Бременни Майнички има ли??? - тема 1

• 69 484
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
а, аз не разбрах, че го няма в Бг, иначе и аз съм се заредила с него. Абе вчера през деня всичко беше наред, ама през нощта  #Crazy #Crazy от 22:30 до 8:30 сутринта да сме спали 2 часа, нещо и газове много имаше, постоянно искаше да суче, пък не сучеше много, абе лудница  Mr. Green

# 616
Ох, душичка, ще го израстете. Казват, че до 3тия месец бебчетата се адаптират, ние минахме половината, но не се знае...с повечко търпение ще се преборим  Hug

Фейтче, ти как си? Някакви сигнали от бебо има ли?

# 617
Фейтче, ти как си? Някакви сигнали от бебо има ли?

Никакви  Crossing Arms закучил се е моичкия и неще да излиза  Mr. Green
Не се спирам да излизам, дори още шофирам ... хойкам по магазините  Mr. Green но нищо  Whistling
май ще си чакаме до термина и това е Heart Eyes

# 618
Момичета,само да ви кажа,че моя приятелка някъде от около месец се преборва с коликите като сложи малкия на корема на баща му-по корем.Оффф незнам дали се изразявам правилно де-но корем върху корем ако ме разбирате и се успокоявал. newsm78

# 619
Angel's, много добре те разбирам Simple Smile , малката само така заспива последните две седмици и така ме боли кръста вече... а е само 4кг. Иначе този метод май е най-ефективен  Laughing

Фейтче, захвърляй я тази кола вече  Laughing само на разходки карай. Аз последните 2 месеца отказвах да шофирам, само ако беше крайно наложително, че много "шофьори" има из града и ме беше страх.  Hug

# 620
  • Пловдив
Аз от инфакола съм много доволна.Само ми е трудно да му го давам,че не го харесва и голям рев удря след като му го дам.Заради това опитах с еспумизан л,но него си го хапва дори се облизва,ама няма никакъв ефект срещу коликите-поне при нас е така  Simple Smile .
фате , зорница85 наближава ли времето за раждане или още е рано?

# 621
фате , зорница85 наближава ли времето за раждане или още е рано?

Да се надяваме, че наближава  Mr. Green на финалната права съм аз и чакам Whistling

# 622
  • Пловдив
Хайде и аз ви чакам,че ми е скучно.Нека има повече мами в Кичука  Simple Smile и не само разбира се.фате сега видях,че имаш 2 седмици.Знам,че имаш време,но понеже заминавам на почивка и няма да ме има искам да ти пожелая леко раждане и едно прекрасно здраво бебче  Hug  Peace успех.

# 623
kati12 Много ти благодаря миличка  Hug а на вас приятна почивка   grinning039

# 624
Кате, приятна почивка и от мен Simple Smile Инфакола и аз трудно го давам, слагам го в биберона първо него да изсуче и после в мляко, но така и се пени по устата, а целта е да се вкара по-навътре в гърлото направо  ooooh! ... ефект още не сме получили, ще пробвам пак с капкомера

# 625
В никакъв случай мами не водете децата си при тази некадърна лекарка Диана Милчева!  На един да помогна, пак е нещо! Дано майката, която попита за нея прочете това, което ще напиша. Отидох при тази жена с направление за ехограф, категорично отказа да прегледа детето, въпреки че направлението беше за това. По телефона и обясних, че сме за ехограф на коремчето, тъй като детето от 3 месеца отказва да се храни и е само на изкуствено мляко и лично после я попитах в кабинета няма ли да го прегледа, след като за това сме пратени от нашия лекар, пак отказа. После след като ми зададе един куп въпроси за бременността, как е захранено дете и т.н и т.н, спи ли и все от този род, изръси поредната глупост, а именно да го оставя само на 2 шишета мляко, да му спра водата и сокчетата, представяте ли си - навън 40 градусови температури, а тя некадърницата.... Просто много съм ядосана, затова пиша така. Написа една смешна рецепта с един пробиотик, който съм го давала на детето още на 5 месеца и не му помогна да се успокои и да има стабилен сън през нощта или за коликите, а сега синът ми е на годинка и два месеца и някъв измислен сироп, а джипито каза преди ехографа витамини да не давам, че имало случаи да дразнят стомахчето. Върхът беше когато прати детето ми на кръвни - да му взема кръв от вената, което забележете не е редно и тя си го призна самата, защото детето е много малко и това не се прилага на тази възраст. Това при положение, че детето ми има перфектни кръвни и урина при задължителните на една годинка, които се правят. Та каза така - ще го заведете, посочи конкретно място, каза там трябва задължително да отидете да се опитат да му вземат кръв, вижте дали ще искат, щото могат и да ви откажат, това не се прилага при толкова малко дете и ако откажат, елате пак тук, ще пригодим нещата тук да  се опитаме да му вземем.  Много ясно че и теглих една наум и за нищо не съм я слушала.  НЕ ВОДЕТЕ ДЕЦАТА СИ ПРИ ТАЗИ НЕНОРМАЛНИЦА! Тази заслужава да и пратя две - три телевизии да и дойде акъла, ако въобще има такъв!

# 626
Бюти, честито и от мен. Да ви е жив и здрав! Simple Smile

Колкото до коликите, вече от второ приятелско семейство научавам, че нищо от предписаните бг лекарства не помага и са поръчали някакво от Англия. С него нямало никакъв проблем. Мисля да се заредя предварително с едно такова. Laughing Разбира се, че ще има и консултация с педиатър преди използването му.

Би ли споделила как се казва?

Ще попитам как се казваше и се споделя Simple Smile

# 627
Дора благодаря ти за споделения опит  Hug
Доста ще е трудно с тези педиатри, направо не знам къде да търся вече ...

# 628
Момичета, почерпете се за втората месечинка на Ая Simple Smile

# 629
Да ви е жива и здрава по-бързо минаване през периода на коликите.
Бюти, забравих да ви честитя новото попълнение в семейството. Мн хубави мигове с него!

Общи условия

Активация на акаунт