Бременни Майнички има ли??? - тема 1

• 69 824
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, може ли някой да ми даде телефона на д-р Котева мобилен? Остана ми вкъщи, а искам да се свържа с нея?

# 451
При кого ражда? С уговорка или без?
При Др Коларов, той ми следи цялата бременност.

# 452
Честито BE_YOU, за новото попълнение Simple Smile Да Ви е жива, здрава и само радости да ви носи.
Момичета аз искам да попитам къде ходите на гинеколог? Аз за сега съм в Бургас но края на септември се прибирам в Пловдив и ще си раждам там. Само където незнам къде да отида. Тук в Бургас ходя в една частна клиника. За сега съм доволна от вниманието и качеството на обслужване, но трябва да помисля и за по нататък. Много ще съм благодарна ако ме насочите.
Лек и усмихнат ден от мен Laughing

Аз ходя при д-р Теодор Мерджанов, той следи бременността ми, но не изражда.
Ако те интересува има сайт - можеш да го погледнеш.
Живот и здраве ще раждам в ОБ Пловдив ... ходих на Отворените врати и впечатленията са ми много положителни. Специално АГ отделението е след основен ремонт, а апаратурана е много нова  Peace

# 453
Дни на отворени врати през ЮЛИ

Пловдив

МБАЛ „Свети Панталеймон”, Пловдив, бул. Никола Вапцаров 9
За записване: ст. акушерка Виолета Ветренска – тел.: 0896 646 318, 0888 806 309
3, 10, 17, 24, 31 юли, вторник 14:30 ч.

СБАЛАГ „Селена” ООД, Пловдив, ул. Пещерско шосе 80
За записване:
д-р Ангел Ставрев – тел. 0888 431 118
Атанас Влахов – тел. 0887 400 752
2 юли, понеделник 13:00 ч.

МБАЛ „Пловдив” (бившата Окръжна болница), Пловдив, бул. България 234
За записване: ст. акушерка Благова – тел. 032/906 185
По договаряне

УМБАЛ „Свети Георги” – АГ клиника, Пловдив, ул. Пещерско шосе 66
За записване: ст. акушерка Дора Мрянова – тел.: 032/ 602 825, 0885 265 082
11, 25 юли, сряда 13:30 ч.

# 454

за бебка:
дрешки
хавлия
за мен:
нощници
лигнин

Персоналът е любезен, обясняват за кърменето и помагат бебчето да се постави правилно на гърдата. Като цяло съм с много добри впечатления Simple Smile

брей, преди нещата от горният списък ги даваха от тях.
А за кърменето съм наистина изненадана,ей така -  Shocked
Но пък това си е похвално, щом са се променили нещата в такава посока Peace

# 455
мойри, те и сега си дават дрешки от тях и нощници също, но са по-дебелички, а в тази жега се потяхме на 30 мин.

# 456
  • Пловдив
be you ти във хирургиите ражда нали? А разказва ли ти се за самото раждане ?

# 457
А лигнинът задължителен ли е? Че съм чувала някъде, че не давали превръзки, а аз съм си взела от тези за родилки  Hug

# 458
А лигнинът задължителен ли е? Че съм чувала някъде, че не давали превръзки, а аз съм си взела от тези за родилки  Hug

Дават спокойно  Heart Eyes ... лигнина лично аз го ползвах само първия ден  Crazy

# 459
be you ти във хирургиите ражда нали? А разказва ли ти се за самото раждане ?
Да, там. Няма проблем да разкажа Simple Smile
На 19-ти влязох с 4 см разкритие и без болка, само в кръста от време на време. На 20-ти сутринта бях с 5см  и доктора каза да се подготвям, направиха ми клизма и ме вкараха в предродилна. Там ми пуснаха система, започнаха болките и контракциите. Доктора ми пукна мехура на 6 см(нищо не се усеща, не е болезнено). Малко по - късно направих 3 напъна, лекаря ме провери и каза, че съм готова за магарето. И като се качих пак ми се струва, че с 3-4 напъна бебка излезе и след това страхотен прилив на адреналин. Имах чувството, че нищо не е било и че мога да стана и да затанцувам. Следва неприятният момент с шиенето... но и това отминава. Във вторник ми падна едно конче, а вчера ми махнаха другите два (външни) - нищо не се усеща, вътрешните ще си паднат сами. Болка след раждането не мога да кажа, че съм имала, единствено при пишкане, заради шевовете.
Пожелавам ви да мине леко раждането, както на мен ми се видя  Hug

# 460
 Hug Hug Значи си пускат системи  Crossing Arms Радвам се, че така си го усетила - когато си готова знаеш, че съм навитак за разходки  Twisted Evil Hug

# 461
BE_YOU  , честито ! Да е живо и здраво детенцето!  bouquet

# 462
  • Пловдив
Здравейте и от мен!На 33 г съм,от Пловдив естествено  Grinning ,Петя се казвам и ще ми е за 3 път.Имам още 8 месеца почти,но да се включа и аз.Моля мамите,които скоро ще раждат да пишат за преживяванията си , а и най-вече ако има родили и тепърва раждащи на "Весела".Предварително благодаря.Лека бременност на всички,а на родилите-много послушни и кротки бебета желая!

# 463
Hug Hug Значи си пускат системи  Crossing Arms Радвам се, че така си го усетила - когато си готова знаеш, че съм навитак за разходки  Twisted Evil Hug
Само да закрепнем малко и нямаш грижи Hug

# 464
Момичета може ли някой да ми помогне, кой е Амалиев - баща? Илия или Георги?  Blush Blush

Общи условия

Активация на акаунт