Бременни Майнички има ли??? - тема 1

• 70 208
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Kati аз живея в кичука и ще се радвам на компания. Не познавам млади майки в квартала и ще се радвам да си имам компания. А и ти ще раждаш във ВМИ нали? После да разкажеш всичко Grinning Аз съм с термин чак септември, но отсега ми е любопитно.

# 181
Отонсно жените гинеколози и аз съм предубедена. Миналата година лекувах гъбички при Ели Елиева /тя така и не разбра че са гъбички, а твърдеше че е гной/ Та скъпата докторка ми каза че тръбите най-вероятно са ми запушени и мн трудно ще забременея. Е да ама не! Забременях само от един единствен път и затова шока в началото беше..... ooooh! ooooh! ooooh!

# 182
за тази Ели Илиева има доста негативи/меко казано/ в "Черния списък".
Не знам защо не й прекратят практиката Thinking явно не става за лекар......

# 183
Това гинеколозите последно време са откачили...явно новата им любима диагноза е безплодие ooooh! Преди няколко дена се запознах с едно момиче на което пак жена гинеколог му е казала докато е бременно в началните седмици, че не била виждала толкова увредени тръби и че нямало да може да има деца...Не ми е ясно как без да направят изследване за проходимост на тръбите могат да твърдят такива глупости  #2gunfire

# 184
Kati аз живея в кичука и ще се радвам на компания. Не познавам млади майки в квартала и ще се радвам да си имам компания.

И аз съм тук  Crazy

# 185
Е и аз се чудя как без изследване, даже и микробиология не ми пусна разбра, че са ми запушени тръбите. А де не говорим че след втория антибиотик, който ми изписа и нямаше ефект ми каза или че мъжа ми ми го носи "от някъде" или не си пия хапчетата. След това смених гинеколога и той ме успокои за моите "запушени" тръби, ама аз нали вече си имах едно наум - ами, ако пък наистина са запушени.

# 186
Такива направоооо  #Sniper, аз имам злочест опит от с една "гинеколожка" (не от Пловдив). Така ме беше наплашила, че чак биопсия ми прави и не и стигна един път, ами два пъти. Изпаднах в безсъзнание и тя да ме свести - ме зашлеви и ми вика: "Сега да не ме съдиш"  doh, ако пробата ми била лоша, щяла да ме "изчисти". Май беше решила да направи всички бездетни като нея  Rage. Добре, че се усетих навреме и си потърсих второ мнение. Оказа се, че не е толкова фрапантно, но кой да си прави труда за изследвания, нали е най-лесно да се реже!

# 187
Охххх ...  и тези хора още практикуват и се наричат "Лекари"  ooooh!
За това винаги трябва да се търси второ и трето мнение!

# 188
Между другото и аз имам подобни преживявания-понеже правихме опити за бебе почти 2 годинии не ставаше нищо реших да тръгнва на гинеколог по-серизно. При Николова се записах и в началото тя ми направи преглед, микробиология, пусна ми хормони по време на един цикъл. Аз й бях обяснила, че с тестове не засичам овулация и цикъла ми е нередовен. Направихме спермограма, която беше добра. След това цветна снимка за проходимост на тръбите - и там добре. Без да ми направи фоликулометрия, която според мен беше необходима, за да се види дали има въобще зреещ фоликул, се започна с едно обяснение за хистероскопия, лапароскопия, инсеминации и тн. Добре, че ми изписа дуфастон и после инофолик и си пуснах един тест за глюкоза че пих метфогамма и само с тях з ащастие безплодието ми се оправи...

# 189
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Simple Smile
Тъй като говорите за жени гинеколози и аз да споделя...аз също държах да е жена...винаги съм ходила при жени...тук в Пловдив до скоро бях при  Кръшкова в ДКЦ 2...бях доволна от нея ,когато си ходех на профилактични...когато забременях обаче...тя много ме разочарова...изключително студена и недружелюбна беше...аз в началото се бях шашнала и ви казвам направо до рев ме докара веднъж.. Mr. GreenПосле се оказа ,че не може да ми води ЖК, защото напускала града...и това беше някакво облекчение за мен... Grinning
 И така ...записах се на ЖК при д-р Белчева в ДКЦ-то на ВМИ...вече 2 пъти ходя на консултация...нямам оплаквания ...бих казала,че е много 'харабийска'  Rolling Eyesако мога така да кажа...
Моя позната била при нея на ЖК и ми я препоръча...тя си останала много доволна...А пък аз ...времето ще покаже..и следващите консултации... Rolling Eyes Това е...Засега не съм ходила на частно...ще видим дали ще има нужда... newsm78

# 190
Аз като забременях и почнах да ходя на частно при д-р Тракова и съм много доволна.

# 191
  • Пловдив
И аз по здравна каса съм при Белчева. Наистина е харабийска  Laughing Но аз ходя при нея от както ходя на гинеколог. Като се има в предвид, че тя ме е израждала, мен и сестра ми.

# 192
F.a.t.e., Ден на отворените врати ще има към края на месеца и в понеделник би трябвало да е обявен на сайта на болницата.
Лекцията беше много интересна и полезна, ако има скоро пак ви пожелавам да присъствате.

# 193
F.a.t.e., Ден на отворените врати ще има към края на месеца и в понеделник би трябвало да е обявен на сайта на болницата.

Много ти благодаря, със сигурност ще следя сайта за да се запишем  Hug

# 194
  • Пловдив
И аз се присъединявам. F.a.t.e. като разбереш кога е ,моля те да ми напишеш да дойда и аз  Hug

Общи условия

Активация на акаунт