му присъстваше и двата пъти на прегледите за да обяснява какво се вижда и как са нещата, докато той е по-мълчалив. Иначе обстойно гледа ,около 30 мин отделя, приблизително.
Апаратът е наистина много добър,има страхотна разделителна способност, като "на живо" виждахме муцунките на бебчо Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт