Бременни Майнички има ли??? - тема 1

• 69 485
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
За първи път чувам подобно нещо ShockedПо-скоро е някаква бабина рецепта от едно време,но знае ли човек наистина може да има нещо вярно ooooh!

# 601
Ще пробвам довечера  Laughing

# 602
beauty_ честит малък мъж, да расте здрав и красив и само да радва мама и татко  Heart Eyes

# 603
Бюти ... честито и от мен  Hug

# 604
Бюти честито! Да ти е жив и здрав маника и много да те радва! Hug Heart Eyes

# 605
  • Пловдив
Бюти,честит син да ви е жив и здрав и много да ви радва.
Ася, добре дошла при нас  Hug .Разкажи за себе си ако искаш-в коя г.седмица си,от кой квартал и т.н.

# 606
аз съм в началото,живея до парк Каменица-с първото си дете се запознах с много Пловдивски мами,надявам се и сега да е така Grinning

# 607
Бюти,какво стана?Изкара ли нещо от гръбчето?

# 608
  • Пловдив
ооо Ася добре дошла  Mr. Green

# 609
Angel's, аз пробвах, но нищо не изкарах. Ако не забравя ще питам педиатърката какви са тези трънчета.

# 610
ооо Ася добре дошла  Mr. Green
добре заварила  bouquet

# 611
Бюти, честито и от мен. Да ви е жив и здрав! Simple Smile

Колкото до коликите, вече от второ приятелско семейство научавам, че нищо от предписаните бг лекарства не помага и са поръчали някакво от Англия. С него нямало никакъв проблем. Мисля да се заредя предварително с едно такова. Laughing Разбира се, че ще има и консултация с педиатър преди използването му.

# 612
Бюти, честито и от мен. Да ви е жив и здрав! Simple Smile

Колкото до коликите, вече от второ приятелско семейство научавам, че нищо от предписаните бг лекарства не помага и са поръчали някакво от Англия. С него нямало никакъв проблем. Мисля да се заредя предварително с едно такова. Laughing Разбира се, че ще има и консултация с педиатър преди използването му.

Би ли споделила как се казва?

# 613
Сигурно е инфакол.  Peace

# 614
Инфакола отдавна го има в БГ и аз от вчера даже го давам. Как е Анди?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт