Бременни Майнички има ли??? - тема 1

• 69 510
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
beauty_ мерси за инфото, ще взема да отида в мол Пловдив този четвъртък да видя за какво става въпрос... а има и ядене  Laughing

# 481
Здравейте и от мен !!! Аз съм на 26 години и това е първата ми бременност. В Пловдив живея от половин година, но се надявам да ме приемете при вас !!! Терминът ми е през декември. Следя бремеността си в Селена при д-р Матев.

Лек и прохладен ден на всички !!!   bouquet

# 482
Здравей Asys, добре дошла!  smile3525 Доктор Матев е страхотен, била съм при него веднъж, защото моят наблюдаващ АГ отсъстваше и ме насочи към него - страхотен е! В добри ръце си!

# 483
Добре дошла Asys  Hug лека и изпълнена с приятни моменти бременност ти пожелавам

# 484
Здравей Асус.Доктор Матев наистина е страхотен!А и ако ще раждаш там ще си супер щастлива.Аз родих там преди месец и 17дни и съм мноооого доволна.Няма по-добри професионалисти според мен.А и какво обслужване само...

# 485
Здравей Асус.Доктор Матев наистина е страхотен!А и ако ще раждаш там ще си супер щастлива.Аз родих там преди месец и 17дни и съм мноооого доволна.Няма по-добри професионалисти според мен.А и какво обслужване само...

newsm10 newsm10

На мен ми се наложи два пъти да лежа там по време на тази ми бременност. Всичко е безупречно! Имаш нужда само от чехли и четка за зъби! За екипа от лекари мога да кажа, че съм възхитена.

# 486
Здравейте момичета  Simple Smile Много ви благодаря за топлото посрещане и милите думи.  newsm51

Относно др Матев ... мога само суперлативи да изказвам. Още от първата ни среща бях убедена, че това е нашият лекар  Peace . Невероятно спокоен, уверен и много отзивчив. Но и това е малко да кажа за него.

Още е рано да мисля за раждането, но съм убедена, че ще бъде в Селена при него.

poppy-fairy за др Минев също съм чувала, че е един от най- добрите в Селена  Simple Smile Той също беше един от лекарите, които мислех да потърся за проследяване на бременността ми, но всъщност си бях избрала вече  Blush

mim_pld Желая ти здраво и спокойно бебче.   ylinfant

Да ви попитам утре някоя от вас ще посещава ли лекията в МОЛ-а ? Аз още се чудя ... четох мнения на доволни мами.  И може би ще отида. Малко се притеснявам, че е рано още в 4-ти месец за такива лекции, но пък от друга страна защо не  Grinning

На всички желая спокойна бременност  pregnant, а на мамите спокойни бебчовци  baby  

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 16:32 от Asys

# 487
Аз смятам да посетя утрешната лекция, нищо, че съм в 5ти месец  bouquet

# 488
и аз си мисля да отида на утрешната лекция, хем да се разходя и в мола Simple Smile
Започнах да ходя на лекции и аз към 5 месец и ми беше много гадно че още не ми личи коремчето като на другите, но сега смятам, че колкото по-рано толкова по-добре, като дотежи в 8-9 не знам дали ще ми се ходи някъде  Laughing
Някой знае ли каква ще е темата?

# 489
Като ходите, ако има нещо, което много ви е впечатлило, разказвайте моля! Аз трябва да пазя леглото, а така искам да се присъединя за кафенца и лекции....

poppy-fairy за др Минев също съм чувала, че е един от най- добрите в Селена  Simple Smile Той също беше един от лекарите, които мислех да потърся за проследяване на бременността ми, но всъщност си бях избрала вече  Blush

Да много добър лекар е, но е и голям Човек! Денонощно е на разположение, звъняла съм му през нощта, в събота и неделя ме е преглеждал...в момента е на почивка в чужбина, но имаме списък с номера за бързо реагиране, дано не се налага  Praynig Praynig Praynig  Аз съм със серклаж (зашита шийка на матката), докато ме хване упойката ме държа за ръката да ме успокоява...С две думи - обичам го!

# 490
Темата е за хомеопатията - ще я води Юрукова  Peace

# 491
мерси за инфото  Hug

# 492
Като ходите, ако има нещо, което много ви е впечатлило, разказвайте моля! Аз трябва да пазя леглото, а така искам да се присъединя за кафенца и лекции....

Обезателно ще докладваме  Wink А относно лекарите чувствата са същите, просто спокойствието, че си в добри ръце. Сега е важна почивката и позитивната нагласа   smile3525

За лекциите и аз ще се присъединя  Grinning Благодаря за куража и на beauty_ за информацията.

Хубава и прохладна вечер и до утре  Simple Smile

# 493
  • Пловдив
Здравейте и от мен.Днес ни изписаха и намерих време да ви пиша.На 30.06 се роди синът ни Атанас.Раждах във ВМИ при д-р Амалиев-младши-имах късмет много съм доволна от него и от Димитрова.Понеже знам,че за бъдещите родилки ще е интересно ще ви разкажа и моите впечатления.И тук като навсякъде зависи при кой доктор или акушер ще попаднеш-има мили,има и груби.Някои обясняват други не.При мен раждането беше тежко,но за щастие синът ни е жив и здрав.Ето още 1 грешно изследване от БХС.
 Би Ю да те попитам защо е този лигнин при смяна на памперса,с него го забърсваш преди мокрите кърпички ли?Или се ползва за друго?

# 494
Кате, да ви е жив и здрав Атанас, много да ви слушка и да ви радва!   bouquet  Hug

Лигнина го слагам под дупето, когато сменям памперса, защото имаме навик да пишкаме, понякога и да акаме при смяната. Въпреки че го правя върху повивалник, ми е по-удобно и да забърша с него.

Добре дошли на новите майнички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт