Бременни Майнички има ли??? - тема 1

• 69 827
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Честито, мила, много се радвам. Да ви е жива и здрава и много да ви радва  Hug

# 436
  • Пловдив
Честито BE_YOU, да  е жива и здрава малката Ая и много да ви радва.Много се радвам за теб,мила   bouquet

# 437
Честита дъщеричка и от мен!

# 438
BE_YOU  Честита принцеса, да ти е жива и здрава и донесе безкрайна радост в дома ви!

# 439
Be_you честита ти принцеса!

# 440
BE_YOU честито, да ви е жива и здрава!!! Simple Smile

# 441
Честито детенце и от мен, Be_You! Бъдете живи и здрави! Simple Smile

# 442
  • Пловдив
BE_YOU, честита рожба и от мен   bouquet да сте живи и здрави и много да ви радва Simple Smile

# 443
BE_YOU , Честито!
Да сте живи и здрави двечките!  bigdance2

# 444
BE_YOU Честито!!! Да ти е жива и здрава малката принцеса. Супер за раждането, че е минало леко и без усложнения. кой те изражда? Разкажи всичко, което ти е направило впечатление!!!1 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 445
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН! Нека ви носи много радост! smile3525

# 446
Честито,BE_YOU , да ви е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва   bouquet

# 447
Благодаря, момичета  Hug
Ще споделя какво ми направи впечатление и какво ми беше необходимо за престоя в болницата:
за бебка:
памперси
дрешки
хавлия и сапун
лигнин при смяна на памперса
тънка пелена
за мен:
нощници
лигнин
тоалетни принадлежности
чехли
прибори
кърпи

Персоналът е любезен, обясняват за кърменето и помагат бебчето да се постави правилно на гърдата. Като цяло съм с много добри впечатления Simple Smile

# 448
При кого ражда? С уговорка или без?

# 449
Честито BE_YOU, за новото попълнение Simple Smile Да Ви е жива, здрава и само радости да ви носи.
Момичета аз искам да попитам къде ходите на гинеколог? Аз за сега съм в Бургас но края на септември се прибирам в Пловдив и ще си раждам там. Само където незнам къде да отида. Тук в Бургас ходя в една частна клиника. За сега съм доволна от вниманието и качеството на обслужване, но трябва да помисля и за по нататък. Много ще съм благодарна ако ме насочите.
Лек и усмихнат ден от мен Laughing

Общи условия

Активация на акаунт