Бременни Майнички има ли??? - тема 1

• 69 822
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Момичета може ли някой да ми помогне, кой е Амалиев - баща? Илия или Георги?  Blush Blush
Илия   Simple Smile

# 466
Ти към него ли си се насочила Бюти?
Преди време питах колко взима той с уговорка, но жената, която е раждала при него ми подмина въпроса 2 пъти!

# 467
Ева, мерси  Mr. Green Hug
Шушулче, може би не е нарочно, аз още не съм решила на 100 % дали искам да плащам, ама мисля да ида на един преглед при него - да се запознаем и да видим кво що.. макар че аз съм август, а тогава може и да е почивка  Mr. Green

# 468
После да докладваш!
Аз, когато лежах там, си бях донесла 1 плюшена мечка с мен (тази мечка ходи навсякъде с нас: по почивки, екскурзии), Минава Амалиев ДЖ на визитация, пита ме как съм, имам ли оплаквания, после попита как е Мечо Mr. Green. След 1 месец ходих до спешното и той ми назначи лечение, но впечатления от него като лекар - нямам, за бащата пък - изобщо.

# 469
beauty_ аз също ще раждом при Амалиев. Относно заплащането - би трябвало да е по ценоразпис на ВМИ. Аз съм сигурна на 1000% че той пари от теб на ръка няма да вземе - нито сина, нито бащата. Просто трябва да питаш във ВМИ колко струва избор на екип или доктор. Иначе Амалиев баща е отпуска първата половина на август, а Амалиев син от 20-ти август - вчера бях на преглед при сина и питах, защото живо се интересувах дали септември ще са на линия.

# 470
Оо, мерси много  Hug а може ли да ми кажеш какво е работното време в частния им кабинет? Нали са на Кукуш 20?

# 471
beauty_ аз също ще раждом при Амалиев. Относно заплащането - би трябвало да е по ценоразпис на ВМИ. Аз съм сигурна на 1000% че той пари от теб на ръка няма да вземе - нито сина, нито бащата. Просто трябва да питаш във ВМИ колко струва избор на екип или доктор. Иначе Амалиев баща е отпуска първата половина на август, а Амалиев син от 20-ти август - вчера бях на преглед при сина и питах, защото живо се интересувах дали септември ще са на линия.
Относно заплащането не само че взема пари на ръка но ги иска и преди да започне да те изражда, това го зная защото преди месец лежах там и др бременни го обсъждаха( става въпрос за бащата )

# 472
Сладурки, записвам се с голяма радост при вас. Първа бременност, скоро започвам 6-и месец Simple Smile Всичко ми е много вълнуващо, особено ритането на бебето - малкия мъж. За сега не съм решила при кой лекар ще раждам, благодаря на всички за споделените мнение и опит, друго си е от първа ръка информация и то скорошна. При мен ще се наложи секцио и затова ми е важно да имам доверие на лекаря. На ЖК ходя при д-р Росен Петров, била съм на 4Д при д-р Даскалов в кабинета му и д-р Кръшков в Селена.
В четвъртък мисля да ида на училището, което правят сп. Моето дете в Мола. Миналия път говориха за раждането и за Шуслеровите соли, като по-подробно за солите Mr. Green
Хубав ден на всички и внимавайте с жегите тази седмица!

# 473
бамбуча, добре дошла, аз бях миналия път на лекцията, сега също ще ходя  Peace

# 474
Виждам говорите за лекари - аз следя бременността си при доктор Минев (Селена), смятам да родя при него. Мога да кажа, че е страхотен, ако не беше той, може би досега нямаше да съм вече бременна.

# 475
Сладурки, записвам се с голяма радост при вас. Първа бременност, скоро започвам 6-и месец Simple Smile

Добре дошла  Hug

# 476
Бамбуча, добре дошла Hug
mimim85 изчетох и събрах доста мнения за него и за първи път чувам, че взема пари на ръка.
Знам само, че прегледите в частния му кабиент не са евтини.
Аз имам вече няколко познати раждали при него, без избор на екип, просто случайно той е бил на смяна и са останали много доволни, дори след това почерпка е отказал.
За работното време мисля, че е след 14 часа на Кукуш

# 477
Бамбуча, добре дошла и лека бременност ти желая  Hug
Гледам че ходите на лекциите в мол Пловдив, аз до сега съм ходила само на тези в мол Галерия. Някой може ли да сподели мнение или да направи разлика между двете места?  Simple Smile

# 478
Oт колко часа и къде са лекциите в мола?

# 479
Джорджа - разликата между двете е в това, че лекциите в мол Галерия са 2 пъти в месеца, а тези в мол Пловдив - веднъж  Mr. Green в мол Галерия ти дават само водичка, а в мол Пловдив - една камара рекламни материали, мостри, кремчета, има игри с теглене на по-големи награди и ти дават вода и кетъринг има също - от събуей разни сандвичета..
Шушулче за кой мол питаш? в мол Галерия са във втората и последна събота на месеца, а в мол Пловдив са само веднъж месеца - сега има в четвъртък - от 10 ч.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт