добре дошла. Предстоят ти едни от най-хубавите 9 месеца в живота ти, наслаждавай им се максимално. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност. Аз правих и скрининга и втората фетална. Честно казано, ако не си над 35 години и нямаш някакви сериозно болни роднини - няма смисъл да правиш скрининга. Аз само си дадох парите. Втората фетална я правих при лекаря, който ми следи бременността - д-р Мерджанов. Струваше само 40 лв, гледа на обикнавен ехограф - 2Д, не дава диск, а само снимки. Много съм доволна. Прегледа си заслужаваше. на обикновен ехограф се вижда същото каквото и на другите, въпроса е този който те гледа да разбрира какво вижда. Така например Мерджанов още тогава ми каза, че бебето е оголемена една камера на сърцето, което след раждането се оказа точно така, сега трябва да се наблюдаваме по-стриктно.
мога да кажа следното. Тази от миналата година правена във ВМИ все още стои като белег вдлъбнато и като правехме любов с мъжо ме болеше ужасно ... сега не знам как ще е понеже още не сме ...
Болката продължи няколко седмици и имах едно ужасно придърпване - уж бях с разградими конци и около 5/6 вътрешни и външни шева. Не можех да стана от леглото, камо ли да ходя ... така на втория ден се развижих 

много съм бясна, баси лекарите некадърни - а това е най-малкото, кой знае кво ни чака 
някой сблъсквал ли се е? и сега ако не се изчисти до 10 дни ще трябва да го режат
а аз не мога да търпя вече нищо отдолу, толкова изтърпях 
Лично кумата ми ходи три месеца, като родила преди два дена. Ужасни придърпвания и болки имаше. И както съм казала в горния си пост ... все пак зависи от начина на шиене и това, кой те шие 
определено съм разочарована от ВМИ-то. Всяка сутрин на визитация уж и веднъж никой не ми погледна отдолу шевовете
после ходих в Селена оня ми ги махна, ама пак болеше адски..и добре че се навих да ида на трети доктор (щях да ходя при мойта хубостница Леви, ама тя не беше на работа както винаги и добре, че така стана - повече никога няма да ходя при нея, Шушулче - ти само при нея ли ходиш и доволна ли остана?) - та този доктор го видя това мъртво месо 
че нямало места в родилно
и до нашата стая беше тая на докторите..и една вечер цяла вечер ги слушахме как се хилят, викат и въобще голям купон докато наште бебета реват
, добре, че се наложи да влезна в болница, та Димитрова ми назначи лечение, че хемоглобинът ми бече паднал с още 16 единици. Препоръчани теми